Hirdetés

 • zuhi_ és korpaattila értékelése egymásról

  Hirdetés: Eladó alkatrészek, félkonfigok, ...stb. retro is

  zuhi_ semleges értékelést adott korpaattila számára:

  Kb. 1 hónap után jelzi, hogy az általam (nfs carbon alatt is, mert ehhez keresett agp-set) tesztelt 20 éves videokártya (ti4200) nem működik megfelelően...
  Ráadásul még a hűtését is lecserélte egy általa leírt régi processzor hűtőre. Biztos profi munka egy (saját bevallása szerint is) lelkes amatőrtől és biztos jogos a negatív értékelésem ezek után...

  [Az értékelést a körülmények miatt negatívról semlegesre módosítottam - admin.]

  korpaattila semleges értékelést adott zuhi_ számára:

  Hibás terméket kaptam, kompenzáció nulla. Igaz eltelt egy bizonyos idő mire kiderült, hogy mi a baj a termékkel, meg addigra két számítógépet is tönkretett mire megbizonyosodtam róla, hogy az eladó által küldött termék zárlatos.
  Mindenki hibázhat, de illik kompenzálni! Nem akarok ellene fordítani senkit, ettől függetlenül korrekt eladó lehet, csak most ez nem jött össze! A minimum egy bocsánat lett volna, ehelyett csak azt kaptam meg, hogy amatőr vagyok!Pozitívum:A csomagküldést előre utalással intéztük és nagyon gyorsan nálam volt a csomag!

  [Az értékelést a körülmények miatt negatívról semlegesre módosítottam - admin.]

Aktív témák

 • zuhi_

  senior tag

  "lelkes amatőr vagyok" -> ezt te írtad, nem én találtam ki.

  [ Szerkesztve ]

 • korpaattila

  újonc

  Figyelj! Tiltottalak, tilts le engem is kérlek. Egy bocsánatkérés azért még jól esne! A flegma modorom miatt én elnézést kérek, de te mit tudnál írni hasonló esetben a másiknak? Zárjuk le ezt a témát és válljanak el útjaink örökre! Nem szeretnék veled veszekedni és nem is szerettem volna, de a modoroddal kihoztad belőlem! Nyugtatnod kellett volna bocsánatotkérni és lehet az én vérnyomásom sem lett volna kétszáz! Már az elején tudtam, hogy kompenzálni nem fogsz... Nyilván az elején szólnom kellett volna és akkor lehet másképp alakulnak a dolgok! Haverok nem lettünk, de azért ellenségekként se váljunk el egymástól! Viszont azért rosszul esett és mély nyomot hagyott bennem ez a biznisz!

 • zuhi_

  senior tag

  válasz korpaattila #2 üzenetére

  miért tiltanálak le? írogass még nekem ilyen szépeket, mint eddig.
  idézem, hogy lássa mindenki: "Egy igazi kistílű, arrogáns kis faszfej vagy! Remélem ez volt az utolsó értékelés amit írtál! A karma majd reméljük lerendez és te is megtapasztalod milyen ez amikor valaki akkora here, mint te!"

 • korpaattila

  újonc

  válasz zuhi_ #3 üzenetére

  Az az iromány a teljes kiakadásom szüleménye! Amikor tegnap felkeltem és láttam, hogy még te adtál negatívot nekem, azért eléggé erősen felszökött bennem a pumpa, és még a déli frontin messze volt... Amúgy most Őszintén te erre mit írnál, miután kárt okozol nekem, annyit nem modasz, hogy bocsánat, vagy legalább nyugtatnál meg, mert az nálam hatásos szokott lenni.... kárpótlás persze nuku, és még csak egy negatív értékelést sem hagyhatok! Persze tudtam, hogy csak én vagyok ennyire "idióta" hogy, ha valami nem smakkol akkor kitalálok valamit(képzeld nekem olyan is volt, hogy egy hét után sárga ledes lett az xbox 360 és visszavettem, és még csak egy pozitív értékeléssel sem dobott meg az illető! Na erre mit szólsz?) mellesleg a beszélgetés hangvétele is a te részedről iszonyatosan lenéző volt! "Gondolom nagyon profi munka lehetett" "Te egy amatőr vagy" "Látszik, hogy friss újonc vagy" Igen az amatőrt én magam erősítettem meg, de szerintem amatőrként sem vagyok teljesen sötét, kókler állat! Viszont ez a Látszik, hogy friss újonc vagy láttam már, hogy egy visszatérő motívum nálad, mert van neked még egy semlegesed és ott is nagy lenézően ezzel traktáltad az illetőt! Na mi ez, ha nem kistílűség? Azért, mert neked van 800+ pozitívod te mindent megtehetsz? Kb. Olyan ez, mint amikor beülnek az alacsonyan kvalifikált emberek egy BMW-be és mimdenkire húzkodják a kormányt... Amúgy megclegyen ennyi hatalmad az életben, meg ennyi örömöd, hogy átvertél, nem kompenzáltál, utána meg még azt is ellehetleníted, hogy egy rohadt negatív értékelést adjak!

Aktív témák