Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól gondolom, hogy ő amúgy felrakni sem tudná a rendszert (W8)? Egyébként van hozzá leírás, gondolom magyarul is, ezt nem tudom, angol OS-t használok évek óta.
És a Win sem rakja fel, csak opcionálisként kínálja a winupdatetel.
Egyszerű júzernek meg ma már dGPU sincs mindig, Intel IGP meg fullosan megy alapból.Ez nem változtat azon, hogy az én anyám remekül boldogul Ubuntuval. Vagy egy másik kedves lány ismerősöm. Én telepítettem, mert ahhoz nyilván kellett segítség (nem mintha wint telepítettek volna bármikor is), beállítottam. A lánynak még admin joga is van (nekem nincs), szóval nem fogom a kezét azóta. Mégsem lépett be azóta winre, pedig dualboot megmaradt, és Unity-vel értendő ez a tett. Ilyen egyszerű ez a történet, nem kell senkinek powerusernek lennie.
Ami egyedüli problémákat én látok, az mind a Flash és az X11 miatt van. Krómmal az első még viszonylag orvosolható, az X11re meg már a vonalon várnak a cserék. Én bizakodó vagyok, hogy minden csak javulni fog. De az sem különösebben izgat, ha sosem lesz elterjedt. Ingyen volt, gyors, és magamra szabtam. És még csak erőforráshiánnyal sem küszködnék, egyik oldalon sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robogó, kismotor
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő