Új hozzászólás Aktív témák
-
nem sírnak? nézd meg a 9-es slide-ot: negatív főcím, adatok, majd 3 negatív bullet. egy ilyen slide miatt könnyen hullanak fejek.
a "nehéz idők"ről explicite valóban nincs szó, de ha a három húzóterméked jelentősen alulteljesít, akkor az nem a tejjel-mézzel folyó kánaán előjele.a digitális eladások kihagyását én sem igazán értem - de pl. nem kizárt, hogy a gyenge eredményért a retail channel irányítása lesz a bűnbak...
-
válasz
Sirandrish #35 üzenetére
a táblázatban a tényleges eladás előrejelzése szerepel. úgy értsd, hogy pontos adatuk van mondjuk február 28-ig, és ebből viszonylag nagy pontossággal meg tudják becsülni, hol fognak tartani március 31-én.
-
válasz
Sirandrish #32 üzenetére
nem nyer más értelmet, a square enix-nél a 2013-as pénzügyi évnek 2013. március 31-én van vége. az expected units sold azért van, mert pontos adatuk még nincs, tekintettel a dátumra.
@J1nxbrd: igen magasak a metascore-ok, ezért komplikált ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen processzort vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Napelem
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest