Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
En nem riadnék meg egy 60Gb példánytól, pláne ha Intel bácsi vágna oldalba vele, de én a 30 Gb is kijövök , most 25 foglalok vagy 12 szoftver van installálva, de ezen szerintem kar vitázni mivel erősen egyéntől függ.
XuChi:Azért azt megnézném hogy betöltésnél hogyan veri el az SSD-t, meg ha 4 drótozol SATA 0-ba akkor se hiszem.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
orbano
félisten
én a teljes munkakörnyezetemmel teljesen jól felfértem win7tel egy 32-es ssd-re. persze ehhez némi trükk is kell: ki kell kapcsolni, vagy legalábbis minimális szintre redukálni a rendszervisszaállításhoz elhasznált területet. bár mint ha ez nem lett volna olyan túlzottan szignifikáns. de ez, plusz a hibernálás, plusz a virtuális memória elég sokat el tudnak enni, szóval a win7 körmére kell nézni
A vér nem válik VAZZE!™
-
Flame_
tag
Félreértés ne essék: szerintem sem elegek ezek egy csomó helyre. Pl. az én álom-gépembe sem Például azért, mert az én rendszerpartícióm is nagyobb, mint 32-40 GB. 64-80 inkább, igen. Öcsém leendő új gépébe viszont simán jók lennének. És elég sok igény jelen van azért a piacon... Ezek a cuccok már kétségtelenül jobb áron vannak, mint a korábbiak, ami némi örömre ad okot. Egy teszt pár kurrens HDD-vel és SSD-s nagytesókkal lehet hogy kicsit több örömöt tartogatna (vagy éppen nem).
Viszont bármilyen működési paraméter vagy bizonyos feladatok alatti "sebesség" az nem hit kérdése. Az ennél egzaktabb dolog. Mondjuk mérhető valós használat alatt És ez tök független attól, hogy "normális" áron vannak-e korrekt méretű SSD-k, vagy sem. Ahogy az is ostobaság, hogy mondjuk egy 40 MB/s folyamatos írású valami egyszerűen csak "háromszor-négyszer lassabb", mint egy 120-160 MB/s folyamatos írású. Igen, folyamatos írásban annyival kevesebbet tud, annyival lassabb. Meg még annyi minden másban is eltér... ezt kell mérlegelni az igényekkel együtt. Nem csak lökni egy-két népszerű mantrát. És minden relevánsat mérlegelni kell, nem csak egyetlen paramétert vagy egyetlen igényt - bár ez ugye mindig egy vonzó út, lásd MP, GHz, VRAM mennyiség, stb.
Én megtettem: nekem itthonra egyelőre drága ami jó lenne, de jól haladnak vele, vannak bíztató irányok. Ja, és nem volt szempont, hogy egy átlag évente előforduló, nagyságrendileg egy órás műveletet végezzek gyorsabban És ez sehol sem az igazából. Ez a kis mütyűr így is (elvileg) ~20-25 perc alatt telerakja magát ha nagyon kell - mi a probléma a telepítéssel akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest