Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem semmi bajom azzal ha valami jellegtelen és tucat. Nem erről beszéltem, hanem a nyilvánvalóról, hogy sok stíluselemet egy az egyben lekoppintottak. Őszintén letojom a nagyvállalatok marhaságait meg pereskedéseit a design felett, engem csak mint design, grafika, fotó orientációjú embert irritál az ilyesmi. Nem a trendek és divathullámok meglovagolása zavar, hanem amikor azokhoz egy konyi saját gondolatot sem képesek hozzá toldani, akkor az nem más, mint önálló munka nélküli másolás.
Ha nem lenne rajtuk márkajelzés, most látnád először a fotókat és nem puskázhatnál, akkor megmondanád, hogy melyik melyik?
Én jobban szeretem a sokszínűséget és változatosságot. Az LG pedig már sokszor bebizonyította a telefonjaival, hogy tud egyedit tervezni, sőt kifejezetten szépet is tud tervezni. Ehhez képest nem tudom mi szükség van arra, hogy a Samsung design elemeit koppintsák, főleg ennyire látványosan...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó nem titkoltan a felsőbb kategóriát célozza meg az egészen komolynak ígérkező androidos G Pad 8.3-mal.
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest