- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
Hozza a várt EIZO minőséget, a monitorok Rolls-Royce-a.
-
csakszabi
csendes tag
Bárcsak olcsóbb lenne ez a 144Hz téma
Nem gondolnám, hogy a techonlógia olyan drága lenne, hogy nem lehetne egy mezei 60hz-es IPS árából kihozni teszem azt egy 144-es TN-t. -
Lacok
őstag
Nagyon jó monitor viszont az árára kiváncsi leszek.
-
Asrach
tag
Hol lehet ezt kapni?
-
átváltottam window módra, hogy kitudjam vágni a video setttings képet és akkor lesz az ott, amúgy nincs ott a beállításokban, próbáld ki
Van árnyék látom a faajtónál is ha jon valaki , illetve hamarabb látom az árnyékát
ez a youtube video viszont állat!! Már megyek is és megsasolom, hát , ha kapok valami jó tippet
-
HyP3b0y
senior tag
Ja értelek és igazad is van 60 Hz-nél annál több valóban nem hoz finomabb megjelenést és így legalább kiegyensúlyozottabb is a terhelés.
Viszont akkor most én kérdezek: A brightness az mi az hogy disabled?
Amúgy nem tudom jelenleg milyen szinten játszol, de árnyékokat kapcsold vissza, mert sok esetben jól jön: [link]
-
HyP3b0y
senior tag
Kérdés, hogy 144 Hz elég lenne-e neked vagy ott is látnád a képtörést. Illetve ha nincs meg a 144 vagy feletti fps hozzá, valójában nem profitálsz a 144 Hz-ből, érdemesebb lenne ezeket a Sync technológiákat kipróbálnod.
Ha pedig a profilodban lévő konfigból 120 fps-t tudsz kipréselni, akkor kicsit játszadozz a beállításokkal, szerintem tud az többet is bőven, esetleg pár fancy bullshittől meg kell szabadulnod ha tényleg érdekel maga a játék.
-
Guys!
Nekem is a legnagyobb problémám a képtörés, egyébként maximálisan elégedett lennék a monitorommal(DELL U2412M). Igazából a CS:GO val szoktam tolni a gamét, de ott nagyon szembetűnő és idegesítő ez a jelenség. Én a 120 FPS-el tolom a gamet, ahogy itt olvasgattam a hozzászólásokat , jól értem egy, olyan monitor, ami tudja a 144hz-et jó eséllyel megoldaná a problémámat ?
Pl: ez a monitor Asus MG279QVagy, ha ez nem, akkro mit ajánlanátok ? Mondjuk attól tartok , ha lecserélném a jelenlegit, erre, akkro kéne egy új VGA-át is vennem(jelenlegi sapphire 7870 2GB GDDR5):/
-
Anfänger
őstag
Egyes multiplayer játékokban számít a sok fps.
Én pl. a bf4-et medium grafon tolom,és nem azért mert a 180-200 fps-re verem,hanem mert jobbakat lövök így. próbáltam vsync-el 60 fps-el,olyan ,mintha meleg rágógumiban húzgálnám az egeret,körbelövöm az ellenfeleket,pedig az egérgyorsítás ki van kapcsolva. -
HyP3b0y
senior tag
144 Hz szinkron nélkül 144 fps és alatta képtörést produkál. Sync nélkül ha meg van a 144 kétszerese már elhanyagolható mennyiségben jelenik meg képtörés és a sync technológia - esetleges - input laggját sem kell élvezned.
60 Hz-es monitorral valóban nem éri meg 120 fölé menni, mert nem látsz különbséget.
-
SaGaIn
senior tag
Egyet mondjatok meg nekem minek kell 280FPS-el játszani miért nem elég 100-120 már az is brutál sok a már jónak számító 60- hoz képest.
Kivétel mondjuk az olyan szarul megírt játékokban ahol nagyobb FPS el gyorsabban tudsz mozogni vagy más előnyhöz jutni. De ez meg szerintem csalás.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #69 üzenetére
Előbb került piacra. De nem a VESA vette át a G-Sync-et, hanem az nV nem várta meg, míg a VESA véglegesítette az Adaptive Sync-et, hanem saját, zárt szabványként jelentős licencdíjért piacra dobta. Szóval az nV adoptálta a VESA megoldását.
-
-Solt-
veterán
Például a HD6950@70-nek sem volt semmi előjele!
Semlegesként én biztos nem láncolnám magam egyik gyártóhoz sem, már csak elvből sem!
Aki zárkózni akar, az zárkózzon be nélkülem és a pénzem nélkül!
(#75) Sinesol: Nem akarok nagyképű lenni, de az említett gyártóktól nekem tuti nem kéne monitor!
Már az U2414H-val sem vagyok teljesen megelégedve, a közelébe nem ér az U2311H-nak. Szóval, ha monitor, akkor Dell, Eizo, esetleg Asus, de az csak kiváló ár/érték arány esetén.
-
Sinesol
veterán
-
-Solt-
veterán
A legtöbb gyártó? Na de milyenek?
Ezek közül engem max az Asus érdekelne mint gyártó, de az sem az a kategória amire felkapom a fejem, ellenben TN panel és kurva drága!
Itt már van LG, Samsung, IPS paneles Asus, most jött az Eizo... már csak a Dell hiányzik, és teljes is a kép.
A gond pedig az ezeken felül, hogy amíg a FreeSync nyitott szabvány, és csak az NV-n múlik az alkalmazása, addig a G-Sync NV only, ráadásul kurva drága is. Viszketek attól, amikor egy gyártó ennyire magához akarja láncolni a vevőket. Gondold végig... veszel egy 250K-s monitort, majd egy év múlva a konkurencia villant egy best buy VGA-t... ha cserélni akarsz, adhatod el a monitort is, mert még elvben sem reménykedhetsz abban, hogy a konkurencia támogatni fogja.
Mivel tudatos vásárlónak gondolom magam, amíg van alternatíva mindig azt a terméket támogatom, ami hosszú távon az én érdekeimet képviseli. Ez pedig a nyitott szabvány, nem pedig a zárt.
-
Ez a monitorok Rolls Royce-a.Szinte biztos, hogy kifogástalan a képminösége.Minden szempontból top monitor.
-
Sinesol
veterán
A legtöbb gyártó kinál mindkét technológiához monitort, szóval hol itt a probléma?
Az hogy drágább? Az nem számít semmit, a zöld vga is pofátlan drága, mégis jobban fogy mint az AMD. Ráadásul a monitor hoszabb távú beruházás, szóval ott méginkább belefér ha egy kicsit drágább.
Végül pedig az árak alapján ezeknek nem a volt szoci országok a célcsoportja, nyugatabbra meg nem problémásak ezek az árak. -
-Solt-
veterán
válasz
SunMount3r #69 üzenetére
Szerintem az NV beadja majd a derekát, csak idő kérdése. Azért neves a monitorgyártók más súlycsoportba esnek mint az AMD, velük szemben már nem működik az erőfölény.
-
SunMount3r
nagyúr
A G-Sync volt előbb, erre volt válasz az AMD-s FreeSync. De az teljesen igaz, hogy a FreeSync legalább szabadon felhasználható és az Nvidia köti az ebet a karóhoz. De ettől számunkra, felhasználók számára pont az a helyzet áll elő, mint ha az AMD is rá ült volna a licenszre. És nekik is a piaci verseny szempontjából. A plecsni meg plecsni, új technológia, hívószó...
De mindezt félre téve: csak az EIZO-ra haragszom egy picit, mert azért más okokból, de még mindig az Nvidia-t tartom a legjobb választásnak...
-
bozont
veterán
válasz
SunMount3r #64 üzenetére
Ha kicsit utánaolvasol, akkor kiderül hogy mindez az nV sara. Mivel ők is vesa tagok ingyen és bérmentve támogathatnák az Adaptivesync-et. De nem, inkább csináltak egy saját vezérlőt erre a technológiára alapozva és nem hajlandóak csak azt támogatni. Ami persze üzleti szempontból még érthető is, de a vásárló persze megint csak szív.
-
Sinesol
veterán
válasz
SunMount3r #66 üzenetére
Mivel már feature a sync, gondolták raknak bele valamit, a legegyszerűbb megoldás a Freesync, mivel nem kell külön spéci vezérlőket venni valami külsös cégtől.
A monitor ugyanugy működik nvidiaval is, 144hz mellett meg felesleges akármilyen syncet használni, szóval nincs hátrány.
-
SunMount3r
nagyúr
-
Sinesol
veterán
válasz
SunMount3r #64 üzenetére
Szerintem az EIZO-t pont nem érdekli az AMD, ők csak a hivatalos Vesa szabványt választották.
-
SunMount3r
nagyúr
Még az EIZO is az AMD-t választotta...?!
Mintha ez a szabvány is csak arra lenne jó, hogy determinálják ki milyen monitort válasszon, meg fordítva... Annyira azért nem nehéz átlátni a szitán...
-
Nekem 60 Hz-es monitorom van, mivel én is inkább úgy játszok, ahogy Solt, hogy max. graf, WQHD és egy dVGA-m van, ezért a 60 FPS sincs meg mindig. Jobb híján én driveresen kapcsolom az adaptív vsync-et, ami ugye azt jelenti, hogy 60 fps alatt nincs vsync, felette igen (azaz nem engedi 60 fps fölé).
Én is azt hallotam, hogy 144 Hz-es monitornál a G-Sync vagy FreeSync nem is annyira fontos, mert a gyakoribb frissítés miatt a képtörés nem olyan szembetűnő. A legnagyobb haszna szerintem is 30-60 fps között van. Két esetben tud zavaró lenni a képtörés:
- amikor nem stabil az fps és összevissza mászkál 30-60 között.
- amikor stabil, de nagyon közel van a képfrissítési frekvenciához (pl: 59)Velem ez utóbbi szokott többször előfordulni, ha tearinget tapasztalok, hogy a 60 az éppen nem fér ki a csövön, de 58-59 megy. Fizikában két közeli frekvencián rezgő hullám szuperponálását lebegésnek hívják, gyakorlatilag ugyanez a jelenség itt is. Úgyhogy én igazán örülnék egy G-Sync-es 60 Hz-es WQHD IPS-AHVA monitornak, csak ilyet még nem láttam. Meg egyébként is drága lenne valószínűleg.
-
-Solt-
veterán
Miért fontos? Mert sok olyan játék van, amivel a fix 60 FPS is alig érhető el. Én inkább játszom magas minőségi beállítások mellett 60 FPS-l, mint közepes beállításokkal 144 FPS-l. Ráadásul ugye itt 1440p-ről beszélünk!
(#58) BeZol: Igen, egyelőre még drágák ezek, de ahogy egyre több megjelenik, lejjebb megy majd az áruk. Már csak a Dell-től kéne valami Free Sync-s cucc, és karácsonyra lenne miből válogatni. Az fix, hogy a következő monitorom 1440p, 27", Free Sync lesz...
Egyébként ez az Asus nekem is nagyon bejön, de ez a teszt kivárásra ösztönzött.
-
HyP3b0y
senior tag
Akkor már világos a lényeg és hogy miért is nem láttam előnyét a G-Syncnek, köszönöm.
Még mázli, hogy én beértem a 24"-al és nem várok éveket míg a 27"-esek ára értelmes szintre süllyed
(#56) -Solt-: Miért fontos a 60 és 90 Hz-en mért eredmény? 120 és 144 Hz-en tökéletes, miért akarna bárki is alacsonyabb frekvencián használni egy ilyen monitort?
-
BeZol
őstag
Bocsi, én csak CS:GO-zok min. 240 fps-sel, annyira nem néztem meg, mert ez a része nem érint, mással pedig nem játszom, illetőleg az MG279Q cikkjét konkrétan el sem olvastam, csak láttam hogy ips és 144hz (és ugye a téma eizo is ez), de mivel nálam a benq lett volna a befutó 145k-ért (sima tn panel és 1920as felbontás, ez az asus pedig 170k-ért ad 2560as felbontást + ips panelt + freesyncet is, így 27"-ban talán ez a legjobb vétel. Sajnos továbbra is túlzóan drágának tartom a 27" felárát a 24"-osokhoz képest, konkrétan majdnem 2xer annyiba kerül egy 27"os mint a 24"osok... Én várok míg bekúsznak lejjebb az árak, mert ez abnormálisan sok, marad a mostani 27"-os samsungom 60hz-zel sajna, mert az biztos, hogy nem váltok kisebb monitorra, de 170ezret sem adok monitorért. Majd talán használtan.
-
big-J
őstag
Szép darab... Bár nekem 27 qhd ips van két éve. Aki megteheti lépjen!
-
-Solt-
veterán
-
BeZol
őstag
G-Sync és Freesync 60fps és 144fps között segít. Ha nincs meg a 60fps-ed, akkor ugyanolyan képet kapsz, mintha nem lenne ilyen synced, míg 144fps fölött csak növeli az inputlaggot, tehát érdemes kikapcsolni.
Mivel ez az Eizo termék kifejezetten játékosokat vesz célba, fontos megemlíteni, hogy a konkurenciához képest mekkora inputlaggal rendelkezik az Eizo FG2421-es termék (14ms), ami csak tovább növekedik a turbo 240 bekapcsolásával (18ms)! (ez a válaszideje a monitornak olyan szempontból, hogy pl. ha megmozgatod az egeret, az mekkora késéssel mutatkozik meg a monitoron. Amit gray to gray szürkéből szürkébe átmenetként megadnak, hogy 1ms, az pl. az eizonál min. 2,9ms, átlag 8,4ms és max. 44ms, tehát ennyi idő kell a monitornak színváltáshoz)
Na ehhez képest (ha már tn+film panelről van most szó) a piacon kapható leggyorsabb termék az elborult árú Asus Rog Swift PG278Q g2g min. 1ms - átlag 2,9ms - max. 4,4ms átmenettel és átlagos 4ms-undomos inputlaggal. Mivel ennek az ára 221ezer Ft, ajánlatosabb pl. egy Benq XL2720z-t vásárolni (145ezer Ft), mely szinte ugyanilyen értékeket produkál. A benq xl2730z ára sokkal magasabb, és teljesen felesleges a nagyobb felbontásért és a freesyncért annyit fizetni, főleg ha olyan játékkal játszik az ember, amiben 144fps-nél több van.Ha már IPS termékről szól a cikk 144hz mellett, akkor megemlíteném én is az Asus MG279Q terméket (174ezer Ft), mely ugyanazt tudja mint amit az eizo fog tudni, csak már fixen lehet tudni a képességeit.
-
-Solt-
veterán
Hivatalosan a WDDM nem engedi a driveres vsync kényszerítést, tehát amikor driverből kapcsolod és az működik is, akkor a VGA driver kihasznál valami kiskaput, ergo a működése olyan, amilyen. AMD driverből, ha jól tudom nem is működik sok esetben a kényszerítés. Amennyiben a játékban elérhető, érdemes ott bekapcsolni. Ha van türelmed pár játéknál teszteld le úgy ahogy én, és akkor ki tudod választani, hogy melyik az a mód, amivel a legkevesebbé ingadozik a két képkocka kirajzolása közt eltelt idő.
Nekem az vált be a legjobban, akkor volt a legkisebb az ingadozás NV és AMD esetében is, ha bekapcsoltam játékon belül, majd valami külsős programmal (ha van a játékban fps fixálás akkor ott) fixálltam 60-ra az FPS-t. ETS2 esetében ilyenkor még a CPU kihasználtságon is nőt valamennyit.
A legújabb AMD driverben már driverből is fixálható az fps, tehát akinek az van, érdemes onnan fixálni, már, ha működik, mert az ETS2 nálam szarik rá!
-
Az én olvasatomban "in-game vsync <= driveres vsync" mivel az előbbi vagy jó, vagy nem, míg az utóbbi tuti, hogy jó. Legalábbis nVidiánál. AMD-t nem ismerem. Persze lehet, hogy tévedek, de nincs ismeretem arról ,hogy mit lehet még tweak-elni egy in-game vsync-en, hogy jobb legyen, mint a driveres.
-
Lacok
őstag
Egy Foris 2333-as monitorom volt amivel nagyon meg voltam elégedve csak már kicsinek találtam így eladtam. Ha nem lesz irreálisan magas az ára akkor megvan a következő monitorom.
-
nubreed
veterán
Mondjuk én a vezetéknélküli, bluetooth -os összeköttetést kihagytam volna belőle, ez csak tovább drágítja az amugy sem olcsó monitort. Aki ilyet vesz, szerintem abszolút nem elvárás, hogy össze tudja kötni a mobiljával. Szóval EIZO ide vagy oda, a képminőség biztos nagyon jó lesz, de azt nem értem, hogy miért kell elmenni a kínaiakra jellemző hülye "zsúfoljunk bele minél több felesleges vackot" irányba az EIZO -nak is...
-
A játékokban sosem tudhatja az ember, hogy jól van-e megcsinálva a V-Sync, ezért kell mindig driverből kapcsolni, ha szükség van rá.
(#36) Sinesol
"...de ez bug és nem ficsőr..."Lol, fordított nap volt az AMD-nél?
Furcsa ezt olvasni így, mnidig fordítva szoktak hivatkozni erre.
-
ncc1701
veterán
Na, még mindég a 160Hz-es 21"-os crt az igazi a pro gamingra, úgy tűnik. Pláne ár/teljesítményben.
-
Hiftu
senior tag
A felhőbe mentés hogyan lett megoldva? Számítógépen keresztül vagy a monitor közvetlenül a hálózatra (nem az áramra gondoltam) van dugva?
Első esetben nem tűnik értelmesnek a funkció. Második esetben pedig egyenesen veszélyes.
Van esetleg harmadik megoldás? -
bozont
veterán
Igen, erről tudok, de már javítva van a dolog, mind driver és fw szinten is: BenQ have confirmed that the FreeSync/AMA issue has now been fixed. A driver update from AMD is already available and should be downloaded from their website. In addition BenQ will be releasing a firmware update for the monitor itself to fix this issue. Current stocks in distribution are being recalled and updated with retailers so future purchases should already carry this new firmware. This is expected to apply for stock purchased AFTER 1st July, as V002 firmware screens should be shipped by BenQ to distributors in late June. [link]
Az inputlag meg, jah, bár részemről nem olyan vészes a dolog. Akinek meg annyira fontos az úgy is TN-t vesz, vagy marad a CRT-nél.
-
Brekk
addikt
Lehet en csinalok valamit rosszul, de az MG279 tokeletesen mukodik nalunk. Egy 290x VGA val bekapcsolt freesync mellett a szelkerekes teszt hibatlanul fut. Aztan megneztunk egy forumtárssal egy fel ora D3-at, ami szinten makulataln volt. Semmi lag semmi akadas. Tokeletes... Azota mar boldog tulaja egy ilyen ASUSnak.
-
Sinesol
veterán
Az MG279Q panelja kicsit laggos alacsonyabb/60-90hz/ frissités mellett.
Az a probléma, hogy épp ebben a tartományban működik a Freesync is azon a monitoron. Mondjuk ez lehet a panel jellemzője is, de akkor sem túl szerencsés.Amire te gondolsz, az szerintem más, de én nem tudok róla hogy megoldott lenne a hiba. Mint kiderül az AMD is csak lapít.
Itt egy kis info:
" Nos, lehet, hogy ez is benne van képletben, de ami sokkal inkább beleszólhat, az az, amire a TFT Centralos srácok jöttek rá: ha egy olyan kártyára van dugva DisplayPorton keresztül egy FreeSynces monitor, ami támogatja azt, akkor lekapcsol a kijelző túlvezérlése, így a pixelváltások jóval lassabbak lesznek. Az AMD ha nem muszáj akkor nem híreszteli ezt, de megkeresésre elismerték, hogy igen, tényleg ez a helyzet, de ez bug és nem ficsőr, szóval dolgoznak a probléma elhárításán. Driver és sok esetben firmware frissítéssel orvosolható lesz majd a helyzet. Előbbi triviális, egy új drivert mindenki fel tud húzni, de ha monitor firmware-t is kell frissíteni, hát… akkor baj van"
-
KAMELOT
titán
Jó kis monitor ára 8-900 euro lesz, ha nem több! Japán minőség!
-
HyP3b0y
senior tag
Képtörés akkor jelentkezik nálam, ha erős fps ingadozás van és azt azonnal észre is veszem. Szerencsére ahol én használom, ott ez azért ritka, de G-Sync-kel is észrevetted, ha valamiért nem adja ki a megfelelő mennyiségű fps-t vagy szimplán megszűnik egy hangyányi időre a szinkron (azért gondolom nem hibamentes a szinkronizáció sem).
De például anno kísérletezgettem a lightboosttal is. Az például annyira előtérbe hozta, hogy ki is kapcsoltam, mert én is viszketni kezdtem tőle.
-
bozont
veterán
Az derült ki, hogy a gyártó (Benq vagy Acer most nem emlékszem már) cseszett el valamit, amúgy semmi baj a technológiával. Az meg hogy nem olyan nagy a tartomány amiben működik, lehet nem csak a vezérlő hibája. De pl az MG279Q esetében nem nagyon hallottam laggolásról, meg szellemképről.
Mondjuk így hogy az nV elzárkózik az Adaptive-synctől, nálam sem ez a legfontosabb tulajdonság. De várom a teszteket erről a monitorról, hogy mit is tud valójában.
Na meg az árra is kíváncsi leszek, jó lenne ha az előbb említett Asusé körül mozogna max. -
-Solt-
veterán
És nem zavar a képtörés annyi FPS mellett? Én például viszketek tőle, ráadásul a kedvenc játékaim esetében sok esetben még a fix 60 FPS-ért is meg kell küzdeni. Nekem ez a két technológia megváltásként jött! Mondjuk a G-Sync csak akkor érdekelne, ha nem lenne Free Sync...
Egyébként emlékeim szerint minden tesztben leírták, hogy a 144Hz esetében nem sokat venni észre belőle. Értelem szerűen ezek a technológiák azoknak jók, akiket idegesít a képtörés, és a kedvence játékaikban nem tudnak fix 60/120/144 fps-t kipréselni a gépükből.
Az pedig, hogy ki mekkora összeget szán a hobbijára, szerintem teljes mértékben pénztárca, és igény függő. Én nem játszom 24/24-ben, de 200K-ig bezárólag simán perkálnék egy ilyen monitorért, mert sokat dobna az élményen, hogy megszabadulhatnék képtörés nélkül a vsync-től.
-
HyP3b0y
senior tag
Tudom jól mik ezek és volt is szerencsém kipróbálni a zöld verziót. Jelenleg úgy játszom, hogy a 144 Hz mellé fps-ben ennek a kétszerese van meg minimum. Ehhez képest a G-Sync semmi javulást nem mutatott az én szememnek.
Az én monitoromhoz jelenleg még egyszer ki kéne fizessem az árát, hogy G-Sync legyen benne. A semmiért inkább maradjon az a pénz a pénztárcámban.
Ezzel persze nem mondom, hogy a technológia más/mások esetében nem lehet favorizálandó, de enyhe kifejezés, hogy túlárazott technológia a valós minőségbeli javuláshoz képest.
snecy20: A 24/24-t nem igazán értem, de a hardcore réteg ilyen. Ha te ebből nem kérsz, nem tartozol közéjük. Viszont akkor indokolatlannak tartom, hogy bárki is ilyen horribilis összegeket egy monitorba öljön.
-
Sinesol
veterán
válasz
#65675776 #13 üzenetére
Miért lenne jó, ha beállnának a hibás freesyncet támogatni?
Lemaradtam valamiről és menő lett az AMD féle bénázás?Mint kiderült, a Freesync szellemképesedik, és laggos, ami a vezérlő hibájából fakad. Elvileg azt mondták az illetékesek, hogy dolgoznak az ügyön, de ehhez képest változatlanul jönnek a hasonlóan hibásan működő Freesynces monitorok.
Viszont ez a monitor ennek ellenére is kéne, mivel mégiscsak egy 27"es gamer EIZO. Max kilőném a Freesync /ghosting, lag/ feature-t.
-
-
HyP3b0y
senior tag
Egy megfontolt játékos türelmes is. Hiszen ha eddig nem ruházott be, akkor arra vár hogy a jelenlegi TN+film 80k-s árára csökkenjen az IPS. A probléma, hogy ebben a kategóriába a TN+film évek óta tartja ezt a szintet és nem csökkent (sőt, számszerűen nőtt az ára). Tehát továbbra is van ezekre kereslet.
Viszont amik mostanában megjelennek ebben a kategóriában IPS-ek árat tekintve nevetségesek. -
HyP3b0y
senior tag
G-Sync meg FreeSync, aki ezek miatt vesz 60+ Hz monitort, már rég rossz.
Mint a LightBoost meg 240hz Turbo maszlag ami ugyancsak szépen-csengő marketing.
Aki akkora gamer, az már vett régen 120 Hz-es BenQ-t vagy később 144 Hz-est ugyanettől a gyártótól vagy Asus-tól. Igen, TN+film, de a hardcore réteget pont nem érdekli, kalibrál egyet és kész.
Casual játékra meg ennyit költeni agyatlanság.
-
h1mpi
félisten
G-SYNC nélkül ez kuka
-
icp1970
senior tag
Ááá.Nagyon tetszik.
-
-
he7edik.
addikt
Jó lesz nekem az ASUS 100K-val olcsóbban.
-
Az majdnem álom monitor!
G-Synccel lenne az. -
-Solt-
veterán
Óóóóóóó... Ő az, kell nekem!
Mondjuk lesz vagy 250K!
-
Sinesol
veterán
Na végre érkezett egy valóban minőségi gamer monitor.
"144 hertzes képfrissítés mellett nem nélkülözi az AMD FreeSync technológiát "
Szerintem egy Eizo monitornál természetes, hogy minden tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest