- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
ha mobiltelos jatekokkal is mukodne... engem erdekelne
-
Komplikato
veterán
Még azt tudom elképzelni, hogy ami ott le van írva és lehet működik, azzal fel akarják magukat vásároltatni bármelyik nagykutyával. Elmúlt 1-2 évben az Apple is elég sok kisebb és nagyobb fejlesztőt felvásárólt és eléggé csendben vannak. Tehát nem a Scam-re fut ki, hanem volt egy ötletük és így akarják eladni.
-
Raymond
titán
válasz
Komplikato #18 üzenetére
-
válasz
Komplikato #18 üzenetére
Láttam, nekem is túl szép.
-
Komplikato
veterán
válasz
Williamgrant #16 üzenetére
És elég faszán működik wireless ha jól láttam a tesztekben.
Amúgy van egy feltörekvő szingapúri mini cég, akik májusra szeretnék kidobni a DecaGear nevű saját cucukat. A felbontása a Reverb G2-vel azonos, komplett arclekövetés (szem, száj, arcizmok egy része, nyelv!) van beleépítve, két konrollerrel (ujjkövetéssel) és egy a mozgás irányát függetlenűl meghatározó kütyüvel 449USD lesz. 49USD hozzá a wireless+aku upgrade. Persze túl szép, hogy igaz legyen, de néha történnek csodák.
-
-
koby11h
őstag
-
apatyas
Korrektor
-bHaptics!
-Egészségedre!Nem próbáltam meg ilyesmit, de nehezen tudom elképzelni, hogy az a rezgőmotor oly sokrétű kifejezésre és tapintási érzetek kiváltására lenne képes. Azt elhiszem, ha jól masszíroz.
-
macilaci78
nagyúr
Én mondjuk motoros ruhának tudnám még elképzelni. Rezgéssel jelezhet a holt térben lévő tárgyakra, mozgásra, vagy például a navigálást intézheti. Nem kell levenni a tekintetet az útról, nem nyomja el a szélzaj.
-
Komplikato
veterán
Szerintem meg vagy 1500 USD vagy több, ha az összes kiegészítő kell, nem olcsó még a drága HMD-hez mérve sem. Több fantáziát látok a Teslasuitban, de ők meg ugye rájöttek, hogy nem nagyon tudnak lemenni az 5000 GBP ár alá, ezért most cégeknek próbálják eladni VR tréningekhez.
-
SidCorky
őstag
Értelmét én se nagyon látom, pont a mozgás miatt, nekem illúzióromboló, hogy a fejem mozgatásával tudom mozgatni a nézetet, de ha valahova el akarok menni, ahhoz még gombokat kell nyomogatni.
Egyedül szimulátorozás közben látok benne annyi fantáziát, hogy egyszer talán még veszek is egy saját headsetet, mert ott egy helyben ülök és sokat hozzáad az élményhez, ha tudom forgatni a fejem. De az eredeti Rift óta nem próbáltam semmi ilyesmit, szóval nem tudom, hol tart a dolog például élességben, viszont sokan használják szimulátoros csoportokban, és elégedettek vele, szóval olyan rossz nem lehet.
-
Sinesol
veterán
Csodalom, hogy lat meg a VR-ben valaki fantaziat, mivel több nagyobb jatekfejlesztö is azt mondta, hogy kuka a vr, egyaltalan nem terveznek vele a jövöben, szoval minösegi tartalom nincs es nem is nagyon lesz. Bar lehet ezek a cuccok mèg par evvel ezelött elkezdett fejlesztesek, piacra dobjak ha mar kesz van, lesz ami lesz.
-
csangabo
csendes tag
Na egy ilyen ruhára beneveznék csak előbb kéne hozzá egy vr headset.
-
flashpointer
őstag
kar hogy dereknel veget er
-
DonToni
aktív tag
X1-es haptikus boot ruha....
-
koby11h
őstag
Alakul már alakul, csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámblokkolók topikja
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest