- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Videokártya hőmérséklet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Hát ami most elérhatő áron van, az a 30 gigás. Ezen képtelenség elférni, direkt próbáltam 30 gigás particiót csináltam Win7-nek. Egy játék sem volt fent, mindent a d-re raktam. Volt pár program, de összességében nemsok, egy csomót már a d-re kellett tennem. Személyes file-ok nulla szinten voltak rajta.
Szvsz rendszernek elég, meg alap programoknak. Boot időbe nem hal bele az ember, ha 10 sec-el tovább tart - Samu F3-al ígyis nagyon gyors szerintem. Rendszer szinten meg azért a 4 GB-os DDR3 kittel szerelt gépeken, ahol van mondjuk win7-ben superfetch és előre betölt egy csomó dolgot, meg 32 mega cache van a vinyóban, nemhiszem hogy olyan drasztikusan tudna sebességet növelni egy ilyen jóárasított SSD. Nembeszélve arról, hogy 35 mega az írása, ami azért kb 3-4x lassabb a Samu F3-nál. Telepítéskor ez bizony gázos lehet.
Ahol meg tényleg kéne, játékok betöltése, programok sokkal gyorsabban betöltődnek, arra meg nemelég 30 giga mert kifut belőle az ember nagyon hamar, és állandóan az a dilemma, hogy mit töröljön le. Én így voltam 30 gigával, és utáltam.
Sys minimum 60 giga, SSD-vel ez szuper lenne, csak nem 55 rugóért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged