- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Elképzelni sem tudom, mi lehet Ropi mentsége. Ha valóban megvannak a képek, ahogy állítja, régen oda kellett volna adnia őket, vagy - ha esetleg korrekt is akarna lenni - mással kidolgoztatta volna. Továbbra is csak azt tudom gondolni, hogy nincsenek meg a képek.
Az is sajnálatos amúgy, hogy Ropi így ki tudta nőni magát itt a péhán. Ő volt a technikázó megmondóember, aki lökte az okos szakmaiskodást a Canon, vaku topikban, vagy éppen itt, bölcselkedett workshop-okról, megrendelésekről, miegymás. Miközben többen, akik látták-láttuk Ropi valódi munkáját, személyiségét, tudtuk, hogy ő egy lufi, nagy szavakkal, a középszerűt éppen megütő képekkel, alázat nélkül. Engem egyszer azzal etetett meg, még kezdő fórumozó koromban, hogy három alkalommal, háromszor ötezer forintért megtanít a vaku használatára - egy ötezresem bánta, mert többször nem vettem igénybe a "tudását", de tanulópénznek jó volt. Egy ideje én - és a privát üzenetekből ítélve sokan mások - eltettem őt a megfelelő skatulyába. Lehet, hogy korábban kellett volna neki beolvasni, akkor talán nem ültet fel téged, és ki tudja még hány párost.
Remélem megoldódik az ügy, legalább annyira, hogy a pénzt visszakapod.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest