Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
olvasd vissza a topikot, amire reagaltam hozzaszolas is azzal kezde, hogy az idozitese rohej. nekem abbol nem az jon le, hogy tudna, hogy az idoziteseket hogy kene ertelmezni.
es nem o volt az elso. es a ramos hirek tele vannak ezzel a velemennyel, hogy jajj dehat az idozitese.
bizonyos esetekben a mem bandwith limitalo tenyezo lehet. x79en es x99en otthoni korulmenyek kozott a quad channel memoria jellemzoen kikuszoboli ezt, viszont ketcsatornas memvezerlonel lattam mar forumtarsat erre panaszkodni.
oke, lehet most nincs mire hasznalni, viszont innovativ, letezik, es egy ido utan ugyis ki lesz hasznalva valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest