Új hozzászólás Aktív témák
-
arden
csendes tag
Én is előrendeltem, kipróbáltam, nem jó semmire, nem elég pontos, munkára nem használható, lassú, és nincs saját feldolgozó egysége, a gépet terheli. Tulajdonképpen két webcam valami CPU-t terhelő szoftverrel...
Küldtem vissza én is a gyártónak, gondoltam, hogy nemvagyok egyedül -
Zimmy88
tag
na így már látom értelmét, nem kell a kábellel szórakozni
szívesen kapnám ajándékba
-
bunevo
tag
De jó, már nagyon hiányoltam ezt a Leap Motion-t, hogy használatba vegyék.
Az érintő képernyő és ennek a kombinációja (a nyelvfelismeréssel együtt) fogja már egész jól helyettesíteni az egér+billentyű kombót, ha majd a szoftvereket is ezekre tervezik. Persze néhány alkalmazásban szükséges marad majd valami fizikai gomb, amit gyorsan és egyértelműen lehet egyszerűen nyomkodni (FPS), de hogy az a ruhánkon lesz-e vagy hol azt még nem lehet tudni. -
IgnisFatuus
aktív tag
A hadsereg már javában fejleszti az agyhullámokkal vezérelt eszközöket, szóval nem ez lesz a jövő! Ne kapkodjatok a megvételével!
-
sad_Vamp
őstag
Mért ha hadonászol és dzsuvás a kezed, akkor meg nem lesz ugyanúgy olyan a monitor meg az egész gép? ( a csík felett kell hadonászni nem?)
Ha eszem vagy kaját készítek akkor azzal foglalkozom, nem a géppel.... akinek meg ilyen mániája van, használjon vlmi mindenálló tokban egy tabletet szerintem.
-
vigtor
csendes tag
Naná, hogy csak jobbkezesek fogják tudni használni!
-
sad_Vamp
őstag
ennyiért inkább 1 macbook air
(már ha másodlagos gépről van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest