Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Kicsit drága lett.
-
Nexus7
csendes tag
Hali sracok sokáig gondolkoztam a cloud I-be, de lehet hogy megveszem a revolvert itt Londonba 28 ezer forint értékű fontba kerül. Így mar egészen más 40k- ért biztos nem venném meg. Plusz hangkártyával használnam
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz CptAdamica #38 üzenetére
Senki többet? Akkor én vásároltam egy ilyen kis zene dobozt. Eddig teljesen megvagyok vele elégedve. Szépen szól, a mikrofonja is kifogástalan, a csomagolása is nagyon szép volt. A design nekem baromira adja, igaz az előző Cloud 1 és Cloud 2 nem igazán jött be ilyen téren.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
CptAdamica
veterán
Valaki vásárolt már ilyen fejhallgatót?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
mekker
őstag
Cloud is ugyanaz, mint a Takstar Pro 80, ami pedig nem játékfülesnek van gyártva. Nem is értem mitől lesz valami gamer füles, legfeljebb nagyobb kiemelése van, ami illeszkedik a felhasználáshoz.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Carlas
senior tag
-
hommeros
őstag
Pont olyat akartam rendelni. Akkor utána kérdezek, mégis mit vegyek.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Traxx
őstag
A fejhallgató nekem drága lenne, viszont a cikk végén aranyos a kutya
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
hommeros
őstag
Ez lenyomja az Asus Strix DSP-t?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
SunMount3r
nagyúr
Én is úgy emlékszem, hogy az elődjénél plüss extra párnákat adtak, ez nagy kár hogy kimaradt, ez olyan kis kellemes plusz volt tőlük, hogy kár volt kivenni.
Amúgy kinézetre egy picit jobban bejön, mint az elődje, de sajna figyelembe kell venni, hogy ugye ezt a gémőr piacra szánták, de még így sem olyan nagyon rossz a design, épp határ eset. (A kagylók kívűlső vörös "turbina" cizelláira gondolok.) De akkor inkább egy klasszikusabb kinézetű darab a Superlux-tól vagy BD-től.
Ha csak nem lesz ez is olyan jó árasítva később, mint az elődje. Meg még pár review más szakmai fórumokon róla sem ártana.
-
hemaka
nagyúr
Egész korrektnek tűnik, viszont az árát sokallom. Elődhöz képest összességében mi a vélemény, egál?
olle
Nekem van a Takstar Pro 80-hoz szivacsos párna is, de azzal nagyon nem tetszik a hangzása, sokat elvesz a mélyből én azokat pedig szeretem.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
pumpa007
tag
Én javarészt inkább filmeket nézek a gépen, játszani csak néha játszom. Milyen fejhallgatót ajánlanátok inkább filmezéshez? Fontos hogy a basszus is szépen és erőteljesen szóljon...ja és over ear fejhallgató lenne az ideális...
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #25 üzenetére
Így van.
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz rottenbull #22 üzenetére
Micsoda visszalépés a Cloud/Takstar/Qpad modellhez képest Én csak azért vettem mikrofonost, mert a Takstart már nem lehetett kapni, de nagyon nem bántam meg.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
rottenbull
senior tag
válasz fallenrize #18 üzenetére
Csatlakozok, nekem is az van. Hibatlan.
-
Silenzio
addikt
Emberek, 40 ezres headset? Ami gamer? És stereo? Mi van a térhatással, elvitte a cica? A Speedlink Medusám, amit 10 éve vettem, annyira pontosan adta vissza a térhatást, hogy HL2-ben ha beindult a lépegetők halálsugara, Oldalra ugrottam, közben 180 fokos fordulatot rántottam az egérrel, és tüzeltem is. Minden túlerőt le lehetett darálni pusztán azzal, hogy pontosan tudtad, honnan jönnek. Most meg mintha elfelejtették volna a térhatást. Aztán tönkretettem. Mármint a Medusa 5.1-et. Sajnos a mostani fülesem csak virtuális surround, de még így is van valamennyi pontosság a térélményben. A stereo és a gamer számomra összeegyeztethetetlen fogalmak, vagy retro, 2000 előttre utal.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
fallenrize
csendes tag
Long live the king Beyerdynamic MMX 300
Lehet hogy az ara 2 szer annyi mint ennek, de meg nemigen sikerult megcsak a kozelebe ernie sem a konkurencianak, lassan 10 eve...KB 3 havonta mosom a fulparnakat, es mar 3 eve napi 3-12 ora bele van rakva.
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
válasz Lézerparaszt #9 üzenetére
Az azért ne felejtsuk el, hogy a rendes gamer fejesek pl HyperX Cloud 1-2, játékra vannak. Külső zajokat elzárják, jobban különítik a hangokat. Játékra vannak ott teljesen máshogy szól. Nekem van gamer fejesen, zenei fülesem és zenei fejesem is. A Cloud 2 jobban szól játéknál vagy egy Plantronic Rig 500 széria. De zenére már érezhetően nem. Ugyanakkor a zenei fejesem hiába majdnem 4xer ennyi azzal nem annyira jó közel sem a játék, viszont a zene az ég és föld.
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
davidsone
addikt
nem a legszebb darab de legalább jól szól...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
xT4ken
tag
En fel eve hasznalom a Cloud 2t es imadom! Konnyu, kenyelmes es hosszu jatekra tokeletes. Ez viszont igy elso ranezesre is nehezkesnek tunik...a dizajn meg velemenyem szerint egyszeruen ronda, foleg ilyen aron...
-
macilaci78
nagyúr
Ez a headset volt tegnap hírként, ma teszt. Remélem, a jövő héten is lesz cikk róla.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
válasz Lézerparaszt #9 üzenetére
Csak az összehasonlítás sánta. Az nem headset.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Lézerparaszt
őstag
Végre látok valakit aki tudja, mi a jó. Nekem is 598-am volt, igaz a vajszínű verzió. Az is fényévekre volt akármilyen "gamer" fejhallgatótól, de azóta már sikerült beszereznem a HD 800-at, ami még az 598-tól is durvább
Jó pár gamer fejhallgatót próbáltam már, de ha az ember hangminőségre megy akkor ezeket kerüli, hiszen még ha nem is rossz az adott termék, a "gamer" jelző és egy fél gagyi mikrofon miatt annyi felárat kérnek hogy az már bőven nem éri meg.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
bunfi
őstag
Egy törött hallótölcsérhez képest biztos, de a sima Cloudhoz vagy a Cloud 2-höz képest túlárazott hulladék.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Franklin
addikt
Jól sejtem, hogy egy feleennyibe kerülő Takstar HI2050 vagy Superlux 681 EVO fejhallgató sokkal jobban szól?
Oké, azokon nincs mikrofon.
-
Kube
senior tag
Az biztos, hogy a sima Cloud most ingyen van (21k). Akinek van egy kicsit komolyabb hangkártyája annak bőven elég ezt a simát beszerezni. Ámultam bámultam a minőségen, a kiegészítőkön, az anyaghasználaton. És meglepően jól szól ennyi pénzért, az azonos árban megtalálható gamer fülesek teljesen elmaradnak. Ezzel az újjal szerintem rossz az irányba mennek, hát még ezen az áron...
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
RyanGiggs
őstag
40 ropiért? Ezeket megcsípte valami.
Én maradok a feketémnél, BlackF-en vettem Amerikába kerek 100$-ért. De most is csak 130$-ba kerül, annyiba amennyibe ez a Revolver. Szerintem a kettőt hangzásügyileg nem lehet összehasonlítani. -
Kube
senior tag
Műbőr dolgot én sem kedvelem, ezért is örültem, hogy a Cloudhoz járt a szövet (jó nem szigetel annyira, de legalább a mély kicsit enyhül és véleményem szerint jobban is szól vele). A design terén is kinek ez kinek az, míg az elődben ízlésesen jelen volt a gamer vonal, most inkább már túlzó. Nem igazán látom a kiegészítőket sem a Cloudhoz képest. Ezzel nem is lenne gond, ha az árcédula alacsonyabb számot mutatna.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
olle
senior tag
Oké rendben, megkajáltam. De miért kell ehhez a műbőr szerű fülpárnához ragaszkodni? Miért nem lehet valami vagány mosható szövet?
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest