Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz
NandorHUN #633 üzenetére
Az ilyen és hasonló hszek után nekem nincs kérdésem. [link] és pl. [link]
Az alul feszelem mert figyelek rá dolgokat meg el lehet felejteni.
Túlhúzzák hogy minél többet hozzon,ez nem kérdés.
Szerintetek a gyári túl húzott bányász kártyákra miért fél év gar van?Oké bányász úgy van vele vga kimentes kártyát vesz,ha bedől a biznyisz akkor el tudja adni a kártyáit.
De milyet is?Memória húzott kártyákat,közel maxon pörgetett ventikkel .
Ismerős még az a szó hogy Artifakt?Én kérek elnézést,de ne avassuk már szenté a bányászokat.
Hajtja a kártyát amíg bírja,ha kifagy persze visszább veszi.De mivel Ő nem játszik,csak számoltat vele,lehet még működik majd ha fagyogat is,de grafikus terhelésnél (játék) tuti hibázni fog.
Szóval vegyen majd használt bányász kártyát aki akar,de akkor se kéne ha feléért adja.
1 .mert tuti ki van hajtva az élete,ugye kell az a plusz 1 vagy kettő Mh/s
2. mert a nagyker és kisker sem hülye,ha már tele lesz a hócipője a sok gariztatással ami neki plusz költség lehet pont a te használtan vásárolt kártyádra mondja : Hello,gar nincs mert nem rendeltés szerint használtad
De lehetne még sorolni nap estig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- KERESEM: KFA2 GeForce RTX 2060 Mini DOBOZÁT
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest