- Apple asztali gépek
- Billentyűzet gondom van
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Az biztos, hogy a sima Cloud most ingyen van (21k). Akinek van egy kicsit komolyabb hangkártyája annak bőven elég ezt a simát beszerezni. Ámultam bámultam a minőségen, a kiegészítőkön, az anyaghasználaton. És meglepően jól szól ennyi pénzért, az azonos árban megtalálható gamer fülesek teljesen elmaradnak. Ezzel az újjal szerintem rossz az irányba mennek, hát még ezen az áron...
-
Kube
senior tag
Műbőr dolgot én sem kedvelem, ezért is örültem, hogy a Cloudhoz járt a szövet (jó nem szigetel annyira, de legalább a mély kicsit enyhül és véleményem szerint jobban is szól vele). A design terén is kinek ez kinek az, míg az elődben ízlésesen jelen volt a gamer vonal, most inkább már túlzó. Nem igazán látom a kiegészítőket sem a Cloudhoz képest. Ezzel nem is lenne gond, ha az árcédula alacsonyabb számot mutatna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged