- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvrobi
csendes tag
Az volt az elképzelésem, hogy kirakok az asszonynak egy ikont, hogy nesze, rákattint és minden megy.
Ok, persze nem egy android, ahová playből telepítjük az alkalmazásokat, de hogy egy böngészős stream nem megy, azt nem gondoltam volna. Amúgy van rá megoldás, hogy chromiumból elinduljon (ha valaki kíváncsi rá, linkelem a megoldást). De mivel a védett videók hardveres gyorsítása ki van kapcsolva a böngészőben, eléggé szaggat néha. A hőfok meg csak kúszik felfelé. A Kodi-tól meg kb. azóta hányok, amióta először megláttam xbmc néven, de hogy még saját op. rendszert is indítsak azért, hogy apró csempékkel megjelenjen - nagyjából átláthatatlan módon - az HBO GO, az már sok volt.
Igen, ezen kívül meg vagyok vele elégedve. Eddig minden mást sikerült megoldani. De egyenlőre a fent említett okok miatt marad az android is a nappali tv-re dugva. -
vvrobi
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a pi 4 (4Gb) de kissé csalódott vagyok. Az öregecske Android tv boxot akartam lecserélni vele, így a cél egy HTPC lett volna. Amin egyenlőre elvérzett a dolog, hogy az HBO GO csak Kodi 18 alatt hajlandó menni, ami buster-en ugye még nem megy. LibreELEC-ből igen, de úgy is elég béna. Transmission viszont szuper, végre teljes sebességgel hasítanak a torrentek, még az USB3-as háttértárra is. Mindenképp raspbian lenne üdvözítő számomra, mert néha munkára is használnám.
Egyébként jó kis vas, csak lehet az igényeimet kellene átfogalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC! i7-13700k/32gb DDR5/RTX 4080/1tb SSD/Garancia/Beszámítás/
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3070/3080/3090 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest