Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- asus rog strix coil whine normális?
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos fejegységek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
válasz
huskydog17 #54 üzenetére
Hm, lehet, hogy félreértettem, de a 9. dián nagy betűkkel:
"Weak sales of big console titles in NA and EU", alatta "The latest situations" majd a táblázat ami az írásban is be lett vágva ide. Én ebből arra következtettem, hogy ez csak a konzolt tartalmazza, de valóban lehet, hogy attól, hogy "big console titles" még szerepel az adatokban a PC is... szóval akkor ebből nem derül ki -
Vertic
aktív tag
ha neked a DRM-ellenességből az jön le, hogy "követeljük, hogy lehessen lopni", akkor valamit nagyon félreértesz.
Egyébként meg totál felesleges iszonyat durva védelmeket építeni a szoftverekbe, mert max. annyit érnek el, hogy néhány nappal tovább nem törik fel (vagy még ennyit sem), de akik legálisan megvették, azok szopnak vele. Én például megvettem egy ubisoftos játékot, ami azt a rettenet uplayt követelte meg, és emiatt szoptam, mert nem működött a szerverük - akkor döntöttem el, hogy többet tőlük nem veszek olyat, amiben ez benne van. Tehát ennyit ér, vesztettek néhány jövőbeli eladást a rohadék másolásvédelmükkel. Aki meg letöltötte, röhögve játszott simán. Maguk alatt vágják a fát. -
Vertic
aktív tag
az írásból kimaradt, hogy ezek a számok KONZOLra vonatkoznak (ugye ez szokott lenni az érv, hogy dehát mert a PC-n megy a warez, bezzeg a konzol) és csak a fizikai copyk eladására (tehát online értékesítésre nem). Leginkább Észak-Amerikára panaszkodtak, ahol az eladások az Európaiak csupán 2/3-át tudták produkálni és ezt a marketing hibájának tartják, és nem a wareznek... szóval most pont nem kéne ezen lovagolni n-edszerre. ja egyébként én is fejlesztő vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honda topik
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- asus rog strix coil whine normális?
- További aktív témák...
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest