- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Állítva lehet használni? 600x1024-es felbontás szerintem jobb lehet netezésre.
-
twollah
nagyúr
Mi az a zaj a hatterben a videon?
-
twollah
nagyúr
"A túlhajtott (Super Performance) módban"
Super Performance
Aki ezt kitalalta azt kellett volna a tengerbe loni Tajvan mellett. -
Oldmobil
aktív tag
Köszi, pont ilyen videóra gondoltam :-)
Szóval ez messze nem annyira gördülékeny, mint kellene, mert valahogy az érintős funkcióknál az ember jobban elvárja az azonnali reakciót, mint a klasszikus kezelésnél, ahhoz meg túl gyenge a hardver és/vagy nem jól van megírva alá a program... -
Austin F.
tag
Ez szerintem egy tipikusan látszat-praktikus dolog, ami valójában nem jó sem laptopnak, sem táblagépnek. Egyáltalán, táblagépet használ valaki ilyen nagy méretben ipari területen kívül?
Ha valaki használ ilyen kifordítós gépet, és még élvezi is, az elmagyarázhatná nekem, hogy mi ebben a jóság... -
Tikakukac
titán
Rossz a házasítás szvsz, nem látom azt az igazán nagy rést ahová ez beférne. Komoly hardverrel tényleg élvezet "ujjazni" (nem félreért
) , de nekem egy szimpla eee Pc is húzós. Esetleg jóval lentebb húzott árral elférne, bár én egy nullával nagyobb kategóriához vagyok szokva
-
Ste
addikt
-
válasz
mitulabattyi #8 üzenetére
no, azért 2-3 éve egy ilyen méretű tabletért elkértek volna még 400e+ ft-ot, szóval minden relatív. 130-ért nem is tudom, h volt-e valaha új tablet.
-
Silentfrog
veterán
én ugy tudtam,hogy végleg szakitottak a 8,9"-os kijelzök használatával.Ugy látszik csak van uj a nap alatt...
-
passatgt
aktív tag
gyönyörű
-
papa47
csendes tag
A legnagyobb előnye sztem ( 2710snek) ,hogy kb 1 cm es akksit lehet az aljára csatlakoztatni, s ezzel akár 10 órát is bír, wifivel, folyamatos nyomkodással, ami még a mostani gépekhez képest is igen jó teljesítmény.
Az ára lehet, hogy több, de a minősége is sokkal jobb ( a ház teljesen fém ), matt képernyő ( ami amugy 13,3 c ) és billentyűzet világítás.
A vinyo tényleg lassucska, de ssdre cserélhető, remélem a közeljövőben esik ezek ára is,s akkor tényleg "verhetetlenek" leszünk.
Az új 2730s ról már nem is beszélek - igaz, az 350e .... -
ndavid
tag
-
Ste
addikt
-
papa47
csendes tag
Nem értem, miért nem említik a HP table-PC-ket. Nekem egy 2710esem van, kiváló az érintőképernyője,a fogyasztása, a szolgáltatásai. Bár kicsit drágább ( 200e), de akár videoszerkesztésre is használható.
Gyereknek jo rajzolni rajta,de érdemi képszerkesztő munkát egérrel sokkal precízebben lehet elvégezni. -
Ste
addikt
Pontosan, bennem is ez merült fel rögtön, hogy a Gigabyte már akkor az intel-el szemben úszott. nagyobb felbontású kijelző és sokkal szebben megkonstruált zsanéros kialakítás.
Viszont ha jól hallottam jobban melegszik a giga és kevesebbet is megy akkuról
Újonnan voltak itt az aprón is 120k körül akkoriban
-
Titoo
tag
Érintőképernyő nem okoz gondot mondjuk jegyzetelésnél? Mert ugy az egész kezed hozzáér a kijelzőhöz, nem csak a ceruza, ez pedig igen megzavarja szerintem. Még PDA esetében is lehet gond ha kézel akarsz irni, nem ám egy ekkora kijelzőnél.
Ha úgy van ahogy gondolom akkor igen kényelmetlen lehet a használata... irjak, photoshopoljak ugy hogy a kezem a levegőben van? Nem kicsit kényelmetlen. -
BloodRay
veterán
Ez nagyon gyenge gép lett szerintem.
Drága, kicsi a kijelzője, csillog mint a rossebb, gyenge a processzora, cserélhetetlen az akkumulátora...
Deee persze érintőkijelzős... Wow mindjárt elájulok. -
aram01
nagyúr
ari
-
bambano
titán
A gigabyte m912 szerintem nem tavaly őszi, hanem tavaszi (na jó, legyen nyári), legalábbis az enyém akkori, meg egyébként is jobb gép.
-
bacsis
Közösségépítő
hmmm nekem nagyon bejön a cucc, tök feelinges lehet rajta age of empirest játszani
-
ZooLee
senior tag
[I] " A 12,1-es normális hardverrel rendelkező tableteknek igen "
ők a teblet PC-k?
linkelnél egyet PLS? [/I]Például a ma már csak használtan kapható IBM X41 tablet, 12,1"-os 3:4-es matt (
) kijelző, Pentium M proci 1,2-1,5 GHz, masszív váz. 100e körül-alatt megkapható, sokkal inkább ezt, mint az ujjlenyomat-mágnes netbookot.
Z
-
Oldmobil
aktív tag
Nekem pont a lényeg nem derül ki a tesztből: mennyire intuitív az érintőképernyős használat, mit jelent pontosan a kis késéssel való reagálás stb. Nagyon jó lett volna legalább egy videó.
-
Hát ez az ami semmire sem jó
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezt a trágyadombot!
nem veszek ilyet,"mert nem tetszetős"
,drága,felesleges érintőképernyő,inkább valami normális minilaptop ennyi pénzért!
-
viszta99
tag
NEM ROSSZ,NEKEM TETSZIK !
-
rii
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11 üzenetére
" ...... A 12,1-es normális hardverrel rendelkező tableteknek igen, ..... "
ők a teblet PC-k?
linkelnél egyet PLS? -
foregister
tag
Z520-as proci és érintőképernyő? Csak nekem tűnik fel, hogy ez valahogy furcsa? Ha még egy 1.6-os egymagos atom kerül bele még csak-csak, de érintőképernyőhöz legalább egy duplamagos 330-as atom (1.6-on ketyegő). Visszalépés a nem érintőképernyős modellekhez képest is.
-
negyedes
addikt
válasz
Napfénysüti #11 üzenetére
Hogy legyen mivel felvagni, hogy lehet tapizini a kijelzot, meg tele legyen ujjlenyomattal.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ennek a gépnek én nagyon nem látom az értelmét. A 12,1-es normális hardverrel rendelkező tableteknek igen, egyszer asszonynak el is tudnék képzelni egy olyat. Bár az tény hogy horror áruk van ez meg legalább olcsóbb.
De netezéshez meg filmézéshez minek kell érintőkijelző?? -
Cyberb0b
tag
Most már mindent érintés vezéreltnek akarnak tudni a fejlesztők, de én díjazom a kis szerkezet tudását, igaz lehetne olcsóbb is
nice cikk
-
mitulabattyi
aktív tag
Hát igen, 130k vicc egy ilyen masinájért! 70-et, ha ér.
-
negyedes
addikt
Minek?
Ekkora kijelzovel............
-
rii
nagyúr
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
egy ekkora wacom annyiba kerül mint az egész gép köbö
szerintem még a Génius táblákkal se ér fel.
meg aki photoshoppozik, és olyan szinten mozog hogy tábláznia kell, annak egy ilyen gép teljesítménye nagyon gyér, az 1 giga pedig PS szempontjából röhejes
-
Konflikt
addikt
es a multitouch-al mi lesz?
-
ndavid
tag
válasz
DeltaPower #1 üzenetére
Már abban a beépített jegyzetelő, rajzolóprogramban se volt egyszerű firkálni
Meg ugye ezek nem olyanok, mint a Wacom táblák, hogy a nyomás erősségét, sebességét is érzékelik, hanem ahova lenyomja az ember a stylust, oda ír/fest/akármi. Végülis úgy használható talán nagyjából, de lehet, hogy 5 perc után már nyúlnál az egérhez...
-
orbano
félisten
minden netbooknak ilyennek kialakításúnak kéne lennie! a 130k az újdonság varázsa miatt ennyi, reméljük jön több alternatíva is, és szépen esik az ára...
-
Alchemist
addikt
Érdekes játékszer... gazdag apuka vehet a csemetéjének egyet.
-
DeltaPower
addikt
kíváncsi lennék, hogy egy ilyen érintőkijelző pl. photoshophoz mennyire használható, összehasonlítva mondjuk egy wacom táblával. tudom nagyon más kategória, de érdekelne hogy valaki próbálta-e már ilyen célra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megérkezett az Asus első kiforgatható érintőképernyős netbookja, a T91.
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest