- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Hát ami most elérhatő áron van, az a 30 gigás. Ezen képtelenség elférni, direkt próbáltam 30 gigás particiót csináltam Win7-nek. Egy játék sem volt fent, mindent a d-re raktam. Volt pár program, de összességében nemsok, egy csomót már a d-re kellett tennem. Személyes file-ok nulla szinten voltak rajta.
Szvsz rendszernek elég, meg alap programoknak. Boot időbe nem hal bele az ember, ha 10 sec-el tovább tart - Samu F3-al ígyis nagyon gyors szerintem. Rendszer szinten meg azért a 4 GB-os DDR3 kittel szerelt gépeken, ahol van mondjuk win7-ben superfetch és előre betölt egy csomó dolgot, meg 32 mega cache van a vinyóban, nemhiszem hogy olyan drasztikusan tudna sebességet növelni egy ilyen jóárasított SSD. Nembeszélve arról, hogy 35 mega az írása, ami azért kb 3-4x lassabb a Samu F3-nál. Telepítéskor ez bizony gázos lehet.
Ahol meg tényleg kéne, játékok betöltése, programok sokkal gyorsabban betöltődnek, arra meg nemelég 30 giga mert kifut belőle az ember nagyon hamar, és állandóan az a dilemma, hogy mit töröljön le. Én így voltam 30 gigával, és utáltam.
Sys minimum 60 giga, SSD-vel ez szuper lenne, csak nem 55 rugóért.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár ! 2TB SanDisk Extreme Portable külső SSD - USB 3.2 Gen2, 1050MB/s , fekete
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest