- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Mini-ITX
- Nyárbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Viszont itt van választási lehetőséged (persze ha kell). Nem úgy működik a Gnome ahogy elvárja az ember, akkor van pár másik mellette ami lehet hogy jobb lesz. A Windows felülete (nekem) hót buta úgy ahogy a Gnome is. Ki akartam próbálni Windows alatt a KDE-t, sajnos nem sikerült összehozni pedig megnéztem volna milyen ott.
-
bambano
titán
van a windowsban network transzparens grafikus felület? nincs.
virtuális desktop? nincs.
egyáltalán: választható felület? eddig nem volt, azóta van, mióta az emberek 120 decibellel utálják a csempéket.
koherens felhasználói felület: amikor utoljára néztem, nem volt. lásd: melyik appban mi a keresés gomb?
koherens felhasználói felület2: egy ms vezér írta a blogján, hogyha a csempés ie-ben elment egy bookmarkot, az nem kerül bele a sima felületen futó bookmark listába.
elhangzott itt, hogy linuxra mennyiféle felület van és hogy az nem jó. de, mert választhatsz.és akkor a windows felület jobb, mint a linuxos, épp csak a nyaka véres meg alap dolgokat nem tud.
egyéb példák: ha egy xp-n kihúzol a böngészőből a desktopra egy url-t, akkor kiteszi a linket. ha linuxon, letölti a dokumentumot és azt teszi ki.
megnéztem Lajbi sambás előadását a neten, ez alapján aki a windows fájlmegosztási protokollját kitalálta, annak a harmadik szomszédja is hülye...a valódi helyzet az, hogy a windows jobb, mercsak, a linux meg szar, mercsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Lenovo ip 5 Multimédiás "Kis Gamer" Laptop -30% 15,6" Brutál i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest