- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Hát, én elég sokat láttam az elmúlt időben juniorokat interjúra jönni, sok esetben ha ajánlatot akart tenni a cég 2 nap múlva már kaptak máshonnan, és inkább oda mentek. Nem túlzok, 2 nap már túl sok idő volt általában. Ezek azok akik nagyjából frissen végeztek az egyetemen, és maguktól is tanultak egyéb dolgokat, olvastak szakkönyveket stb. Aztán volt az a réteg aki valahogy elvégezte az egyetemet, és igazából akármit kérdeztünk tőle nagyjából semmire nem tudott válaszolni, mert azt nem tanulták az egyetemen. Persze, lehet jönni azzal, hogy az egyetemen nincs elég gyakorlat, de igazából ezt hallani mindenhonnan, senki nem akadályoz meg abban, hogy magadtól felszedd még ezt a tudást.
Ráadásul szerintem pont az informatika ahol nem a bérek miatt hagyják itt az országot, a cikkben említett br410 simán egy reális kezdőfizetés manapság, én is nagyjából ennyit kaptam kezdőként, illetve akiket juniorként vett fel a cég azok is hasonlóan, vagy akár többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Sony a6700 + Sigma 30mm 1.4 DC DN - új fotoplus vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest