- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- TCL LCD és LED TV-k
-
Hirdetés: Eladó alkatrészek, félkonfigok, ...stb. retro is
zuhi_ értékelést adott korpaattila számára:
Kb. 1 hónap után jelzi, hogy az általam (nfs carbon alatt is, mert ehhez keresett agp-set) tesztelt 20 éves videokártya (ti4200) nem működik megfelelően...
Ráadásul még a hűtését is lecserélte egy általa leírt régi processzor hűtőre. Biztos profi munka egy (saját bevallása szerint is) lelkes amatőrtől és biztos jogos a negatív értékelésem ezek után...[Az értékelést a körülmények miatt negatívról semlegesre módosítottam - admin.]
korpaattila értékelést adott zuhi_ számára:
Hibás terméket kaptam, kompenzáció nulla. Igaz eltelt egy bizonyos idő mire kiderült, hogy mi a baj a termékkel, meg addigra két számítógépet is tönkretett mire megbizonyosodtam róla, hogy az eladó által küldött termék zárlatos.
Mindenki hibázhat, de illik kompenzálni! Nem akarok ellene fordítani senkit, ettől függetlenül korrekt eladó lehet, csak most ez nem jött össze! A minimum egy bocsánat lett volna, ehelyett csak azt kaptam meg, hogy amatőr vagyok!Pozitívum:A csomagküldést előre utalással intéztük és nagyon gyorsan nálam volt a csomag![Az értékelést a körülmények miatt negatívról semlegesre módosítottam - admin.]
- World of Tanks - MMO
- Honda topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest