Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Viszont itt van választási lehetőséged (persze ha kell). Nem úgy működik a Gnome ahogy elvárja az ember, akkor van pár másik mellette ami lehet hogy jobb lesz. A Windows felülete (nekem) hót buta úgy ahogy a Gnome is. Ki akartam próbálni Windows alatt a KDE-t, sajnos nem sikerült összehozni pedig megnéztem volna milyen ott.
-
bambano
titán
van a windowsban network transzparens grafikus felület? nincs.
virtuális desktop? nincs.
egyáltalán: választható felület? eddig nem volt, azóta van, mióta az emberek 120 decibellel utálják a csempéket.
koherens felhasználói felület: amikor utoljára néztem, nem volt. lásd: melyik appban mi a keresés gomb?
koherens felhasználói felület2: egy ms vezér írta a blogján, hogyha a csempés ie-ben elment egy bookmarkot, az nem kerül bele a sima felületen futó bookmark listába.
elhangzott itt, hogy linuxra mennyiféle felület van és hogy az nem jó. de, mert választhatsz.és akkor a windows felület jobb, mint a linuxos, épp csak a nyaka véres meg alap dolgokat nem tud.
egyéb példák: ha egy xp-n kihúzol a böngészőből a desktopra egy url-t, akkor kiteszi a linket. ha linuxon, letölti a dokumentumot és azt teszi ki.
megnéztem Lajbi sambás előadását a neten, ez alapján aki a windows fájlmegosztási protokollját kitalálta, annak a harmadik szomszédja is hülye...a valódi helyzet az, hogy a windows jobb, mercsak, a linux meg szar, mercsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest