- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
zozoz1, kicsako: igazatok van végül is....
mrichard95: Tessék a stíluson változtatni!
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Jaysy
csendes tag
Cikkhez: Én is reménykedek a Vega-ban hogy jól szerepel mert egy kicsit megtörné az nvidia monopol helyzetét és talán az áraik is mérséklődhetnek ezálltal. Ugyan így a proci osztályon is várom már a csetepatét. (+ árak mérséklődését a proci osztályon is)
Egy szó mint szász hajrá AMD.
Legyen jó végre a kis pénzű emberkéknek is.Én nem emlékszem hogy régen az AMD szart gyártot volna, sőt jó is volt amikor gondolkodni kellett rajta hogy melyiket vedd meg. Az igaz hogy az AMD rosz irány vett és zsákuccába futott picit (enyhe kifejezéssel), de rémélem kitalál onnan és beéri újra az intelt
Ha az idő tényleg nem jelent semmit számodra, kezdj el internetezni! Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
-
MZperX75
addikt
-
tibaimp
nagyúr
Miért kellene ban-olni, csak leírta a véleményét. Az, hogy egyesek nem értenek vele egyet, az más tészta. Az lenne a nagy baj, ha mindenki mindenben egyetértene.
Cikkhez: szép eredmény. Marhára várom a vega-t mit hoz, mert az nv piszok magasra tette a lécet, de mint azt a Ryzen úgy-ahogy bizonyította, nem kell még temetni az amd-t.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
válasz mrichard95 #25 üzenetére
Diftéria tífusz, kanyaró. Milyen sorrendben akarod?
-
MZperX75
addikt
válasz mrichard95 #25 üzenetére
"Jöhetnek az oltások."
Én Ban-ra szavaznék..
-
mrichard95
csendes tag
Van benne valami, de én azt is szoktam nézni egy terméknél, hogy mennyire tartja az árát.
Mert ugye minden éven van mindenből valami újabb, ami jobb. Inkább megveszem a drágábbik sz*rt, de még korrekt áron tudom eladni 1-2 év múlva. Áprilisban vettem egy Samsung telefont 140-ért, 2 hónapja sikerült eladni 50-ért. 2015 októberében vettem egy iphone-t 180-ért(persze újonnan), ma 100-120 -at ér, attól függ mennyi idő alatt akarom eladni.
Arról persze nem is beszélve, hogy a Samsung már kezdett sz*rakodni, míg az iphone-nál lassan egy aksit kell cserélni, ennyi.
Ugyanez Intelnél is. Áprilisban vettem egy i5-4670 -et 47-ért, decemberben eladtam ugyanennyiért.Jöhetnek az oltások.
-
Yutani
nagyúr
válasz mrichard95 #22 üzenetére
Neked a drága sz@r kell, másnak az olcsó. De a tiéd legalább drága.
#tarcsad
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz mrichard95 #20 üzenetére
Amelyik gyártó végig sz*rt csinált, az sz*rt is fog.
Mesélj, melyik cég volt ez?
<< Heimdal >>
-
mrichard95
csendes tag
Elvileg ez egy fórum, ahová leírhatom a véleményem, nemde? Én csak a véleményem írtam le. De ez is csak egy általános vita. Mindenki azt védi, ami neki van. A jobbat meg szarozza, ami még nem is volt neki.
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
válasz mrichard95 #20 üzenetére
Ezért érdemes volt regisztrálnod.....
-
bajzal
őstag
Árak hogy fognak alakulni? Valószínűleg csökkenni fog az összes GTX 10xx kártyának az ára, nem?
"Ami biztos, hogy a 699 dolláros ára jóval kedvezőbb a Titan X 1199 dolláros áránál. Tekintettel arra, hogy eddig a GTX 1080 Founder's Edition került 699 dollárba, annak ára valószínűleg 599 dollárra csúszik le, miközben a nem Founder's Edition, hanem partnergyártók által készített GTX 1080 ára hivatalosan 599 dollárról 499 dollárra csökken. Megjegyeznénk, hogy az új GTX 1080 Ti esetében a Founder's Edition és a partnerek által készített modellek között nincs már árkülönbség, a 699 dolláros ár mindkettőre egyaránt vonatkozik."
[ Szerkesztve ]
-
EVL2
aktív tag
Készül az új bulldózer! Remek lesz majd egyszer a ryzen meg a vega is.
[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
válasz SteaMMouse #15 üzenetére
A Bulldózerről is el lehetett mondani ugyanezt megjelenésekor.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
SteaMMouse
csendes tag
Van abban valami, hogy nem fogja valaki azonnal leváltani az intel konfigját egy új AMD CPU miatt. Pláne, hogy a Ryzen külön is megérne egy tesztet mi előtt a mélybízbe dobná az ember. Szerintem nagy tuningokat fog még jegyezni az IT-s társadalom a Zen architectura védjegyzett üdvöskéivel a jövőben. Csak adj neki egy kis időt, hogy a gyártók kitudják szolgálni BIOS-al.
https://steamcommunity.com/id/BoldiHUN/
-
SaGaIn
senior tag
válasz Retekegér #12 üzenetére
Mi nem világos? Olvasd el még egyszer. de segítek:
bevállt teszt konfig = intel i7 6950x stb
kistesó = AMD (kisebb cég mint az intel)
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
addikt
Szép eredmény, lehet kapaszkodni utána.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
ribizly
veterán
Azt azért várjuk meg. Amit eddig az AMD teljesítmény terén művel minden esetben hagy kívánni valót maga után (melegedés, fogyasztás, csak DX12-ben nyújtott kimagasló teljesítmény, ...). Én ezt láttam az elmúlt években. Most a Ryzen miatt valamivel bizakodóbb vagyok és nagyon remélem, hogy be is váltja az AMD a hozzá fűzött reményeket. Már csak a verseny miatt is.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
SaGaIn
senior tag
Szinte senki sem rohan lecserélni a jól bevállt/kiismert teszt konfigját... Rúgkapálhat az AMD de mindig csak a " gyengébb kistesó " marad. Bár én szurkolok neki.
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
subaruwrc
félisten
némi nitrogén meg olyan 15 év tapasztalat.
ismertebb overclocker -
SaGaIn
senior tag
Nah arra befizetek.
Tuti 10-20%-kal le lesz maradva... (alapórajel vs alapórajel) Azt meg tudjuk, hogy amd nem szereti annyira tuningot mint nVidia."DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
qantum
senior tag
Szép eredmény!
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
Yutani
nagyúr
Fú, ez tök szupi. A VEGA ezt tuning nélkül is hozza majd.
Csak poén, ne ugorjatok rá!
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Napelem
- iPad topik
- E-roller topik
- Visszatér a Pebble
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest