- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolon75
senior tag
válasz
#56573440 #145 üzenetére
A kutatók kapcsán nem anyázásra gondoltam, hanem valamilyen érzékeny témában, ahol mindkét oldal hívei sokan vannak, és mindenre is ugranak, érvek - ellenérvek ütköztetésére.
A szigorú moderálási elvek alapján egyik oldal megy a levesbe, azaz, maga a vita lesz elfojtva.
Ha meg van mozgástér, akkor máris a moderátorok szubjektívitására van utalva a közösség, amit persze támadni fognak az elvakultak.Az, hogy "nyilván emberek csinálják", és hogy a "mérték megint más téma", egybevág azzal, amit korábban írtam, hogy mennyire nehéz ez az egész moderálási folyamat.
Én a folyamat alatt nem csak azt értem, hogy XY, vagy valami algoritmus megnézni, hogy ez most fekete vagy fehér, hanem azt is, amikor valamilyen csoport kitalálja, mostantól a szürke nem engedélyezett, csak a fekete és a fehér.
Én már ennek a szabályrendszernek a felállítását is rettenetesen nehéznek gondolom.
Ha lenne ilyen szabályrendszer, akkor valóban nem kellen feltételes módban fogalmazni, és ideális esetet emlegetni.Én nem használom a twittert, nem is szándékozom, de kíváncsian várom, mi lesz ebből az egészből.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest