Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CyberPunk666 #138 üzenetére
Hanem?
(#141) szabonagyur
Már hogy ne tudnád... veszel egyszer egy windows 8.1-et (amit vihetsz magaddal, nem ami a notihoz jár, és olyan gépre teszel amilyenre csak akarod) és annyi.
A géphez meg nem kéred amikor veszed a következőt.Persze aki leszarja nem így csinálja.
-
westcoastog
veterán
válasz
CyberPunk666 #135 üzenetére
Ja hát a fene sem használná több eszközön egyszerre, nekem az a lényeg ha fejlesztem a gépet, kicserélem az ssd-t akármi, akkor lehessen aktiválni és tiszta telepítéssel felrakni, ha szükség azt hozza.
-
válasz
CyberPunk666 #125 üzenetére
Nem e???
El vagy tévedve...
Devices and Consumer Licensing ~4.1 milliárd dollár... ez a consumer... tehát te meg én.
Commercial Licensing ~9.1 milliárd dollár... ez az üzleti.
Amikor te azt mondod hogy az se baj ha ingyen akkor arról a 4 millárdos negyedéves szám jelentős részéről beszélsz.
Na ne nevettes már...Persze be lehet adni a befektetőknek... idővel megemésztik.
Meg azt is hogy egyszer fizetsz aztán évekig adod az általad nem kevés pénzből fejlesztett következő windowsokat ingyen...A részvényárfolyamon is majd meglátszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Logitech G935 Wireless
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest