- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz zoli7903 #149 üzenetére
Nem hiszem el, hogy ilyen kulcsemberek egy pillanat alatt átmehetnek akár a legfőbb konkurenciához minden jogi következmény nélkül. Persze sosem voltam még ilyen helyzetben, de úgy képzeltem, hogy vannak komoly záradékok az ilyen szintű emberek szerződésében, ennek megakadályozására. Nem csak technológiai, de üzleti, vállalati titkok birtokában van, amiket úgy elmondhat az új cégnél, hogy csak sejteni lehet, de bizonyítani nem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy tudom, hogy megirigyelte a névrokona Raj sikerét a The Big Bang Theory-ban. Gondolta hogy ő is indiai, van akcentusa, a színpadon is szerepelt már párszor - a nevéről nem is beszélve - szóval neki is menni fog.
Elment a castingra, de szóltak neki, hogy csak mesterdiplomája van, míg Raj doktor, szóval most kénytelen órákat venni Sheldontól... Délutánonként meg próbálja a másik Raj-al és Howard-al a következő "Thor and Dr. Jones" -t.
Persze mivel ő az újonc, a Halloween során neki kellett Aquaman-nek öltöznie, aminek a másik Raj nagyon örült
Én legalábbis ezt hallottam.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom ilyen cégeknél standard - legalább a kiemelten fontos pozíciókban lévő alkalmazottaknál - hogy ha elmegy a cégtől 1 vagy 2 évig nem dolgozhat a konkurenciánál. Persze ezt meg is fizetik neki elvileg. Szóval ha el is megy az Intelhez, nem hiszem, hogy egyik napról a másikra fog történni. Ebben szerintem egyfajta egyetértés lehet legalább a nagyobb tech cégek között, főleg a fejlesztési vonalon.
Amúgy szerintem itt is erősen jellemző lehet az, hogy nem feltétlenül a vezető az agy az aktuális divízióban, csak ő aratja le a babérokat, ő részben ő felelőssége a kudarc. Ráadásul egy jó vezető igyekszik nem egy nyársat tartani a tűzben, vagyis már menet közben nevelik az utódokat, a tartalékot a fontos pozíciókban még akkor is, ha nincs jele annak, hogy váltani akar.
Remélhetőleg belsős ember váltja majd, hogy minél kevesebb idő vesszen el, főleg hogy a közepén vannak ezek szerint több termékvonal fejlesztésének is (vega, navi, többféle futó APU) Egy külsős ember maximum csak a részvényesek és az igazgatótanács szemében jó választás. A projektek és a morál szempontjából a belsős ember a tuti. Eleve ha van belsős aki alkalmas lenne rá és mégis a nyakára ültetnek valakit, könnyen lehet hogy egyszerűen lelép és az már sokkal nagyobb probléma a cégnél.
Most és azonnal olyan emberre lenne szükségük, aki a folyó projektekben azonnal be tud segíteni, vagyis csak belsős jöhet szóba, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest