- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Intel találgatós topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
Hirdetés: Eladó alkatrészek, félkonfigok, ...stb. retro is
zuhi_ értékelést adott korpaattila számára:
Kb. 1 hónap után jelzi, hogy az általam (nfs carbon alatt is, mert ehhez keresett agp-set) tesztelt 20 éves videokártya (ti4200) nem működik megfelelően...
Ráadásul még a hűtését is lecserélte egy általa leírt régi processzor hűtőre. Biztos profi munka egy (saját bevallása szerint is) lelkes amatőrtől és biztos jogos a negatív értékelésem ezek után...[Az értékelést a körülmények miatt negatívról semlegesre módosítottam - admin.]
korpaattila értékelést adott zuhi_ számára:
Hibás terméket kaptam, kompenzáció nulla. Igaz eltelt egy bizonyos idő mire kiderült, hogy mi a baj a termékkel, meg addigra két számítógépet is tönkretett mire megbizonyosodtam róla, hogy az eladó által küldött termék zárlatos.
Mindenki hibázhat, de illik kompenzálni! Nem akarok ellene fordítani senkit, ettől függetlenül korrekt eladó lehet, csak most ez nem jött össze! A minimum egy bocsánat lett volna, ehelyett csak azt kaptam meg, hogy amatőr vagyok!Pozitívum:A csomagküldést előre utalással intéztük és nagyon gyorsan nálam volt a csomag![Az értékelést a körülmények miatt negatívról semlegesre módosítottam - admin.]
Aktív témák
-
zuhi_
senior tag
válasz
korpaattila #2 üzenetére
miért tiltanálak le? írogass még nekem ilyen szépeket, mint eddig.
idézem, hogy lássa mindenki: "Egy igazi kistílű, arrogáns kis faszfej vagy! Remélem ez volt az utolsó értékelés amit írtál! A karma majd reméljük lerendez és te is megtapasztalod milyen ez amikor valaki akkora here, mint te!"
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saab, Volvo topik
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kés topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged