- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Blu-ray lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zofren
aktív tag
memory lover-ről nekem a Latin lover jutott eszembe
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
dezz
nagyúr
Mondjuk ebből a DDR2+DDR3 dologból később lehet még perpatvar. A 2011-ben jövő Bulldozer kódnevű, kizárólag DDR3-at támogató procik értelemszerűen AM3 tokban jönnek. Ezzel eddig nem lenne feltétlenül gond, mert az AM3-as Phenom II-khöz hasonlóan adott esetben belemehetnének az AM2/2+ foglalatba, és az ilyen DDR3-at is tartalmazó lapokon még működnének is. Csakhogy, az AM3 úgy van kialakítva, hogy olyan kiszerelésű is lehet a tokozás, ami már nem megy bele a korábbi foglalatokba... Az AMD ezzel akarja meggátolni, hogy ezek a kizárólag DDR3-at támogató procik DDR2 rammal kerüljenek szembe (mint szabályszerű esetben az AM2/AM2+ lapokon). Azzal láthatóan nem számoltak, hogy egyes gyártók AM2+ foglalat mellé is tesznek DDR3 slotokat... Két eset lehet: 1. az AMD a Bulldozert is AM2+-kompatibilis AM3 variánsban hozza ki, ezesetben használható lesz az ilyen lapokkal is, amit mellesleg szerintem sokan fognak használni, 2. nem lesz használható, csak echte AM3 lapokon, ezesetben sokan fognak majd anyázni.
És akkor most Hajós stílusában: no de ne is foglalkozzunk most ezekkel a jövő ködébe vesző, mély technikai kérdésekkel, miszen... [blablabla]
[ Szerkesztve ]
-
ttower
aktív tag
tegye fel a kezét aki a kinézetet tartja szem előtt alaplapvásárlásnál és a tudás csak másodlagos.
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
Puma K
nagyúr
Simán jó ez a lap, talán kicsit zsúfolt a fenti részen, de az kit érdekel ha nem melegszik emiatt jobban. Továbbá lehet UV alatt jól néznek ki ezek a színek, amúgy meg nem kell nézegetni hanem használni kell és annyi
(#33) simonzé:
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
simonzé
addikt
Igazi meleg büszkeség alaplap ez kérem.
I don't fit in. I fit out.
-
dezz
nagyúr
Azt hittem, az ilyesmit az AMD kifejezetten ellenzi/tiltja majd (egyrészt hogy jobban fogyjanak az AM3-as procik [standard AM3-as lapban AM2/2+ no go], másrészt az egyértelműség kedvéért), de ha mégsem, akkor remélem, minnél többen követik a példát (már nem ami a színeket illeti )... (Kisebb kat. lapoknál persze elég kevesebb mem-slot is.)
Sweet Lou 6: Mint eddig, mert "(de egyszerre természetesen csak egyfélét)".
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Kis aranyos.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Thulcandra
senior tag
Megláttam ezt a halom egymás mellé sűrített, kettesével váltva DDR2 ill. DDR3 RAM slotokat, azonnal visítva röhögtem fel az előttem felvillanó képeken, amint egyszerű user majd anyázva feszegeti bele a ramját az épp nem ahhoz való slotba.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Sweet Lou 6
addikt
Arról nem tudni valami, összesen hány GB memóriát kezel?
sweetlou6.wordpress.com
-
antikomcsi
veterán
Azért nem olyan hülyeség ez, ha azt nézzük, hogy a felhasználók egyesével is le tudják cserélni a gépükben a lapot, procit, memót. (nem socketA leváltására gondolok természetesen)
-
Vitus
őstag
Hey miért nem jött előbb akkor nem a kicsikét veszem.
Vitus
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
Tomcat
őstag
Rengeteg memóriafoglalat ami megfontolandó gepbővítésnél. Viszont az 1db PCI az tényleg sovány. Kétslot-os ATI kártya (CF) esetén esélytelen a használata. Nálam itt bukik meg mert nincs mibe tenni az X-Fi-t.
Tomcat
-
gabi81
tag
szvsz meg nagyon jó dolog az ilyen lap.
megvan a folyamatos fejlődés lehetősége nem kell kidobni a lapot ha ddr3-ra akarunk váltani, mert abból is van 4 modulnak hely.
szerintem időtálló egy darab EZ.
úgyhogyjust believe in yourself
-
CYBERIA
senior tag
Az. Épp azt akartam mondani, hogy bár PCI-ből lenne rajta annyi.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
P00By
nagyúr
-
Jester01
veterán
Hát, memória megy bele sok, na de egyetlen pci32 foglalat?
Jester
-
csibor
addikt
Akkor már inkább a Jetway MA3-79GDG Combo 108€-ért.Nekem sokkal színpatikusúbbnak tűnik.
-
Devid_81
félisten
Tjűű, ez vad nagyon
...
-
oPalRx7
aktív tag
8D mint szmájli miután megláttad
egyébként mint lap kéne, ugyse látszik ki a házamból
btw csoda hogy nem asrock csinálta meg először.
egyébként második ránézésre nem vészes. csak a színeket ki kell zárni a tudatból
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
de cíp ...
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Móci
addikt
Nem rossz lap, csak az a rózsaszín foglalatpár... hello kitty edition.
Bucsus édesség... hm... akkor a sárga ide lehet a krumplicukor?
De hogy erről sem tudták lehagyni a floppyt... komolyan mondom veszek egy meghajtót egy csokiért, rámásolok valamit, s széttöröm utána, mert nem olvassa vissza a nemrég használt lemezt, és öröm boldogság!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Ronda de finom.
-
zed1983
őstag
na ebbe lehet ramot pakolni...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
littlelion21
addikt
A memória-slotok színezése igen kifinomult ízlésvilágra utal.
-
pmheros
őstag
tényleg nem szép, de tuti lesz aki ennek ellenére ezt választja, mert lát benne fantáziát a memória fejlesztgetések terén
nem vagyok tökéletes
-
robyeger
addikt
nem tudom egyes hétköznapi végfelhasználóknak miért fáj, ha egy alaplapra több féle eszközt lehet csatlakoztatni/dugni, mint az átlag Mert azt még valahogy megértem, hogy az Intel igyekszik a chipsetjeit úgy forgalmazni, hogy az alaplapgyártóknak szinte ki kell válogatni/tesztelni azon chipeket, amik mind2 memóriaszabvány meghajtására képesek a megfelelően tág paraméterek között és utánna jön a csomó titkos bios mahinálás, amiben az MSI P45-8D lapja nem éppen az élen jár a hybrid lapok között. Gondolom az AMD nem igyekszik mesterséges akadályokat gördíteni a hybrid megoldások elé. Én mindenképp az ilyen többfunkciós lapokat szeretem, ezért a jövőben ilyen vagy hasonló deszkával fogok bevállalni egy 3magos procit. (így nyugodtan szemlélhetem a DDR2 és DDR3 párharcát ) de sok modder van itt, nem mind1 milyen színű, engem csak az érdekel, hogy legyen megfelelő hely a csatik között...
[ Szerkesztve ]
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
veterán
Ez de cép!!111
Na komolyra fordítva a szót: kib****** ronda. -
nrgia
őstag
attaqva
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Chaser
legenda
Van egy színvilága..ízlésficammal megáldottaknak különösen ajánlott
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mmdms
addikt
Ez meg milyen bűn ronda...szerintem a gyártó sem gondolta komolyan
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Egzee
őstag
ró randa... kéne a fenének... engem dobjanak pofán egy 790FX lappal és akkor béke van!
-
mephi666
nagyúr
az ilyen selyemcukrok jutottak eszembe róla... de az emósok körében olyan népszerű szivárványszínű nagy nyalókára is emlékeztet
ejha, az intelesnek is betyár a doboza... ideális ajándék nőknek... már csak a doboza miatt is... kiveszed, beteszed... mert van hova... mármint a ramokat tuti, hogy beindul a csaj a sok dugdosástól főleg, ha szakszerűen csinálja az ember..."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
nem rossz alaplap... szívesen bitorolnék egy ilyet
(...a színkavalkád a búcsús édességes standra emlékeztet )"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Iqos cigaretta
- Akvarisztika
- Nők, nőügyek (18+)
- Jogász topic
- Mobil flották
- Milyen széket vegyek?
- Batch programozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- 4x4gb Kingston DDR3 -1600 mhz memória
- DDR4 2666-3200MHz laptop ramok - 8GB / 16GB
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Kiárusítás!! Asztal gépbe és laptopba márkás DDR4-as 4, 8, 16 GB -os RAM-ok AkciÓÓ!