- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- OLED TV topic
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a gondolattal, de számomra ez egy gagyi meseanimáció.
Ilyet grafikai minőséget már láttam, egyáltalán nem vagyok tőle elájulva. Semmivel nem szebb a korábbi pl. nvidiás Supersonic Sled vagy akármelyik korábbi ATI-s techdemótól. Sőt sokkal szarabb azoknál. Egy ilyen, amúgy is elnagyolt és semmihez nem hasonlító karakterekkel nem tudom minek próbálják egy új kártya képességeit bemutatni. Miért nem lehet valós környezetet bemutató animációban megmutatni a cucc képességeit.
Mint anno a Crysis ahol valós környezetet láttunk. Növényi vegetációt és valós karaktereket. Számomra még mindég az nvidia Human Head techdemója az amivel tudok mit kezdeni. De hány éves is az???
Nem látok ezen a bemutatón semmi extra fejlődést. Az, hogy esetleg a háttérben milyen technikai újdonságok és textúrázási meg egyéb programozókat elősegítő komplexebb dolgok vannak, valljuk be egy felhasználót nem érdekelnek, főleg ha ugyanazt látják a képernyőn mint 3 évvel ezelőtt. Engem egy dolog érdekel, mennyire közelít a valósághoz a látható grafika. Na azt egy ilyen bugyuta demonstráción elég nehéz lesz bemutatni. Az esetek 90%-ban ilyen meseszerű semmiket látok mind az nvidia mind az AMD színe alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-book olvasók
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest