- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oPalRx7
aktív tag
Hosszú idő óta az első 'szett'nyi konfig, ami bár drága, mégis a maga nemében mind jó.
Legalábbis egyik se értelmetlen,
(mint i7 + GTX295sli) -
nbg
senior tag
Azert mondtam, hogy ne hasonlitsuk ossze, mert az apple cuccai tudasukhoz kepest szinte minig aranytalanul dragak (szerintem). HP-vel pedig eddig nem sok jo tapasztalatom volt, igaz csak a nagyobb vasaikat kell gereblyezzem nap mint nap (superdomokat), a CE cuccaikhoz eddig nem volt szerencsem egy regi, leharcolt laptopon kivul.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
zed1983
őstag
Szép az LCD PC
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
nbg
senior tag
En kicsit pont dragacskanak tartom a tudasahoz kepest. (Almas cuccal kerlek ne peldalozz: altalaban jo koncepcio + altalaban jo vas + csilivili + hype + dupla ar = apple. szerintem.) Bar ha arra gondolok, hogy ez egy laptonal az erintokeperenyovel, es annak meretevel tud gyakorlatilag csak tobbet, akkor mar majdnem stimmelhet is a matek. De azert meg mindig van benne egy kis "ujdonsag varazsa"-felar is. Szoval nemtom. Ertem en, hogy gozgep...
Gonosz15: Mi szep 1700 euroban? Negy tulmeretezett papirfecni: harom lila meg egy sarga...
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
S*Tom*
aktív tag
Nagyon szépek ezek a HP TouchSmartok, de az áruk egyenlőre büntet nagyon.
-
Prof01
veterán
Én nem tartom ezt drágának a tudásához képest.
Ha apple hasonló termékéhez, az iMac-hez hasonlítjuk, akkor majdnem 100k-val olcsóbban van egy erősebb hardverrel rendelkező gépünk, érintőképernyős kijelzővel és minden jóval ellátva.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
lajthabalazs
senior tag
Stockholmban volt szerencsém egy korábbi generációjához, nagyon impozáns kis gép, ott 17.000 SEK-et kértek érte....
Amit nagyon nem értek, hogy Crysis-szal demózták, mert vitte. De azt nem érintőképernyőn játszák. Egy asztalt / munkaállomást vagy érintéshez alakitanak ki, vagy egérhez. De hogy úgy nem lehet beállitani, hogy mind a kettő kényelmes legyen az szent. Szóval az árhoz még hozzá kell számolni egy asztali VESA álványt, ami elbirja a géppel és esetleges rátehénkedéssel többletterhelt monitort, és elég nagy a mozgástartománya ahhoz, hogy mind a két felhasználáshoz megfelelő legyen (mondjuk elöl állóból közel fekvőbe át tudja vinni a monitort) ez legalább még 60-80k, de ilyen terheléshez fali tartókat szoktak használni, ami meg korlátozza a felszerelhetőséget (kell egy fal.)
[ Szerkesztve ]
-
Gonosz15
aktív tag
$1700 nem szép? Te bolond vagy? Szerintem egyenesen gyönyörű lehet 1700 ropogós amerikai dollár. Annyira szépen elfogadnám azt az összeget Főleg euróban
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
nbg
senior tag
Jok ezek az LCD-PC-k, ez konkretan meg szep is, csak az az 1700 dodo nem szep...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo E710 E90+ SFF PC, Quad Core i5-3470 CPU, 8 GB DDR3 RAM