- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirus
tag
Update:
Visszavittem, lecseréltem egy Be Quiet! Pure Power 9-re, (+4-5000 Ft), hát ég és föld a különbség.Most tényleg sikerült kvázi 0-ra némítani a gépet.
Konkrétan közelről fülelve (10-20cm) is hangosabb a router circegése mint a gép hangja.
Felülve a széken pedig semmi, direkt próbálgattam sleep mode-dal hogy észreveszem-e >> nemMindamellett egy Chieftec CTG-400-80P is halkabb ennél a tápnál (újonnan 13-14K, használtan 6-7K),
úgyhogy ezek után senkinek nem tudom ajánlani -
Seirus
tag
Vettem egy 400W-os verziót de viszem is vissza
A 3 éves Chieftec CTG-400-80P-t akartam lecserélni mert már volt egy minimális kerregése a ventinek, de ennek a fütyülése sokkal hangosabb
Itt valami árulás van, egyszerűen nem tudom elhinni hogy ez tényleg 500RPM-en megy. (Pedig alapjáraton eszik a rendszer vagy 40 W-ot)Most már tényleg arra jutottam amit fentebb írt jerry311 hogy "magad uram..." venticsere lesz a CTG-n.
-
MMIX
addikt
Enermax kirakta a marketinges plecsnit is a MAXPRO-hoz.
(#36) RyanGiggs:
Én sem mondom különösebben jó vételnek, a ventilátora (Twister Bearing Fan) és a HeatGuard emeli ki a belépő szintű CWT GPM-ek közül, össze kellene hasonlítani az eredeti CWT-vel, hátha jobb alkatrészek vannak benne, mint a gyári GPM-ben. A sima GPM, tízen párezer Ft.Az FSP Hyper is belépő szintű táp, egy mezei csúszócsapágyas Yate Loonnal. Annyival jobb, hogy 5 év garis.
-
Tikakukac
titán
Ezer forintos YL ventik 80%-on nem nyomják el az alapjárati hangot. Ezt már mondhatom szerintem hangosnak.
45k-s tápban pedig ezt gyorsan megoldom: nincs benne venti és lesz passzív, nem kell bontani-szerelni-hajtani. Csak azért kiindulva abból mekkora trágyadomb minden ami a boltban van, ezzel már nem mernék tervezni 7-8 évre.
-
Angel1981
veterán
"Ennek a szélgépnek a lapátjai a specifikáció szerint 50%-os terhelés alatt percenként 500-at forognak"
Tetszik ez a megoldás!
-
Zsmester89
őstag
Aki ezzel a belsővel megveszi, csak azért mert enermax matrica virít rajta, az meg is érdemli. Sajnálattal veszem tudomásul, hogy a márka egyre több tápnál gagyi (régi enermax belsőkhöz képest) belsőt használ, ezért is fektettem seasonicba. A halkságra meg a passzív vagy félpasszív megoldások nyújtanak igazi garanciát.
-
Tikakukac
titán
Hát ha nem jó akko' minek vetted meg?
Mert én barom mertem gondolni, hogy egy elviekben Seasonic belsős, nagyon durván ajánlott táp (helyben is, igen) iszonyat halkan dolgozva leválthatja szegény FSP-t amivel semmi bajom, csak kikapcsolva hangosabban sípol mint szeretem, ha be van kapcsolva annyira néma, hogy nyitott házból sem hallod 180W-ig.
Nyugi, 3 órával miután megkaptam, vissza is vittem
De van olyan gyártó aki csinál tápot. Halkat is. Meg jót is. Csak ne kommunikáljuk, hogy ez meg lesz oldva 50-60 ajróból. Mert baromira nem lesz. Ennyi a bajom.
Kielégített a válasz?
-
SkS7891
tag
En a corsair rm csaladdal szemezgetek egy ideje. Ott passzivan is kepes uzemelni a tap egy bizonyos terheles alatt. Talan fogok egyet majd apron.
Full passziv tap pedig nem olcso, sajnos. 40-50e Ft :/
-
.mf
veterán
"Eléri a Bronzot, ez egy 80+ EU plecsnis táp (230V EU Internal). 115V-on 80+Bronze lenne."
Ez gondolom fordítva akart lenni, nem? Ami az USA-ban 115V-on sima, az az EU 230V-ja melletti 1-2%-kal magasabb hatékonyság miatt már a bronz szintet éri el.
De ettől még ez alapból sima, nem bronz. A régi Seasonic tápjaimra sem "EU-ban Ezüst!!4!" van írva, hanem bronz. Lehet, hogy itt jobban teljesít, de tudtommal a 115V a baseline, amihez mérik.Tikakukac: a venti már egy más tészta, de a hatékonyságnál kezdődik az egész... nem mindegy, hogy egy 600W-os sima = maxon 80%-os 120W hőt termel, vagy egy platina = 90%-os esetében "csak" 60W-ot kell a ventinek kifújnia.
-
-
.mf
veterán
Még csak a Bronz fokozatot sem éri el, 2015-ben?
Hogy lesz ez így halk, ilyen alacsony hatásfokkal? -
RyanGiggs
őstag
500W=70€ ~ itthon bő húszonezer lesz... az sok érte!
Inkább akkor már ilyet vennék! -
Ájvé
veterán
Sejthető volt, hogy nem Enermax belsős, CWT se olyan rossz azért:
www.realhardtechx.com/index_archivos/Page567.htm -
nismoka
addikt
Sok éve használok Enermax tápot nagy megelégedésemre, viszont ezek szerintem nem enermax belsővel készülnek..
-
Az,hogy hogy néz ki a másodlagos,fontos a teljesítmény,a megbízhatóság,és az ár.Ebben pedig most az Enermax jót alkotott.
-
Egy halk, középkategóriás géphez tökéletes lenne az 500W-os!
Fel is véstem a listámra, köszi! -
Tikakukac
titán
Valóban halk lesz, vagy szerintük lesz halk? Nem mindegy.
-
Zimmy88
tag
Szerintem meg felesleges ezen rugózni, egyszerű elgépelés, és az 500W-os 70 helyett 60 euro
-
Honzi
senior tag
500 wattos EMP500AGT-ért 70 euró, a 600 watos EMP600AGT-ért pedig 68 eurót kérnek
Vagy fel van cserélve vagy enermaxéknál van valami gond.
Maguk a tápok jól néznek ki már csak a magyar ár kérdéses. -
törölt tag
MaxPro specifications fül alatt ott van a hatásfokuk is részletezve.
Remélem nem 20 és 35K közé árazzák be Mo.-n, mint ahogyan a prémium tápokat szokás
-
Ez elég ütős ajánlat. Az 500W-os ára biztosan jó?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Többféle teljesítményszinttel lesz kapható a fix kábelezésű tápcsalád.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest