- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
ha neked a DRM-ellenességből az jön le, hogy "követeljük, hogy lehessen lopni", akkor valamit nagyon félreértesz.
Egyébként meg totál felesleges iszonyat durva védelmeket építeni a szoftverekbe, mert max. annyit érnek el, hogy néhány nappal tovább nem törik fel (vagy még ennyit sem), de akik legálisan megvették, azok szopnak vele. Én például megvettem egy ubisoftos játékot, ami azt a rettenet uplayt követelte meg, és emiatt szoptam, mert nem működött a szerverük - akkor döntöttem el, hogy többet tőlük nem veszek olyat, amiben ez benne van. Tehát ennyit ér, vesztettek néhány jövőbeli eladást a rohadék másolásvédelmükkel. Aki meg letöltötte, röhögve játszott simán. Maguk alatt vágják a fát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest