Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
lionhearted
üzenetére
Jó dolog az, h vmi nyílt és ingyen van, de azt be kell látni, h ez mindenhol/ mindenre kiterjedően, egyszerűn nem kivitelezhető úgy, h mindenkinek megfelelő legyen.
Aki/akik irreális elvárásokat támasztanak az adott rendszer népszerűségének növekedése, terjedése kapcsán, az szerintem nem én vagyok... Előjönnek itt piaci verseny és társai sablonszövegek, de azt nem akaródzik elismerni, h az adott platform nem mindenhol tud megfelelő alternatívaként szolgálni. És az nem elég, h egy réteg felfedezte magának és állítja, h jobb, nem érti mért nem azt használja mki, ha nem tudja mindenhol kiváltani a konkurenciát, v igazán versenyezni velük. Office kapcsán ODF nem igazán váltotta be teljes körűen a hozzá fűzött reményeket és vsz nem is fogja, mert nem tud minden MS ficsört megjeleníteni, akkor meg kb. eldőlt.Ahol márpedig, a lakosság/ munkavállalók nagy többsége Windowson + MSO-n szocializálódott (régen, most és vsz a jövőben is), azt ismerik, azt várják el tőlük és önmaguktól nem akarnak újat tanulgatni, v vmi épp csak ezeken támogatott, ott széles körben más nem fog elterjedni. Ezek tények, melyet adatok, számok támasztanak alá és ez elég régóta így van, v talán nem? Pedig de...
Jó lenne ha változna? Fogjuk rá, jó! De az a helyzet, h nem nagyon fog... És így felesleges erőltetni a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest