Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a gondolattal, de számomra ez egy gagyi meseanimáció.
Ilyet grafikai minőséget már láttam, egyáltalán nem vagyok tőle elájulva. Semmivel nem szebb a korábbi pl. nvidiás Supersonic Sled vagy akármelyik korábbi ATI-s techdemótól. Sőt sokkal szarabb azoknál. Egy ilyen, amúgy is elnagyolt és semmihez nem hasonlító karakterekkel nem tudom minek próbálják egy új kártya képességeit bemutatni. Miért nem lehet valós környezetet bemutató animációban megmutatni a cucc képességeit.
Mint anno a Crysis ahol valós környezetet láttunk. Növényi vegetációt és valós karaktereket. Számomra még mindég az nvidia Human Head techdemója az amivel tudok mit kezdeni. De hány éves is az???
Nem látok ezen a bemutatón semmi extra fejlődést. Az, hogy esetleg a háttérben milyen technikai újdonságok és textúrázási meg egyéb programozókat elősegítő komplexebb dolgok vannak, valljuk be egy felhasználót nem érdekelnek, főleg ha ugyanazt látják a képernyőn mint 3 évvel ezelőtt. Engem egy dolog érdekel, mennyire közelít a valósághoz a látható grafika. Na azt egy ilyen bugyuta demonstráción elég nehéz lesz bemutatni. Az esetek 90%-ban ilyen meseszerű semmiket látok mind az nvidia mind az AMD színe alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest