Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Hát jó, ha nálunk is így menne, hogy választhatok, mit viszek haza ugyanazon összegért, kenyért, tej szalámi vagy xbox 360...
Beleszólás az árakba? lol... ez nem egy mónika show, ahol bármibe bele lehet szólni. vannak költségek, adók, meg kell fizetni. ez van.
-
Morden24
nagyúr
Ezt nem igazán tudom konkrétan, de mivel a legtöbb játékot nem az MS (illetve a vele kapcsolatban álló stúdiók) fejlesztik, kétlem, hogy a közvetlen árképzésbe beleszólna, valószínűleg iránymutatók vannak. De tényleg nem tudom. Nyilván, ha csökkentené a saját haszonkulcsát, akkor esnének az árak, de ahhoz meg nagyléptékű emelkedés kell az eladásokban.
Ami egy konkrét játék árát egy konkrét boltban eldönti, az az, hogy mennyire népszerű: itthon pl. lehet magas áron kínálni egy FIFA-t, mert a vásárlóközönsége fix, elviszik 9K-ért meg 12K-ért is.Annyit azért megemlítenék Mo. védelmére, hogy az árkülönbség abból is fakad, hogy 1. ugyanannyi reklámköltséggel arányosan nagyobb bevételz lehet produkálni UK-ban, mint nálunk 2. alapvetően nagyobb a vásárlókör 3. a nagyobb piac miatt egy konkrét bolt is adhatja olcsóbban a terméket, mert többen viszik.
Ettől függetlenül gáz, ami itthon van. Én nagyon sok embert ismerek, aki már inkább külföldre viszi a pénzét ilyen esetekben is, mert szignifikáns a különbség.
-
Morden24
nagyúr
Azt valszeg a magyar boltoknak kéne elkövetniük, nem MS-éknek.
Gyors összehasonlítást tettem egy magyar bolt és egy angol áruház között Xbox játékok terén.
Hawx HUN: 16K / ENG: 12,7K
FEAR2 HUN: 13,5K / ENG: 9,4K
Destroy all Humans PotF HUN: 15K / ENG: 9KHát ezért vásárolok én külföldön
-
nrgia
őstag
Akkor mostmár gondolkodhatnának egy picit a játék árak mérsékléséről is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bár még mindig nem beszülhetünk Japán meghódításáról, azért mindenképpen egy lélektani határt ért el a Microsoft gépe.
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps5 slim
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest