- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Dell notebook topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#51736960 #14 üzenetére
Ajajj, ne is mondd.
Budai rakparti kerékpárúton vettem egyszer üldözőbe Margit-híd után (déli irányba menet) egy 40-50 éves pacákot. Jó küzdelmesen tartottam vele a tempót, aztán jött egy szembeszél, ő vígan ment tovább ugyanolyan sebességgel, miközben alig tekert valamit, nem is erőlködött, én meg akkor kapcsoltam, hogy itt valaki hamis kártyákkal játszik. -
válasz
#51736960 #14 üzenetére
Hát...
Én is SZUPERATLÉTA vagyok, azaz voltam és leszek, hiszen most tél is van, és vizsgaidőszak.
Nekem pontosan azért okoz örömet a kerékpározás, mert a nap végén, petyhüdten az ágyba zuhanva megnézhetem, mennyit mentem, és milyen szép helyeken jártam, és ezt mind a saját erőmből tettem meg. Valószínűleg a túrákat pedelecen is ugyanúgy élvezném, de a nap végén petyhüdt ágybazuhanásom kevésbé lenne önelégültségtől fűszerezett.
Szerintem ezért nem Pedelec. Ha lesérülök, és rehabilitációs célra kell, hogy olyan helyekre is elmehessek, ahova egy kevésbé terhelhető izület mondjuk nem tenné lehetővé, az más tészta. Rohannék a boltba pedelecet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest