Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
zozoz1, kicsako: igazatok van végül is....
mrichard95: Tessék a stíluson változtatni!
-
Jaysy
csendes tag
Cikkhez: Én is reménykedek a Vega-ban hogy jól szerepel mert egy kicsit megtörné az nvidia monopol helyzetét és talán az áraik is mérséklődhetnek ezálltal. Ugyan így a proci osztályon is várom már a csetepatét. (+ árak mérséklődését a proci osztályon is)
Egy szó mint szász hajrá AMD.
Legyen jó végre a kis pénzű emberkéknek is.Én nem emlékszem hogy régen az AMD szart gyártot volna, sőt jó is volt amikor gondolkodni kellett rajta hogy melyiket vedd meg. Az igaz hogy az AMD rosz irány vett és zsákuccába futott picit (enyhe kifejezéssel), de rémélem kitalál onnan és beéri újra az intelt
-
-
tibaimp
nagyúr
Miért kellene ban-olni, csak leírta a véleményét. Az, hogy egyesek nem értenek vele egyet, az más tészta. Az lenne a nagy baj, ha mindenki mindenben egyetértene.
Cikkhez: szép eredmény. Marhára várom a vega-t mit hoz, mert az nv piszok magasra tette a lécet, de mint azt a Ryzen úgy-ahogy bizonyította, nem kell még temetni az amd-t.
-
törölt tag
válasz
mrichard95 #25 üzenetére
Diftéria tífusz, kanyaró. Milyen sorrendben akarod?
-
MZperX75
addikt
válasz
mrichard95 #25 üzenetére
"Jöhetnek az oltások."
Én Ban-ra szavaznék..
-
mrichard95
csendes tag
Van benne valami, de én azt is szoktam nézni egy terméknél, hogy mennyire tartja az árát.
Mert ugye minden éven van mindenből valami újabb, ami jobb. Inkább megveszem a drágábbik sz*rt, de még korrekt áron tudom eladni 1-2 év múlva. Áprilisban vettem egy Samsung telefont 140-ért, 2 hónapja sikerült eladni 50-ért. 2015 októberében vettem egy iphone-t 180-ért(persze újonnan), ma 100-120 -at ér, attól függ mennyi idő alatt akarom eladni.
Arról persze nem is beszélve, hogy a Samsung már kezdett sz*rakodni, míg az iphone-nál lassan egy aksit kell cserélni, ennyi.
Ugyanez Intelnél is. Áprilisban vettem egy i5-4670 -et 47-ért, decemberben eladtam ugyanennyiért.Jöhetnek az oltások.
-
Yutani
nagyúr
válasz
mrichard95 #22 üzenetére
Neked a drága sz@r kell, másnak az olcsó. De a tiéd legalább drága.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
mrichard95 #20 üzenetére
Amelyik gyártó végig sz*rt csinált, az sz*rt is fog.
Mesélj, melyik cég volt ez?
-
mrichard95
csendes tag
Elvileg ez egy fórum, ahová leírhatom a véleményem, nemde? Én csak a véleményem írtam le. De ez is csak egy általános vita. Mindenki azt védi, ami neki van. A jobbat meg szarozza, ami még nem is volt neki.
-
MZperX75
addikt
válasz
mrichard95 #20 üzenetére
Ezért érdemes volt regisztrálnod.....
-
bajzal
őstag
Árak hogy fognak alakulni? Valószínűleg csökkenni fog az összes GTX 10xx kártyának az ára, nem?
"Ami biztos, hogy a 699 dolláros ára jóval kedvezőbb a Titan X 1199 dolláros áránál. Tekintettel arra, hogy eddig a GTX 1080 Founder's Edition került 699 dollárba, annak ára valószínűleg 599 dollárra csúszik le, miközben a nem Founder's Edition, hanem partnergyártók által készített GTX 1080 ára hivatalosan 599 dollárról 499 dollárra csökken. Megjegyeznénk, hogy az új GTX 1080 Ti esetében a Founder's Edition és a partnerek által készített modellek között nincs már árkülönbség, a 699 dolláros ár mindkettőre egyaránt vonatkozik."
-
EVL2
aktív tag
Készül az új bulldózer! Remek lesz majd egyszer a ryzen meg a vega is.
-
GreatL
őstag
válasz
SteaMMouse #15 üzenetére
A Bulldózerről is el lehetett mondani ugyanezt megjelenésekor.
-
SteaMMouse
csendes tag
Van abban valami, hogy nem fogja valaki azonnal leváltani az intel konfigját egy új AMD CPU miatt. Pláne, hogy a Ryzen külön is megérne egy tesztet mi előtt a mélybízbe dobná az ember. Szerintem nagy tuningokat fog még jegyezni az IT-s társadalom a Zen architectura védjegyzett üdvöskéivel a jövőben. Csak adj neki egy kis időt, hogy a gyártók kitudják szolgálni BIOS-al.
-
Szép eredmény, lehet kapaszkodni utána.
-
ribizly
veterán
Azt azért várjuk meg. Amit eddig az AMD teljesítmény terén művel minden esetben hagy kívánni valót maga után (melegedés, fogyasztás, csak DX12-ben nyújtott kimagasló teljesítmény, ...). Én ezt láttam az elmúlt években. Most a Ryzen miatt valamivel bizakodóbb vagyok és nagyon remélem, hogy be is váltja az AMD a hozzá fűzött reményeket. Már csak a verseny miatt is.
-
subaruwrc
félisten
némi nitrogén meg olyan 15 év tapasztalat.
ismertebb overclocker -
qantum
senior tag
Szép eredmény!
-
Yutani
nagyúr
Fú, ez tök szupi. A VEGA ezt tuning nélkül is hozza majd.
Csak poén, ne ugorjatok rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Alig jelent meg a GeForce GTX 1080 Ti, máris sikerült a segítségével megdönteni néhány rekordot egy jól sikerült túlhajtási kísérletnek köszönhetően.
- Eladó - Gigabyte RTX 4080 16GB WINDFORCE videókártya
- Palit GeForce RTX 3060 Ti Dual
- MSI RX 570 ARMOR 4G OC GDDR5 256bit,új MX-4 paszta,frissen takarítva,HDMI,3xDP,DVI
- SAPPHIRE Radeon RX 570 NITRO OC 4GB GDDR5 256bit,új MX-4 paszta,frissen takarítva,2xHDMI,2xDP,DVI
- Gigabyte GTX1060 6GB DDR5 GV-N1060IXOC-6GD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest