Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Projektor topic
- E-book olvasók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
névérték 800x, amikor részvénytársaság lettek (nemtom annak indult-e), az akkori értékük 800x-át éri 1 db része a cégnek .... szerinted mekkora osztalékot kellene ehez fizetni, hogy megérje "birtokolni" a céget?
itt egyértelműen az egyetlen "megéri" faktor a spekuláció. és ehez kellenek ezek a lufi-árak.... (és osztalékfizetés nyomát egyébként se találtam, szal így meg aztán .....
)ok, rosszul írtam: az autógyártás megtérülése nem látszik, egészen pontosan
pedig gondolom fontos lenne, hogy abból megéljen egy autógyártó, nem? 
a kvótákból lehet h életben tudnak éppen lenni, de az egyrészt nevetséges bürokrata kreténség eredménye (hogy adható-vehető ilyesmi), másrészt előbb utóbb kvázi megszűnik (amikor mindenki elektromos-gyártóvá válik, de remélem hamarabb belátja valaki, hogy ez mekkora egy abszurdum és megszűntetik ezt a káros rendszert (tudom, bilibe lóg...))
-
törölt tag
"Ha meg már azok is sérülnek, akkor rendesebb helyeken leírják azt az autót."
Jaja mindet is leírnak, úgyse használja senki az utp csatit vagy a fülhallgatót, meg amire már akkut kéne cserélni eleve régi az a macbook... Nem kell ezeket javítani. Abból csak a baj van. Csak olyan nagy ütközés során deformalodik ahol már úgyse éri meg javítani, potom 30 millás cucc az y, sima GTK valóban. Mondom én, feláll, tapsol. 20-al meglöki a kereked oldalról mert nem adja meg az elsőbbséget, és kidobod az egész autót miatta. Úgyis csak az számít hogy amikor megveszed zöld vagy, a biztosító úgyis fizet, ha azt megint teslára költöd javitod a statokat, és tamogatod a Szent Célt.
"Egyébként gondolom neked már a chipek is túl sokak voltak"
A tesla által sunyiban beszerelt engineering sample chipekre gondolsz? Azon inkább csak sírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,3" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- MCDODO T03 fejhallgató
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
itt egyértelműen az egyetlen "megéri" faktor a spekuláció. és ehez kellenek ezek a lufi-árak.... (és osztalékfizetés nyomát egyébként se találtam, szal így meg aztán .....
)