Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
válasz
huskydog17 #54 üzenetére
Hm, lehet, hogy félreértettem, de a 9. dián nagy betűkkel:
"Weak sales of big console titles in NA and EU", alatta "The latest situations" majd a táblázat ami az írásban is be lett vágva ide. Én ebből arra következtettem, hogy ez csak a konzolt tartalmazza, de valóban lehet, hogy attól, hogy "big console titles" még szerepel az adatokban a PC is... szóval akkor ebből nem derül ki -
Vertic
aktív tag
ha neked a DRM-ellenességből az jön le, hogy "követeljük, hogy lehessen lopni", akkor valamit nagyon félreértesz.
Egyébként meg totál felesleges iszonyat durva védelmeket építeni a szoftverekbe, mert max. annyit érnek el, hogy néhány nappal tovább nem törik fel (vagy még ennyit sem), de akik legálisan megvették, azok szopnak vele. Én például megvettem egy ubisoftos játékot, ami azt a rettenet uplayt követelte meg, és emiatt szoptam, mert nem működött a szerverük - akkor döntöttem el, hogy többet tőlük nem veszek olyat, amiben ez benne van. Tehát ennyit ér, vesztettek néhány jövőbeli eladást a rohadék másolásvédelmükkel. Aki meg letöltötte, röhögve játszott simán. Maguk alatt vágják a fát. -
Vertic
aktív tag
az írásból kimaradt, hogy ezek a számok KONZOLra vonatkoznak (ugye ez szokott lenni az érv, hogy dehát mert a PC-n megy a warez, bezzeg a konzol) és csak a fizikai copyk eladására (tehát online értékesítésre nem). Leginkább Észak-Amerikára panaszkodtak, ahol az eladások az Európaiak csupán 2/3-át tudták produkálni és ezt a marketing hibájának tartják, és nem a wareznek... szóval most pont nem kéne ezen lovagolni n-edszerre. ja egyébként én is fejlesztő vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest