Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ide írok, mert a cikksorozat ezen része tűnik leginkább témához passzolónak.
Szóval lehet hogy ezt linkelni kellene valahogy a közelben lakóknak is.Nemrég vettem wireless routert, a site survey menüpont alatt rögtön talált is 6 hálózatot a sajáton kívül, ennél 3-nál az Encrypt fül felett lazán egy no van csak beírva.
4-nek az SSID-je még mindig a gyári, legalább az egyik beállította a wpa-psk-t encrypt-nek. -
mizu_
tag
Sziasztok!
"Ajánlott védelem:
Terület: Otthon, érzékenyebb adatokkal, kisebb irodák
WPA/WPA2-PSK titkosítás, erős jelszóval, MAC-filtering és/vagy SSID-elrejtés"Ezen mennyit dob ha az ember hetente lecseréli a 30 karakteres jelszavát +az SSID-t, amiben szintén vannak speciális karakterek?
-
-
hehehehe
tag
nah ezis jo volt
varom a kovetkezot
-
-
én csak a registrybuherálós megoldást ismerem, XP 32 bit alatt a regedt32 szerkesztőt használva át lehet írni a MAC-os keyt. (vagy ha nincs, akkor hozzá lehet adni újként
)
Vista alá nem tudok módszert
Szép írás, gratu
-
waccamár
senior tag
MAC-címet lehet állítani win-alól is.
hálózati helyek/helyi kapcsolat/tulajdonságok/általános fül/beállítás/speciális/network adress-hez kell beírni a MAC címet.
én ezt akkor használtam, mikor az én laptopommal barátnőméknél akartam netezni. nekik chello-s netük van, és az meg ugye MAC-címhez rendelt. megnéztem a címüket, beírtam az én gépemre, és működött..
csak úgy érdekességképp ;)(network adress helyett kártyától függően lehet más megnevezés is, MAC-address, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest