Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rimuru

veterán

válasz emvy #183 üzenetére

Viszont itt van választási lehetőséged (persze ha kell). Nem úgy működik a Gnome ahogy elvárja az ember, akkor van pár másik mellette ami lehet hogy jobb lesz. A Windows felülete (nekem) hót buta úgy ahogy a Gnome is. Ki akartam próbálni Windows alatt a KDE-t, sajnos nem sikerült összehozni pedig megnéztem volna milyen ott. :DDD

• bambano

titán

válasz emvy #183 üzenetére

van a windowsban network transzparens grafikus felület? nincs.
    virtuális desktop? nincs.
    egyáltalán: választható felület? eddig nem volt, azóta van, mióta az emberek 120 decibellel utálják a csempéket.
    koherens felhasználói felület: amikor utoljára néztem, nem volt. lásd: melyik appban mi a keresés gomb?
    koherens felhasználói felület2: egy ms vezér írta a blogján, hogyha a csempés ie-ben elment egy bookmarkot, az nem kerül bele a sima felületen futó bookmark listába.
    elhangzott itt, hogy linuxra mennyiféle felület van és hogy az nem jó. de, mert választhatsz.

és akkor a windows felület jobb, mint a linuxos, épp csak a nyaka véres meg alap dolgokat nem tud.

egyéb példák: ha egy xp-n kihúzol a böngészőből a desktopra egy url-t, akkor kiteszi a linket. ha linuxon, letölti a dokumentumot és azt teszi ki.
    megnéztem Lajbi sambás előadását a neten, ez alapján aki a windows fájlmegosztási protokollját kitalálta, annak a harmadik szomszédja is hülye...

a valódi helyzet az, hogy a windows jobb, mercsak, a linux meg szar, mercsak.

Új hozzászólás Aktív témák