Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
charee
csendes tag
Már fent vagyok egy ideje, mostanában rengeteget fejlődött. Minden hónapban van valami újdonság és lassan meglesz az 5000 regisztrált játékos. Jó közösség, ennél több nem is kell...
-
hommeros
őstag
Meg se lepődök, hogy magyar.
-
fi:zi'k
nagyúr
Elég poén. Kapott egy esélyt.
-
dokee78
félisten
Nekem tetszik.
Unaloműzésnek jó lesz. -
Hát nem biztos,hogy ki fogom próbálni,valahogy ez a stílus nem jön be nekem
-
DeltaPower
addikt
Szabályzatból:
A választott név nem lehet közelmúltbeli politikus, közéleti szereplő, vagy máshonnan ismert ember neve.Miért nem?
-
engusz
veterán
Nekem tetszik, érdekes játéknak ígérkezik. (Igazából még sosem pötyögtem hasonlóval sem.) Ha a napi játék belefér a munkaidőben pihenéssel töltött időbe, akkor nálam sikeres lehet.
A Ladára hajtok, meg a pizzafutár munkára.
-
mephi666
nagyúr
érdekes játék... szerintem egyik ilyet sem kell túl komolyan venni, mint ahogy sokan teszik: 1 szórakozásnak elmegy... kattintasz ide-oda, fejlődsz, stb... nem kell egész nap előtte görnyedni, mert ha nincs időd, akkor dolgozhat a "karakter"... kb olyan, mint egy tamagocsi
-
Samus
addikt
Hasonlít a Maffiózó.hu című próbálkozásra. Anno haverokkal hülyültünk egész addig, mígnem az egész adatbázis meghalt, és elvesztettünk mindent. Sajnos folyamatosan bugos volt, hiába fejlesztették...
-
DeFranco
nagyúr
Amúgy én sem támogatom, hogy már a csapból is a maffia/gettó téma folyik.
-
Inv1sus
addikt
Nekem elég fura, hogy valaki ilyenekre vevő.
-
Morden24
nagyúr
Jópofa, fogok regisztrálni, megnézem miféle.
Kicsit tipikus, de ha adja a suttyó kelet-európai kopasz behajtós hangulatot, akkor poén(#2) Inv1sus: A fél világ élvezettel lövöldözött rendőrökre egy négus gengszterrel. Ahhoz képest ez szerintem selyemhernyó. Legalább hazai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest