Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
A kollégának teljesen igaza van. Semmilyen racionális érved nem volt, csak puffogtatod a szokásos urban legendeket mindenféle alátámasztás nélkül. Idézem:
"De most komolyan, 7 tányér már rengeteg meghibásodási lehetőség."
Lássuk a meghibásodási statisztikát, amire ezt alapozod (vagy bárki más). Még ha lenne is ilyen (de nincs), akkor is: ilyen héliummal töltött lemezt még nem gyártottak, tehát a gyártón kívül senkinek nem is lehet hitelt érdemlő infója erről.
"Mi a garancia arra, hogy ez tartós termék ebben a formában?"
Mi a garancia arra, hogy bármilyen más nem 7 lemezes meghajtó megbízhatóbb? Semmi, mint ahogy erre sincs garancia. Jótállás van rá a számlán jelzett időpontig.
"8TB-ot elveszíteni azért nem a vicc kategória."
Szokásos rövidlátás. Az a vicc kategória, aki ezt (vagy bármilyen más merevlemezt amire archivál), nem duplikálja valamilyen formában. Soha egyetlen gyártó sem vállalat garanciát a meghajtón lévő adatra. Minden olyan esetben ahol nincs mentés, ott marad a vak hit, és ez minden meghajtóra igaz függetlenül a méretétől vagy a gyártójától.
Amit csinálsz az a visszatérő ostobaságok egyike, minden nagyobb témának megvan a hasonló hülyesége. Csak néhány a sok közül:
- LTE, WIFI: minek ilyen gyors, nem lehet kihasználni, 20 másodperc alatt elfogy az 5 gigás keretem stb.
- Merevlemez: túl nagy, ekkora területre csak warezhez van szükség, mennyi adat veszik el ha beszarik stb.
- SSD: majd ha annyiba kerül mint a merevlemez akkor veszek, minek ekkora sebesség stb.Szerintem meg az a lényeg, hogy ha nincs a témához vágó értelmes hozzászólásod, akkor nem fecsérled mások drága idejét üres sehová nem vezető locsogással.
Dchard
-
szeksziboj
tag
Csak a visszatérő motívumra szerettem volna felhívni a figyelmet, mint pl. az alábbiak (a teljesség igénye nélkül):
(Csak az első megjelenését írtam ide a típusnak, és persze nem megkérdőjelezve a létjogosultságát... csak már közhelyes...)
.
re_8_tb-os_merevlemezzel_keszul_a_seagate/hsz_1-200.html 11. hsz
re_15_tb-os_hdd-k_johetnek_akar_jovore/hsz_1-200.html 3. hsz
re_a_hgst_megszelloztette_a_10_tb-os_merevlemezet/hsz_1-200.html 53. hsz - ez kicsit késett az igaz
re_hat_tanyer_lesz_a_seagate_6_tb-os_hdd-jeben/hsz_1-200.html 29. hsz,.. ez is
re_itt_az_elso_9_5_mm_vastag_2_tb-os_merevlemez_a/hsz_1-200.html 4. hsz
.
.
.
Nem olvastam vissza mind, volt már "Minek ekkora, nekem elég a 20GB-os Quantum azt kész" típusú kommentből is? vagy az még várat magára ebben a topicban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATALAN! HP S700 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN Crucial MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB Már csak 1db.van
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest