Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Because
őstag
válasz
pècsimunkás #8995 üzenetére
Az akksi miatt félnék, nagyon drága tud lenne ha az kuka
-
Because
őstag
válasz
yle_greg #8982 üzenetére
Elsőre valóban nehéz, egy másik cikkben azt írják lehet érdeklődni az illetékes erdőgazdálkodónál. Itt nálunk egy-két helyen már találkoztam kerékpáros jelzéssel is.
-
Because
őstag
Nálunk se annyira egyszerű mint gondoljuk, ha akarnák büntethetnének rendesen...
-
Because
őstag
válasz
Because #8914 üzenetére
Elkezdtem jobban használni, megvolt az első 50-es táv. Eddig is bringával közlekedtem mindenhova is, síkon ezzel is megy a 25-30 km rásegítés nélkül, dombon lefelé pedig az egész tömeg meglódul. Felfelé segít a motor az biztos és könnyebb.
Még nem vagyok meggyőzve, hogy kell-e nekem -
-
Because
őstag
válasz
pècsimunkás #8915 üzenetére
Köszi!
Még nincs teljesen kész. Kormányt, kormányszárat cseréltem, mert a gyári égig emelt hátrahajló, keskeny nekem nem tetszett. Mindent lehúzok majd nyomatékra. A fékcsövek is hosszúak gyárilag, azokat le kellene rövidíteni.
-
Because
őstag
Akkor új e-bringa nap
Első látásra szerelem, bár egy szubjektív, de gyönyörű:
Van ez a kis elem, amit egyelőre nem tudtam hova tenni, csak hogy valami kábel kivezetés lehet... Szerintetek micsoda, hova?
-
Because
őstag
Köszi szépen!
Végül inenn rendeltem meg: BIKE CENTRUM 525000 lett kedvezményesen, ingyen szállítással, utánvétellel. -
Because
őstag
Eljött az idő és a negyedik X az életemben... szóval elektromos rásegítésű bicót keresek napi munkára. Amit elsőnek kinéztem az Kellys E-Carson
Véleményetek róla, esetleg hasonló árfekvésben más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest