- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Szerintem nem lesz rossz.Ja és lesz új Mortal Kombat.
-
FefeeX
veterán
My bad
Tényleg félreértettelek
Bár, mivel heihachi öreg, valószínű ez csak az elmaszkírozott valóság
Bár, ahogy nézem IMDB-n 1950ben született... 60 éves, akkor már ráncosodhat meg őszülhet is akár ennyire
Kicsoda amúgy a fiatal, aki a Tekkenben most hasonlít Shang Tsungra?
Mármint a játékban ki? Mert ilyenre nem emlékszem... (bár elég durván leragadtam Hwoarangnál és Christie-nél
)
-
FefeeX
veterán
Mármint az eredeti filmhez vagy a játékokhoz? Mármint az eredeti film kiragad 1-2 szereplőt, az égbe emeli őket, a többi részt meg megcsinálja, mintha játék lenne (DOOM film), és gyakorlatilag csak azok élvezik, akik a játékot imádták (vagy még azok sem, lásd doom). Nincs abban semmi rossz, hogy csinál valaki neki egy kisebb keretet. Ez nem a film volt, így szerintem olyan következtetést levonni, hogy semmi köze nincs... Ja, max azért, mert nem arénában nyomultak... De ez csak 10 perc volt... Ráadásul a MKvsDC-ben sem arénában nyomultak, annak a "történetéhez" viszont már abszolúte hasonlít. Alapjában véve a játékban történet, mint olyan, egészen a Deadly Alliance-ig nem is létezett. Szóval nincs mihez hasonlítani/nem hasonlítani.
Ez attól még trailer, csak nem a végfelhasználók felé, hanem a stúdió felé, ha úgy tetszik, pilot. Nem rövidfilm, hanem egy elképzelés egy része, amit low-cost meg tudtak csinálni. Egyrészt ez többet sejtet és mutat, mintha 2 bunyót raknak bele egy arénából (ami ettől még, az utalások alapján benne lenne), másrészt meg sokkal olcsóbb is volt ennek a létrehozása...
-
Bibby
addikt
Pont hogy ez nem trailer. Már írták mások is: ez egy rövidfilm, amit azért csinált a rendező hogy felkeltse a stúdió érdeklődését a téma iránt. Ha lesz is film, mert rábólintanak, lehet hogy alig lesz hozzá köze.
Amit írtam: a történetnek semmi köze az eredetihez ebben, az hogy néhány karakter háttértörténete stimmel, még nem teszi mortal filmmé.
-
Magnum_
nagyúr
tudom, hogy hívták magát a karaktert a Tekkenben, de én arra gondolok, hogy abbn az előzetesben ugyanaz a színész alakítja Heihachit, mint MK 1-ben a Shang Tsungot.
én vágom a szitut, csak félreértettél, mert szarul fogalmzatam, bocs.
szoval maga a szinész karaktere olyan, amilyen.
-
FefeeX
veterán
válasz
Dr. Romano #45 üzenetére
Pont az, hogy ez csak trailer. De úgy látom, sokan nem nézték túl figyelmesen. Mikor mondta hogy neki kell megnyerni a tournamentet meg hasonlók... Itt meg bemutatták a karaktereket.
Miért kell belőle filmet csinálni... Mert jó történet. Mondjuk maga a történet itt is egy B kategória, de ilyen stílusban lehet hozzá csinálni egy A-s filmet. Amikor a játék közelében maradt a cselekmény, az tündérmesés-királyfis-világmegváltós-mindenkitösszeverős gyenge eresztés lett. Bár én szerettem, de akkor voltam tízenegypár éves. KB. Akik ezen nőttek fel gyakorlatilag, a célközönség, azok anno hasonló korban voltak. Akik mára idősödtek, plusz már nem csak a játék fanokat akarja megcélozni a film, mert ugye nem az az üzlet, hogy a 100ból 5 embernek csinálsz valami jót... A filmiparban legalábbis. -
FefeeX
veterán
Bár ez a Tekken múvi amolyan JCVD pörgettyürúgással töröttbordával mindenkitagyonverős erős B kategória szagú, de rajongóknak úgy tűnik nagyon ajánlott, én is teljesen lázba jöttem tőle
Saint_: őt a Tekkenben Heihachi-nak hívják, és mondjuk az első az volt mikor láttam (és 2-3 részben ő volt a fő ellen is), hogy vajon hogy változik át...
De azt nem tud, viszont a karakterek minden ilyen játékban össze lopkodottak
Ebben mondjuk olyan kifejezett ninja nincs, de Raven kb Penge; kellett bele Brúszli (Law), és még sorolhatnám
Mortal Kombat Deceptionbe meg kellett egy Ryu
(Kobra)
-
Stalker-2572
veterán
Getoverhere!!!!
Sok ismerős név -
FefeeX
veterán
Teli van olyanokkal, hogy Scorpion keresi Sub Zero-t, meg akarja ölni a viadalon és azon kívül is. Ennek hosszú története van. Ugyanez Sonya és Kano közt, Jax csak egy plusz felhozott szereplő. Megvan, ki kicsoda, micsoda volt, stb stb. Ezt mutatták be a videóban, darkos módszerben, aztán utaltak rá, hogy megy mindenki a tornára. De úgy látszik, nem nagyon áll Neked ez össze, vagy egyszerűen a meseszerű Neked jobban bejön.
-
Hedgehanter
őstag
Ez egy jo film lesz...
-
bozont
veterán
A Mortal Kombat-hoz ugyan semmi köze nincs (a neveken kívül), de attól még hangulatos, komor, sötét verekedős filmnek tűnik. Mondjuk nyugodtan használhattak volna más neveket is. Kicsit olyan érzés mint a Resident Evil játékok és a Kaptár esete, de remélem ezt jobban csinálják.
De ha már bunyós játék adaptáció, a Tekken sokkal jobbnak tűnik nekem.
-
Dr. Romano
veterán
Ez meg mi a f*sz?
Ennek mi köze a Mortal Kombathoz a karakterek nevein kívül?Pontosítva. Egyáltalán ebből a játékból miért kell filmet csinálni? Full nem adja hozzá az alapot (az is bukott, mikor a játék közelében maradt a cselekmény, nem hogy ez, aminek meg semmi köze hozzá)
-
Psych0
őstag
Johny Cage RIP, de azért az utolsó pillanata a szivarral oda...ott
-
Hunter2
addikt
CSak nekem tünt fel? Hova tűnt Raiden????
-
FefeeX
veterán
Akkor nem igazán ismered a Mortal-ok történetét, javaslom olvass utána. Több köze van eddig a játékokhoz, mint az alja MK2 filmnek. És szerintem a rosszfiú Scorpion főhősként szerepeltetve sokkal jobb, nem a világot kell megváltani, egyből más a gyerek fekvése.
Amúgy másutt azért nem ennyire élesen cikkeznek erről. Még senki nem tudja, mi is ez. Idén jön a MK9. Előfordulhat, sőt elég erős rá a gyanú, hogy ez csak egy trailer hozzá... Minden esetre azért nekem bejönne, sokkal jobb így, darkosabban, meg nem mindent feketére és fehérre festve tálalva.
Saint_:
Mortal Kombat Conquest; alacsony költségvetésű sorozat, kicsit bugyuta, kicsit gagyi, de alapvetően szórakoztató szerintem -
Magnum_
nagyúr
srácok, volt sorozat?
-
Gebriel
veterán
2013 de nagyon mesze van.
-
nem_tom
őstag
Nincs meg benne az a jó kis Mortal Kombat hangulat, mint az 1-2 résznek. Én sem várok sokat ettől a filmtől. Lehet, hogy jó lesz a film, de nem fogom úgy érezni, hogy én a Mortal Kombatot nézem, az fix.
-
Bibby
addikt
A címet illene megváltoztatni, mert nincs valóságtartalma.
Ha valaha csinálnak egy ilyen filmet, biztosan jó lesz egy kis sötét-verekedős mókának. De hogy a mortal-hoz nulla köze van az fix. Semmi hangulat.
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
Ateszzero #29 üzenetére
A zene az a Resident Evil 3-ból való.
Más:
Ez egy nagyon jó kis "werk" film, és én kimondottan örülök annak, hogy a szereplőkhöz mertek nyúlni, mert játékba jók amik vannak, de egy filmnél más a helyzet. A sorozat az gagyi volt a filmek nekem meg olyan B kategóriásnak tűnnek; akkor is és most is. Lehet, hogy bennem van a hiba, de ez jobban tetszik mint idáig bármelyik filmadaptáció! Csak ne verjék agyon a korhatárral.
-
DeFranco
nagyúr
-
JetiRulez
őstag
Én nem számítok egy olyan igazi Mortal Kombat filmre a bemutató alapján. Hiányzik belőle az az igazi Mortal Kombat feeling. Azért csak reménykedem, hogy lesz belőle valami emlékezetes, valami maradandó.
-
Ateszzero
őstag
Nekem is tetszett ez a kisfilm. Az első rész jó volt, a második baromság. A sorozatot is végignéztem. Ez is jöhet. Nem lesz ez olyan rossz, van egy kicsit fűrész szaga,(a zene ,helyszínek, effektek) és azt baromira csipázom.
-
pityeszka
őstag
Na, egész jó.A trailer.
-
LaMotta
aktív tag
-
PetX
aktív tag
Én nem akarok játékot már, nekem a filme kell. Amúgy meg nem mondtam volna h az baraka a filmrészletben.
Azzal vitatkoznék azért, h a "játék keretein belül" nem lehet jó filmet készíteni.
Ott a Doom, meg sem próbálták a játék történetét összekapcsolni a filmmel és ezért lett olyan szar mint amilyen. Nekem ezzel van ki a hócipőm, hogy ha lenne is olyan játék amiről jó filmet lehet csinálni, még azt SE tudják kihasználni.
Dragon Ball volt eddigi legnagyobb csalódásom, játék/illetve mese adaptációban. Ekkora fost nem is értem hogy lehetett összehozni, már azt sem értem hogyan merték az emberek a nevüket hozzáadni. -
h-yle
addikt
Egyáltalán nem biztos, hogy ez film lesz. Semmi sincs még bejelentve, akár játék is lehet, vagy mind2.
És mivel a filmeknél be szokás minden egyes kis baromságot jelenteni, így a játék sokkal valószinűbb.
-
Drakwolf
csendes tag
[link]
"Tehát még egyszer, ez nem a majdvalamikor filmből egy részlet."Azért én bízok benne, hogy csinálnak egy jó kis 18+os filmet!
-
]Phobos[
senior tag
Ide. Most. Azonnal.
-
Gude
senior tag
Van benne fantázia.Még jó is lehet!!!!
"your soul is mine" -
Mappa
addikt
It's very impressive
-
Sicilian
addikt
Egész jónak ígérkezik, de remélem nem másfél órás baromság lesz....
-
mephi666
nagyúr
egyelőre nekem is a látványvilága tetszik főleg... baraka meg bebarnult?
na, mindegy... majd meglátjuk mit hoznak ki belőle... egyelőre nem sok infó van imdb-n sem... még a trailerben látott szereposztást sem frissítették bele... elég alacsonyra tették mostanság a mércét "verekedős játékadaptációkat" és filmfelújításokat tekintve: pl. sf - chun li, doa, dragon ball... szerintem nem lesz nehéz ezt megütni...
-
30z.Samu
félisten
Nem lesz ez rossz szerintem! Szerettem mindig is a Mortal-t, igaz filmből csak a sorozatot néztem. Várom a filmet.
-
AXisBOLD
addikt
hagyni kellene ezt a dolgot. ez is gagyi, a fényképezést kivéve.
-
DeFranco
nagyúr
Így kell ezt csinálni. Nem baj, hogy elszálltak a sztorival, és hogy módosítottak rajta egy csomót. Lássuk be, hogy ha maradnak a játék adta kereteken belül, abból olyan (egyébként a maga helyén élvezhető) fröccsöntött műanyagipari termékek jönnek ki, mint az eddigi filmek, vagy sorozat. Nekem nagyon tetszik. Az alap elemeket bennehagyták, és adtak egy nagyon jó hangulatot a filmnek pluszban.
ja, és H, H, L, H, KÜ
-
P00By
nagyúr
Meglátjuk, még nem tűnik rossznak
-
ThaBoss
senior tag
Outstanding!
Jónak tűnik, csak majd ne vágják agyon a korhatárok miatt!
-
törölt tag
MEGKEZDŐDÖTT!
-
Sprq
aktív tag
GET OVER HERE !
Bár furcsa hogy akkor most Scorpion lenne a jófiú, a trailer bejött.
-
Egész pofásnak tűnik, még a végén a történet is emészthető lesz.
Mondjuk ennek örömére jöhetne valami új MK. -
Breki's
tag
Az egésszel csak annyi baj van, hogy a Mortal Kombat felett már eljárt az idő. Szvsz nem kéne már erőltetni tovább egy X+1-edik bőrlehúzással.
-
F_Zolee
nagyúr
Kicsit újítottak a szereplőket illetően, mert nem igazán így néztek ki "valójában".
-
Gomez86
őstag
Gondolom ezt a filmet sem a történetéért fogjuk nézni, de nekem ez alapján elég ígéretesnek tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Brutális előzetes érkezett a készülő Mortal Kombat filmből, ami ezúttal sokkal véresebbre és komolyabbra veszi a figurát, mint az elődei.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest