Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
az a helyzet hogy vettem egy új alaplapot. asus sabertooth fx990. a realtek driverét felteszem de nem tudom átprogramozni a csatlakozókat. 4 kimenetből sztereót akarok csinálni 1 ből miki 1 ből meg fülest.a zöld csatit lehet egyedül programozni
válaszotokat előre is köszönöm
üdv Marec
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Creatura
csendes tag
Sziasztok!
Februárban vásárolt alaplapomon, tegnap este IE1394_2 csatlakozó feletti részén a 1524 feliratú chip egyszer csak narancssárga fénnyel szikrázni kezdett és kigyulladt.
Kb. 2 másodpercen belül a rendszer magától leállt.Az alaplapom meghalt, és most az előző ASUS A8N-SLI Deluxe lap szolgál ami 7 évig hibátlanul működött és működik most is. (Szerencse, hogy félretettem)
Azért eléggé megrendült a bizalmam ezzel a lappal kapcsolatban, hiszen pont azért választottam, mert a leírások alapján ULTRA megbízhatónak bizonyult.
És 5 hónapot nem bír ki?
Egyrészt mi az ami ettől tartósabb és megbízhatóbb lehet, vagy az egész csak marketing? -
freestailo
őstag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy komolyabb processzorhűtő felszereléséhez le lehet szedni a procifoglalat körüli hűtőbordákat (ragasztva vannak-e, vagy rugós a rögzítés)? Persze csak ideiglenesen, amíg felszerelem a hűtőt.
-
Labolt
csendes tag
Sose jelenik már meg.....
Ha tovább töketlenkednek vele, veszek egy GA-990FXA-t.Agy nélkül is van élet!!!
-
Pero
senior tag
-
Koley
tag
Komoly cuccnak tűnik, elfogadnék egyet itthonra
-
e00dgy
aktív tag
válasz yakuza.tora #84 üzenetére
Ne értsen félre senki. Mindegy hogy néz ki ha megfelel annak amilyennek vettük.
De ahogy írtad is még nem volt olyan alaplap aminek szerelési nyűgje ne lett volna.
Erre inkább kéne figyelni, mint a sok csilli villi ledre, vagy X VGA-as foglalatra.Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
Labolt
csendes tag
Én benevezek egyre. Feltéve, ha 50-55 ezernél nem lesz drágább.
A szine nem nagyon izgat, nem plexiházban fog lakni.
A slot-kiosztás sem probléma nálam, mert inkább CF, mint audiophil hangzás. (Bár másik videókártyára sincs keret per pillanat.)
Kiváncsi vagyok a Bulldi árára. Ha elszállnak vele, akkor PhII-vel lesz társítva.Agy nélkül is van élet!!!
-
TomiLi
addikt
válasz TESCO-Zsömle #103 üzenetére
Igen eléggé elképzelhetetlen, nem is gondoltam bele, hogy nyolc mag 32nm-en, plusz még egy gpu... hova....
Most megint a tájékozatlanságom: Ezekben a cpu-kban (bulldozer) is benne van/lesz már a mem és a pci-e vezérlő?
(#104) Kaiku
Szerintem ezek a dolgok a saját tapasztalaton múlnak![ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
-
TomiLi
addikt
válasz TESCO-Zsömle #101 üzenetére
Na vazz....
Akkor szépen bementem az erdőbe... Köszönöm a helyre igazítást!
Ezt a táblázatot néztem, ebből következtettem
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
Na hülyeséget írtam - sorry - félre értettem.
(#75) Kaiku
Házat nem cserélek, egy vagyon volt a mostani, és párszor már eljátszottam a cserét...
Lehetne faragni is a házat, de nincs szívem, nagyon egyben van! (mármint szét lehet szedni, csak nagyon jól össze van rakva!)
Ezért lenne jó egy sli helyett az 595 ares! Az állat lesz, remélem megvalósul! (csak hát az ára, az majd odab....Ha jól informálódtam, akkor a 2 gereációs Bulldozer lesz az igazi. Abban lesz igp is. Persze csak akkor ha lekapcsolja a lap, vagy proci a diszkrét vga-t.
Tulajdonképpen ennek fényében a sandy-t is "felesleges" volt megvenni, mert az IVY lesz az igazi![ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
atti_2010
nagyúr
Nem tudom mi bajod van az Asus lapokkal de mint MSI fan is azt mondom hogy a legjobb lapok közzé tartozik, máskülönben pedig az összes gyártó együttvéve nem ad el annyi lapot mint az Asus.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Igaz, semmi közöm hozzá, kinek mennyi pénze van.
Ezesetben másik lap után kell nézni, vagy szerezni egy PCI/PCIe konvertert valahonnan.
Ahogy egyre több PCIe-es kártya érkezik, évről-évre egyre kevesebb PCI portot raknak a csúcs-lapokra, és egyre kompromisszumosabb helyekre, hogy kifuttassák. Itt rajtad áll, hogy beállsz-e a sorba, vagy sem. A folyamat már akkor elkezdődött, mikor a linkelt kártya már kapható volt, szóval ha olyat vettél, az egyedül a te gondod.
Előrelátónak kell lenni.
ps: Kímélj meg a személyeskedő, gúnyolódó megjegyzésektől egy szakmai fórumon.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Milka 78
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #88 üzenetére
Mi vagy te,népjóléti manager? Nem is értem,hogy hogy jött ez a kinek van pénze dolog ide,de ne te határozd már meg légyszíves,hogy ki mit mennyiért vegyen,lévén ez egy szakmai oldal.Szerintem daa-raa kolléga kiragadta a lényeget.Akkor véletlenül sem az Asus a hibás,hogy így tervezte meg a lapot(ellenben pl. az Asrockkal és más gyártókkal szemben),de majd írok nekik a suportban,hogy tüntessék fel a lapon,hogy akinek pci-os bővítő kártyája van és CF-et használ(elég sokan vagyunk így) az kösse fel magát,pedig ha jól értelmezem ez egy cf-re alapozó lap.Ettől függetlenül még lehet jó lap csak sok ember ezért más gyártó után néz,viszont szerintem eléggé érdekes nézőpontod van.Nem vagy te részvényes a gyártónál? Volt 4 h.sz-ed aminek semmi értelme nem volt.Szép teljesítmény
-
atti_2010
nagyúr
válasz yakuza.tora #91 üzenetére
Egyszerű a dolog, nem plexis házat veszel, nekem azért tetszik mert azt úgy jó látni hogy mikor mi kapcsol be és valamelyest az alaplap működésének megértésében is segít, legalábbis a fiamnak tetszett és meg is értette.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
válasz #65675776 #89 üzenetére
Akkor a hangkártyát lecseréled egy minőségi PCI-E változatra vagy nem ilyen lapot veszel, a változás néha áldozatokkal jár.
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #88 üzenetére
Ha már a másként fogalmazásról van szó: ha van egy kitűnő hangkártyád, akkor miért cserélnéd le, egy gyengébb minőséget adó PCI-E-sre?
-
törölt tag
Kérdés hogyan vannak bekötve a foglalatok...
A katonai szabványokra pedig: ezek esetében (illetve úgy általában hadi használatban) elsődleges szempontok a megbízhatóság, stabilitás, akár extrém körülmények esetén is. Ami sokadrangú szempont, az a tűrésmező, ezért tipikusan ennek rovására megy minden. Ergo az ilyen alkatrészekre épülő termékekben nagy lehet a szórás. A specifikált paramétereket nyilván mind bírja, csak kérdés, hogy ami azon felül van, azt melyik hogy.
-
Milka 78
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #73 üzenetére
Ehhez az ötlethez gratulálni tudok
-
atti_2010
nagyúr
válasz yakuza.tora #84 üzenetére
Ez a karácsonyfa dolog egyen függő, pl nekem vagy 12 világit a lapon ha maxon megy a proci, én szeretem az ilyen LED-es cuccokat.
-
-
FefeeX
veterán
válasz TESCO-Zsömle #73 üzenetére
Nem lehet az elsőben és a harmadikban használni? és akkor szabad a PCI foglalat... (mondjuk odáig nem ér el a CF híd, de SLI-hez nem kell olyan)
-
joker1220
őstag
Nekem tetszik ez a lap és sosem raknék bele 1 nél több videokártyát, nem látom értelmét ha a további kártyák nem férnek el normálisan ráadásul még a teljes 16x gyorsítást sem tudják kihasználni:S
Személy szerint sosem gondolkodtam azon hogy több kártyát tegyek egy deszkába, ha kevés volt a kraft, eladtam és vettem egy jobbat, de hogy 2 ugyanolyat egy lapban,
no azt még sohaNekem se i7 re sem csúcs deszkára sincs keretem,
sőt még egy jó GeFore ra sem futja,
az utolsót radeon ra cseréltemÉpp ezért váltottam Intel-ről AMD re, videokártya terén is!
Pedig volt már számtalan Intel cfg-m:S
Lehet hogy az intel ott van a toppon a méregdrága több százezres procikkal,
effelől semmi kétségem nincs, de az alsó közép kategóriában az AMD nek
jobb ár/érték arányú procijai vannak, az én véleményem szerint!Csak saját példaként említeném meg a 775 ös Pentium Dual Core E6700 3.2Ghz 2mb L2 cache procimat cseréltem le egy Phenom II X2555 BE ami szorzózármentes, szintén
3.2 ketyeg van neki 2mb L2 je és még van neki 6mb L3 ja, ráadásul 4 magosítható...Most X4 B55 ként tengeti az életét 3.5Ghz-n és jóval több kraft van benne mint az ugyanúgy 45nm es core2quad8400 ba ami még mindig elég szép áron kapható,
ha jól emélkszem még mindig 33k körül vanNa ez a nem mindegy, és ez győzött meg!
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem vagyok Asus fan, de ez nem tűnik rossznak.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
e00dgy
aktív tag
válasz yakuza.tora #36 üzenetére
Miért fontosa a kinézet? Egyszer beszereled a gépbe és kész. Sokkal fontosabb annál, hogy ha már szereled akkor ne szívj nagyokat miatta, mert rossz a csatlakozók elrendezése.
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
Kaiku
senior tag
válasz atti_2010 #77 üzenetére
Az biztos, hogy sokkal többet tud mint mi mivel övé az x86-os architektúra, ráadásul licenceket vesz az AMD az Inteltől ezért a fejlesztésből nem lehet teljesen kihagyni. Ahogy Te is említetted a Szandit jól árazta be, vajon ha nem jönne a Bullzoder akkor is így tett volna?! Nem tudjuk meg soha...
-
veterán
Na,hogyha az Bulldozer olyan jó lesz mint ahogy előzetesekben ígérték akkor az alaplapom már megvan hozzá.
duree54
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem az Intel többet tudhat a Buldozerrol mint mi mert a Sandyt viszonylag jól arázta be, vagy csak nem akartak kockáztatni?
-
Kaiku
senior tag
Az "Ez" szebb és jobb! Vagy esetleg egy olyan ház kellene Neked amiben van plusz hely "lefelé". Nekem is tetszik a Sabertooth szín és forma világa. Szerintem akkor sem érdemes lecserélni a Szandis konfigot ha a Bulldozer lesöpri mivel árban még mindig lehet hogy sokkal drágább lesz. Az i7 2600k-nak jelenleg elég a teljesítménye. Igazából Én a q9550-hez képest nem érzek játékok alatt eget rengető többletet. Ami nem azt jelenti, hogy nincs. A többit meg meglátjuk.
-
miccur
aktív tag
Szerintem jó ötlet, mivel manapság az AsRock csúcs alaplapjai verik a Asus csiri-biri cuccait. Jó példa erre a P67-es alaplapok.
Téged megrázott az áram?
Csak mert nekem is volt egy Asrock extrém4, inkább vissza ment !
A csilli-villi Asus meg köszöni jól van[ Szerkesztve ]
no comment.....
-
mghltm
addikt
válasz yakuza.tora #62 üzenetére
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Milka 78
nagyúr
De értem,de nekem a ref.6870-es alá pont elfért az audió csati,bár kicsit szűkösen .A külön álló függőleges sata csatira a felső slotba dugott kártya pont ráfekszik,így még a 90 fokos sata csati sem fér el alatta.
Ui: Persze én most rev.1-es AM3-as lapról beszélek,nem az AM3+-ról.
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
Sokaknál kicsapja a biztosítékot, de nekem számít ahogy kinéz a lap. A sabervonal meg nagyon bejön nekem. Két lehetőségem van: ház faragás, vagy ez az sli helyett....
Vagy még egy harmadik: a hírben szereplő alaplapra épülő amd konfig...Le vagyok maradva!
Mikor jelenik meg a Bulldozer?
Ahogy keresgéltem, láttam, hogy 2012-ben már jön is a második generációs változata, amiben lesz már gpu si? Akkor szintén zenész, mint amit most az intel csinál. Lehet majd lapot is cserélni, ahhoz ha minden funkcióját akarja az ember használni. Gondolom ez a második kiadás az Ivy ellen száll harcba...Bogyorisz
-
atti_2010
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #53 üzenetére
Úgy néz ki nem értjük egymást És ez,hogy menne benne?
3psilon:Ez érdekes,mert nekem 2 db dupla slottos karim van és még is be van kötve az előlapi panel...viszont az eggyik sata csati takarásba kerül(tehát 4db maradt),szóval ez sem százas,de mivel olcsó lap így még elnézem neki
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
Igen egy kicsit el van cseszve a kiosztása a P67 Sabertooth-nak, gondolom a középre szerellhető venit miatt van.
Nekem 3 slotos vga-m van amiből szerettem volna még egyet. De sajnos nem fér el a házamban a második vga, ami lelóg a lapról.
Itt már is egy előny az AM3+-os lapnak, nem beszélve a két teljes értékű pci-e slotról.
Persze itt még kérdéses, hogy szerepel egy CF- SLI. A sandynek pl ez nagy erőssége, mivel két vga kb ugyanúgy teljesít 8-8x sebességgel, mint pl. egy X58-ban 16-16x sebességgel.Bogyorisz
-
yakuza.tora
addikt
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
atti_2010
nagyúr
Azért mert neked Asrock lapod és Intel procid van nem kellene trólkodni, az Asrock lapok valóban javultak de leginkább csak az áruk csábító van még min javítani.
-
3psilon
aktív tag
Bakker a minap egy ügyfél gamer pc-jébe pont ilyet szereltünk (Asrock 870 Extreme3).
Ott az van, hogy hiába van két PCI-e slot, az egyik mellé pakolták az előlapi audió csatlakozót, és ha dupla szélességű a kártya, akkor nem lehet odatenni. A másik meg rálóg az egyik PCI slotra.
Tehát nem lehet olyan, hogy Crossfire + hangkártya + Wifi kártya.... a fene a nagy helyspórolásba.
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
TomiLi
addikt
Persze! Nem egy lap miatt fogok váltani, csak nekem - sokakkal ellentétbe - bejön ez a sabertooth vonal. Nem a parasztvakítós military stílusa, alkatrészei miatt, hanem mert már egy X58-as jó szolgálatott tett nálam (222BCLK-val) , most meg egy P67-essel barátkozom..
Csak első ránézésre ez jutott az eszembe. Én drukkolok az amd-nek (is)!Bogyorisz
-
TESCO-Zsömle
félisten
Kíváncsi leszek, vajon lesz-e Bull alá Crosshair GENE...
(#22) Milka 78 Nálam egy Xonar Essence STX megy az x16 hosszú x4-es slotban...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Kaiku
senior tag
válasz yakuza.tora #11 üzenetére
Szerintem jó ötlet, mivel manapság az AsRock csúcs alaplapjai verik a Asus csiri-biri cuccait. Jó példa erre a P67-es alaplapok.
-
bartucc
addikt
Elég sok tesztet nézegetek, és az A64/Pentium D korszak óta követem a piacot figyelemmel. A belső változások igéretesek valóban, de nem szeretnék elhamarkodottan kijelenteni semmi olyat, hogy jobb lesz mint az intel. Azt se akartam állítani, hogy rosszabb lesz, inkább amilyan "várjuk meg milyen lesz valójában" jelleggel írtam, amit.
Aminek viszont örülnék, ha folytatódna az a korszak, hogy Inteles középkategóriás lap árban lehessen csúcskategóriás lapokat venni AMD alá. (bár asrock-nál most is fennáll ez)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
judek
tag
Inkább már a procik jönnének, hogy lássuk mit tud ez a nagy bulldozer.
-
Devid_81
félisten
Tudom, hogy nem volt éppen a legjobb példa a Sokol.
De van nekem régi AT tápom, 13 éve megy, mai napig nincs benne egyetlen rossz kondi sem.
Biztos vagyok benne (remélem nincs üldözési mániám), hogy a fogyasztói társadalomnak képesek 1-2-3 év alatt tönkremenő alkatrészt gyártani.[ Szerkesztve ]
...
-
Milka 78
nagyúr
Vagy az Asus veszi a fáradságot és példát vesz az Asrockról aki egy "full alap"870 Extreme 3-as lapon meg tudták ezt oldani,de a 890 FX4-et is említhettem volna...Ennyi pénzért ne keljen már görcsölni Ezt a lapot benézték azt ennyi és nem én vagyok az egyedüli aki emiatt a probléma miatt más lapot,gyártót választ.
dezz: Én sima pci-os(esetünkben Xonar DG) kártyáról beszélek+egy 2 kártyás cf-ről.Ilyen felállásban bukom a hangkarim...
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
Én már nagyon várom,az am3-ból kivettem amit lehet...
Wasabi...
-
afterwhite09
tag
Az intel P67-es Sabertooth-ja 40 ropi Mondjuk 990fx lehet rádob majd egy kicsit de nem hiszem hogy 45-50 nél drágább lenne majd a kezdőár
People had more, than they needed...
-
dezz
nagyúr
válasz yakuza.tora #6 üzenetére
Szerinted van valami kapcsolat a "katonai cucc" feeling és a libafoszöld szín között?
(#32) Archer: Szerinted van valami kapcsolat a katonai szabványú alkatrészek és az 5 év gari között? <- ide már ilyen dukál.
(#22) Milka 78: Tudomásom szerint a PCIe x1/x4-es kártyákat be lehet dugni egy x16-os slotba is. Mechanikailag mindenképpen, tápellátás is rendben lesz, a többi már a rendszeren múlik, hogy fel van-e készítve arra, hogy ne csak VGA kártyát tudjon ott kezelni.
(#24) bartucc: A hozzáértőbbek nem csak a hírverés alapján próbálják megítélni, hanem a mikroarchitektúra belső változásait látva.
(#37) Devid_81: Akkoriban eleve nem létezett még szilárdtest elkó, mint amik (úgy tűnik) itt vannak. Az akkori sima elkók pedig annyit sem bírtak volna, hasonló igénybevétel esetén, mint pl. itt a tápáramkörökben, mint a mostani olcsóbb alaplapi kondik. A Sokolban enyhén mások a körülmények... Spécibb helyekre régen nem elkót tettek, hanem másfajta kondikat, amik kisebb kapacitást tudtak nagyobb helyen és/vagy jóval drágábbak voltak (pl. tantálkondik).
[ Szerkesztve ]
-
Antibazsi
aktív tag
Csak a Sokolnak elég volt egy 9 V-os elem és csak akkor melegedett fel jobban ha a platni közelében hagytad. Gondolom tuningolni sem próbálta senki.
Persze a marketing szöveg továbbra is szánalmas, de azért szerintem érthető ha manapság valami hamarabb tönkremegy.Üdv, Balázs
-
satee76
aktív tag
na...asszem ez odabasz...socket A-as Abit AN-7 óta várok ismét valami durván jó lapra...asszem lassan lesz olyan is...(ez azért nekem már túl durva)
Vihar közeleg.... -
Male
nagyúr
Pedig de, mert 7 kártyának van hely. pl itt is egy, amin mind a hét kártyahely be van tervezve
(nem tökéletes példa, mert itt 8 van, de az alsó PCI osztozik az ISA-val, így 7) -
Devid_81
félisten
Régebben tudtak alkatrészt gyártani a gyártok, érdekes nem púposodott egy kondi sem.
Mai napig vannak 30-40-50 éves működő dolgok padláson, itt ott. (Pl Sokol rádió)
Ma már militarynak számít az ami kicsit jobban bírja mint a "hagyományos" gyorsan elromló típus...
Mindenesetre a lap jól néz ki, sokat tud, már csak egy sokat tudó AMD kellene nekünk a sikerhez......
-
yakuza.tora
addikt
Azért egy prémium kategóriás és árú cucc nézzem már ki valahogy!
Íme az egyik elrettentő példa: Gigabyte P35-DQ6Alléz Olympique de Marseille!
-
buherton
őstag
Most komolyan, ennyire ne függjünk már a marketingesektől. Ki halált érdekel hogy néz ki? Am meg elég szomorú, hogy a design alapján választasz alaplapot, nem a tudás alapján...
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
yakuza.tora
addikt
Inkább Gigát vegyél, azzal vissza is tudsz lőni!
-
Archer
őstag
Már megint ezek a katonai szabványú alkatrészek, legközelebb már páncéllemezből lesz a nyák a bordák meg edzett titánból. Az 5 év garancia viszont dicséretes bár gondolom ennek megfelelően meg is fogják kérni az árát.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
kNG
senior tag
Adom...C2Q-ról váltottam AMD AM3+ -ra és Phenom 2 x4-re és nem bántam meg!!!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
2 lehetőséged van ATX méret esetén. Vagy nem építesz SLI/CFX rendszert, vagy 1slotos kártyákkal teszed. ATX méretben a lapon nincs elég hely, hogy meg tudják oldani a 2/3 slotot foglaló VGA-k mellett másképp. Ezt vagy elfogadod vagy nem. XL-ATX -ben még gondolkodhatsz. Pl. EVGA
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
TomiLi
addikt
Ez állat!
A végén még próbát teszek Amd fronton
Bogyorisz
-
jozsef m.
tag
Elég imponzáns,de hol van a manapság oly divatos kiegészitő tápcsatlakozó,ha már ennyi X16-os PCI-e slot van rajta?
-
bartucc
addikt
A színe nagyon nem az igazi, a többi meg a legtöbb embernek felesleges, elég ha körülnézek az ismerősi körökben lévő Premium/Deluxe Asus tulajoknál, egyik sem (!) tuningol, de a legtöbb azt hiszi, hogy a Premium/Deluxe lappal gyorsabb a gép....
Elég szkeptikus vagyok a Bulldozerrel szemben, túl nagy a hírverés... A Phenom/Athlon II-knél is ez volt, és hozták azt, amit kellett volna már korábban. A64 idején berobbantak, nem kikövezték a piacot vörös szőnyeggel. De ne legyen igazam, és végre verje el teljesítményben az Intelt minden kategóriában!
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Komoly kis lap az igaz, de én megvárom az olcsóbb AM3+ os társait. Nincs szükségem egy ilyen "DöG"-re
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Milka 78
nagyúr
Hát ez megint egy tervezési műremek...CF esetén ha szeretnél egy pci-os(mondjuk Asus Xonar ha már a gyártónál vagyunk)hangkarit beszúrni akkor bukta van.Hihetetlen,hogy felső kategóriában nem figyelnek ilyenre
-
steve0707
tag
Ez 1."VADÁLLAT"
-
hohoo
senior tag
júúúúúúj katonai szabványú kondik meg akármik dee menő (de mekkora bullshit)
fúúúúdemenő festés ebben biztos 8x gyorsabb lesz a bulldozer 3 gétéikszel, és még ánus is, meg egetrengetően drága! Annyira menő! Érzem ahogy nő az e-penis[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
yakuza.tora
addikt
válasz atti_2010 #12 üzenetére
Egy ideig ezzel is szemeztem, de végül úgy döntöttem, hogy megvárom a 990FX-et.
-
banhammer
veterán
Nekem nem tetszik a színösszeállítás.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Angel1981
veterán
Szerintem fincsi, mind kinézet, mind specifikációk alapján.
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem itt megmutatkozik a Bull ereje, olcsó procikhoz nem csinál Asus ilyen lapot.
-
Joachim21
őstag
ROG lapokhoz képest nem olyan drágák a Sabertooth tagjai, gondolom a következő Crosshair lesz majd amihez igazán drágán lehet hozzájutni.
[ Szerkesztve ]
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Day 'n' Nite
tag
Ebből a típusból AMD-s... nem semmi.
Ja, és nyugodtan dobjatok, ha van fölös“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
atti_2010
nagyúr
Ha Asrock-nak van ilyen digitális vezérlője akkor számításba jöhet, de ha nincs akkor nem rúghat labdaiba akárcsak a Giga.
-
Tonyius777
tag
szép darab
Üdv:Tony
-
atti_2010
nagyúr
Értelmezés! Azt mondtam ingyen sem kellene nem hogy drágán neked adnám, amúgy az Asus és az MSI között fogok választani.
-
yakuza.tora
addikt
Hát ez a deszka!
A libafos zöld helyett találhattak volna valami normálisabb színt is...
Árára azért kíváncsi lennék!atti_2010: Még én is gondolkodom rajta, hogy elfogadjak-e egyet ingyen, vagy sem...
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
most már ez a menő, nem a republic of gamers?
btw, elég durva cuccnak tűnik. -
atti_2010
nagyúr
Hót trotya ez a lap, ingyen se kellene.
-
vinibali
őstag
igen, nagyon remélem zúzni fog az új architektúra
EZT találtam tegnap, egy youtube csatorna van rajta 1-2figyelemre méltó videó, kamu lehetBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
nbg
senior tag
A hatso I/O panel kezd durvan kinezni manapsag...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
mghltm
addikt
"Ebből a szériából ezidáig kizárólag inteles megoldások láttak napvilágot, de a gyártó most valamilyen okból úgy döntött, hogy az AMD felé is nyit."
ugy latom az asus mar valamit sejt a bull valodi erejebol
"Az Asus licencelte az NVIDIA SLI technológiáját, így a CrossFire mellett már a GeForce-okból összeállítható többkártyás rendszerről sem kell lemondanunk."
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- Intel D945GCLF2D Mini-ITX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest