-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Kinek milyen tapasztalata van az ebayes mobiltelefonokhoz valo autos gps tartokkal? Ablakra tapadosat keresek huawei p8hoz, de nem tudom, mennyire jo egy mobilbak, ha tuzo napnak van kiteve...
-
bexinho23
őstag
Valakinek erről vélemény? Használt már valaki ilyen tartót? --> [link]
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz csadi0011 #45967 üzenetére
Nekem pont egy 5,2"-es Huawei P8-am van. Akkor szerintem berendelek egyet belőle. Tapadókorong mennyire időtálló? Nem tervezem leszedegetni, csak olvastam néhány Ebayes tartókról véleményeket, és volt amelyiknél erre a "tulajdonságra" panaszkodtak. De végülis mindegy. 700 ft.
-
bexinho23
őstag
Erősen gondolkozok egy ilyen átalakító rendelésén.
Valaki használt/rendelt már ilyet? Mennyire használható/megbízható? Néhány helyen panaszkodtak ebay-ről rendelt típusokra, hogy már beüzemeléskor nem működött. Van különbség ezek között és az itteni boltokban kaphatók között? Az ár igencsak szembetűnő a hazai és az ebay-es hirdetések között. Csak kérdés, hogy minőségben is ekkora különbség lehet? Nem akarok lyukra futni (nagy szükségem van rá, így a 4-6 hetes várakozási idő is necces) -
bexinho23
őstag
válasz Beni2360 #47023 üzenetére
Köszi. Nem is az árral van a gond. Mert ha működni fog, akkor még belefér az a 4-6 hét. De ha megjön, és vacak, akkor gáz van. Mert nem lesz időm innen Mo-ról beszereznem. De ha valóban ugyanaz az ebay-es és az itteni pofátlanul magas áron árult termék, akkor oké. Amúgy már megrendeltem 2kor a terméket.
-
bexinho23
őstag
válasz Beni2360 #47027 üzenetére
Ez a gondom nekem is, nem tudom eldönteni, hogy melyik lehet jó, ha egyáltalán van különbség köztük.
Most vagy veszek egy magyar webshopból 7-12 ezer forintért, ami lehet hogy tök ugyan olyan, mint az ebay-es (szerintem tuti u.az), vagy veszek hirdető oldalról valakitől szintúgy ebay-es cuccot 4-6 ezerért. Akkor lehet érdemesebb kockáztatni ebayről. Végülis semmi nem indokolja, hogy egy sztereo átalakító 5-10ezerbe kerüljön.
Remélem jó lesz. Majd beszámolok róla itt. -
bexinho23
őstag
Valaki rendelt már kültéri kamerát?
Elsődleges cél csak annyi lenne, hogy a közelben lévő routerre ráköthessem (akár wifis, akár lanos megoldással). Illetve ha éjszakai funkció is van rajta, az sem hátrány. Mínuszokat azért bírja, illetve ha befúj a fedett helyre az eső, ne menjen tönkre. Ajtóbejáró fölé kellene. -
bexinho23
őstag
Üdv!
Sajnos a TV-n nincs elegendő HDMI hely, így kénytelen vagyok HDMI elosztót beszerezni. Futtában utánaolvastam a témának, és azt szűrtem le, hogy van olyan elosztó típus, amin egy kapcsolóval tudok váltani két-vagy több HDMI között (nekem ez megfelelő lenne), illetve van amelyiket nem kell kapcsolgatni.
Előbbi típusból használ valaki ilyet?
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Ebay-en két dolgot kerestem, amiket szeretnék olcsóbban/legalább megkapni.
1. mezei HDMI kábel:
Nézegettem Ebay-en, de csak 1000 Ft felett láttam. Mivel az itteni áruházláncnál már 1200ért kapható egy hama 1,5m-es kábel, így értelemszerűen jó lenne 4-600 Ft körül találni egyet.2. "kábel takaró":
Elég drágán árulják idehaza. De ha megfizethetőbb áron találok, azt meg 1000-2000 Ft-os postaktg terhelné. Kicsit sokallom, mert én mezei fekete anyagból készült kábeltakarót keresek. Hosszúságra legalább 1,5 méternek kellene lennie, de ha hosszabb az sem gond, mert akkor a gépnél (1,5m) és a TV-nél (2x 0,5-1m) is fel tudnám használni. Pl. ilyenre gondoltam.Ha tudnátok ebben segíteni, megköszönném.
-
bexinho23
őstag
Köszi, ez a kábel jónak tűnik. Tulajdonképpen csak egy VGA-t szeretnék kiváltani (laptop-monitor).
A kábelrendező az már nehezebb választás, ugyanis ezen már én is végigszaladtam. Ami megfelelő lenne, az nagyon drága ebay-es vásárláshoz mérten , ennél még a mo-i is olcsóbb lenne. A találat többsége viszont kábelrendező (nyilván a keresőszó alapján adja ezt), viszont nem azt keresek, hanem kábel takarót.
Konkrétan, laptop baloldalamon kicsit lent egy szekrényen, monitor előttem egy kis asztalon. Az összekötő kábelek (bill,egér,monitor) meg összekötegelve lógnak a semmiben. Ezt szeretném fedve látni.
-
bexinho23
őstag
Mi ez a pörgetős, pont vadászós játék? Tudtok egy linket dobni hozzá?
-
bexinho23
őstag
válasz zoltan6 #60124 üzenetére
Köszi! Már olvastam róla korábban, talán pár hónappal ezelőtt láttam először erről a pörgetős játékról hsz-eket. De amilyen ritkán vásárolok ilyen oldalakról, így nem is nagyon érdekelt. Viszont az utóbbi napokban ráfüggtem a témára, így felkeltette az érdeklődésemet a játék
-
bexinho23
őstag
Rendeltem pár hete egy hdmi kábelt, ami kb 20 percig működött laptop és monitor között. Ezután megszűnt a kép. Kipróbáltam dekóder és tv között, ott fakó képet ad, de részleteset, hangot meg nem.
Há' milyen hdmi ez? Én úgy tudtam hogy vagy van kép, vagy nincs. Amúgy 2m-es. Életemben először rendeltem kábelt ebayről. Faján befürödtem vele. Viszont ez a kábelrendező nagyon pöpec. Szerencsére ez hozta, amit vártam
-
bexinho23
őstag
válasz zoltan6 #62746 üzenetére
Inkább bemegyek az interspárba és veszek 1300ért egyet. 600ért úgy gondoltam (pláne hogy nem volt létszükség), hogy megéri 1et rendelnem (33e+ eladású eladó), hiszen kábellel kicsi az esély, hogy rosszul működjön. Hát sikerült belenyúlnom... Még várok egy izzó csomagot (autó belső világítása - jégfehér), remélem az nem okoz csalódást 5 hét várakozás után.
-
bexinho23
őstag
válasz Dluinet #62757 üzenetére
Igen, új fiú vagyok abból a szempontból, hogy nem igen írok erre a fórumra, viszont rendszeresen olvasom. HDMI kábelből nekem full egyszerű vacak kellett, ami egy 1,5 méteres távolságot áthidalva összeköti a monitorom a laptopommal. Na most ehhez korábban elég volt egy 1300 forintos hama hdmi, vagy egy noname, amit a digi dekóderhez adtak, vagy korábban a t-home-os dekóderhez kapott hdmi. Viszont a szar kábel az nem paraméter függő... Amúgy ez a HDMI kábel ha jól működik 20 percig, majd utána nem, akkor nem hiszem hogy paramétereit tekintve ne lett volna megfelelő...
(#62759) Beni2360
Hiba lehet benne, hisz mindenben lehet hiba, amit ember készít. De basszus, egy sima hdmi kábelből éppen egy szart kifogni... azért mondd meg őszintén, hogy ez nem jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Megérkeztek a Corsába az izzók Beltérbe és csomagtartó térbe.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Valaki rendelt már egérpadot ebayről?
Elsősorban olyat keresek, ami nem szövetből van, kinézetre egyszerű, sötét (lehetőleg fekete). Mindennapi használatra lenne.Illetve olyan (vágható) anyagot keresek autó műszerfalára, amire kulcsot, telefont, vagy bármit rárakhatok úgy, hogy ne csússzon le.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Valaki rendelt már aluminiumos egérpadot? Vélemény esetleg?
-
bexinho23
őstag
válasz nimfas #71554 üzenetére
Méretet annyira nem figyeltem (főként a szín és az eladó értékelése volt szempont), bár photoshop és sony vegas-hoz, illetve otthoni felhasználásra használnám, így valóban jobb lenne egy nagyobb méret számomra is.
Bár részemről a kérdés inkább az, hogy mennyire tartós, mennyire minőségi ez a típusú egérpad az árához képest.
(#71553) KaiotEch
Az nem probléma. Nem vagyok fázós típus Gumitalpak pedig ha kibírják 2-4 évig, akkor elégedett vagyok. Kb. annyi időközönként cserélek egeret. -
bexinho23
őstag
Üdv!
USB hub-ot keresek. Valakinek van tapasztalata ezekkel kapcsolatban? Van megbízható hely, ahonnan rendelt már?
Illetve keresek íróasztalra egy (ledes) lámpát. Akár USB-s, akár hálózati forrásról is működhet. Lényeg, hogy sötét legyen, pici, de adjon fényt.
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Rendelni szeretnék Aliexpressról egy táblagép tokot. Viszont láttam, hogy itt nincs paypalos fizetés, csak bankkártyás. Na most nekünk csak egy sima folyószámlánk van (amire a fizu is érkezik), semmi webkártya meg ilyesmi (most is nagyobb összeg van rajta), így arra gondoltam, hogy megadom a kártyaadatokat, megveszem, majd törlöm is a kártyát az Ali rendszerből.
1. Gondolom ez járható út, ugye? Hétvégétől függetlenül, ha elindítok egy fizetést, akkor az majd jóváíródik annak ellenére, hogy a kártyaadatok már törölve lesznek.
2. Valuta átváltás hogy történik? Annyit emel le a kártyáról, amennyit most az Aliexpress ír?
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
1. Sztereó hangszóró (NE bluetoothos, csak sima)
Monitorhoz keresek apró, esztétikus, hangot szépen átvivő sztereó hangszórót. Laptop PC-ként üzemel, viszont jó lenne, ha szemből (monitor felől) jönne egy kis hang, ha éppen arra van szükség. Már kerestem, de mindenhol csak azt a 2-3 típust találom.2. Olcsó ledes asztali lámpa
Sajnos csak +5-8ezer Ft felett találtam lámpát. Esetleg valakinek ötlet? -
bexinho23
őstag
válasz balazs1956 #73742 üzenetére
Jó drága az az alátét. 250-400 Ft-ért tele az ebay vele. Mondjuk 2 éve (ebayezés előtt) pont ilyet vettem egyik informatikai boltban (2e Ft), úgy hogy én inkább nem is szólok
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Van egy USB és jack csatlakozós autórádióm. Viszont bluetooth nincs benne. Valaki rendelt már ilyen eszközt?
-
bexinho23
őstag
válasz bexinho23 #74473 üzenetére
Valakinek van ilyennel kapcsolatban tapasztalata?
Vagy a kérdésemet inkább úgy fogalmazom meg, hogy érdemes egy ilyen 2.0-ás bluetooth-ra váltanom az aux kábelről? Nem flack-eket játszok le telefonról, mp3-akat és spotify-t.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Ma megérkezett az alu egérpadom. Nagyon szépen be volt csomagolva, a minőséget is jól tükrözték a képet. Viszont egy a gond. Szürke a pad, én pedig határozottan azért rendeltem a picit drágábbat ettől a vevőtől, hogy feketét kapjak. Ilyenkor mit tudok tenni? Adjak semlegest vagy negatívot? Esetleg lehet értékelés előtt értekeznem az eladóval?
-
bexinho23
őstag
válasz Real_Necro #74647 üzenetére
Nagyon örülök neki. De ez is a leírásban van pár sorral feljebb:
Specification:
Material: Aluminum alloy (1.2mm thickness) + rubber (0.5mm thickness)
Size: 19cm x 19cm/7.5'' x 7.5''
Thickness: 17mm/0.7''
Color: BlackTudom, hogy a kép nem mérvadó, ezért szoktam leírást is olvasni. De tegyük fel, hogy a hirdetésben két helyen is fekete termékre utal az eladó (képen és a leírásban). Az, hogy megjegyzésbe odaírja, hogy esetleg mégsem abban a színben jön, ez nem mentesíti a probléma alól. Ilyen alapon küldhetett volna narancssárgát is.
Amúgy nekem is tetszik a pad, minőségre is tökéletes. Szállítási időn meglepődtem (01.15-én rendeltem).
Csak azért szerettem volna feketét, mert a monitor, az asztal, az egér, a bill, a laptop és a telefon is fekete. Ez a szürke egérpad pedig teljesen megtöri a harmóniát.Mindenestre akkor nem értékelek még. Kiválasztottam azt a sablon mondatot, hogy nem a leírásnak megfelelő termék érkezett. Ekkor tovább dob egy oldalra, "request a return".
Az ügy vége gondolom az nem lehet, hogy vissza kell küldenem a terméket, ugye? Itt vagy ő küld újra egy megfelelőt, vagy visszautalnak bizonyos %-ot, vagy elutasítják. Jól gondolom?
-
bexinho23
őstag
Nem tudtam szerkeszteni, de más jellegű kérdésem lenne. Édesapám kinézte magának ezt a töltőkábelt. Mennyire számítanak megbízhatónak ezek a mágneses töltőkábelek?
-
bexinho23
őstag
Sajnos elküldtem azzal az opcióval a panaszomat. Mindenesetre jeleztem az általad javasolt opcióval, hogy az előzőt tévesen jelöltem be, de a terméket szeretném megtartani, viszont ha van rá lehetőség, akkor részleges visszatérítést kérek.
Ilyenkor amúgy mi van, ha rossz opciót jelöltem meg?
-
bexinho23
őstag
válasz bexinho23 #74663 üzenetére
Valaszolt a srac a refund-os uzenetemre. Ebben még nem írtam a reszleges visszateritesrol. Kicsit furcsalom a magyarazatat.
Mit erdemes erre valaszolnom, hogy ne legyek pofatlan?
"Due to various types of computers and monitors, the actual color of the item may be little different from the picture. How about AUD 2 to share your loss?"
-
bexinho23
őstag
-
bexinho23
őstag
válasz Mr.Csizmás #74732 üzenetére
Ertem. Irtam neki valaszt, hogy csalodott vagyok, hogy nem abban a szinben kaptam, amiben hirdetve lett. Viszont akkor tudnek adni pozitivat, ha 50%ot visszautalna. Lementettem a hirdetest kepekkel es leirassal.
Ebbol adodik a kerdesem:
Ugy fizettem, hogy kartyamat paypalhoz hozzadtam, fizettrm, majd toroltem. Igy, hogy torolve van a kartyam, a penzt meg visszatudja utalni a paypalomra, ugye? Onnan a kartyamra (most nem akarom, csak a jovoben) hogy tudom attenni a paypalon levo penzt? -
bexinho23
őstag
Van egy rendelt termékemnek szállító száma (KWTBS7011109527YQ). Ezt hol tudom ellenőrizni? Rákattintva csak ennyi adatot látok 01/15 óta:
Tracking #:
KWTBS7011109527YQCarrier:
HongKong Post Air MailHongKong Post Air Mail-en nincs ilyen szám rögzítve.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz Donki Hóte #75663 üzenetére
Nálam egy 2016-os gyártású DENON erősítővel van hasonló problémám. Eddig minden okoseszközzel össze tudtam szinkronizálni bluetooth-on keresztül (még egy Huawei P8-cal is), viszont a párom Huawei Mediapad M2-vel nem sikerült. Egyszerűen nem csatlakozott rá, pedig látta.
-
bexinho23
őstag
Tegnap megérkezett a 01.14-én rendelt USB hub-om. Tökéletesen működik. Asztal alatt van elrejtve, amire egér, billentyű, s ha megjön a led asztali lámpa, akkor az lesz csatlakoztatva. Telefont tölteni pedig marad még egy szabad port. A laptopon így felszabadul 1 USB port, így azon a pendrive-okat fogom pörgetni.
-
bexinho23
őstag
Ma megérkezett az Aliexpress-ről rendelt Huawei Mediapad M2 tok. A leírtakkal és a képekkel tökéletesen megegyező. A csomagolásán, és hogy ajánlott csomagként volt feladva, nagyon meglepődtem. Egy nagy fehér postás autó csöngetett be hozzánk, és átadta a csomagot Abszolút elégedett vagyok.
A megkapott termékről két kép:
kép2[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Valaki rendelt már házimozi rendszerben lévő mélyládájához kábelt kínából? Ajándékba kaptam egy komolyabb szettet, amiben a mélyládához (B&W asw600) nincs kábel. Körbenéztem a magyar piacon és meglepődtem, hogy milyen árak vannak. Őszintén megmondom, nem terveztem 4-5ezernél többet rászánni egy ilyen kábelre, ezért ali/ebay-en is elkezdtem nézelődni. Viszont nagyon ócskát se szeretnék berendelni 2-4 ezerért.
-
bexinho23
őstag
válasz Real_Necro #76176 üzenetére
Igen, a hangfalkábelek le is lenulláztak. Viszont a subot csak utólag kaptam meg rokontól, így drága kábelre most nem futja. Viszont szeretném megszólaltatni
Nem értek még igazán a házimozis témához, ezért a megfelelő topikban már érdeklődtem afelől, hogy milyen kábellel tudnám összekötni az erősítőt és az aktív mélyládát. Gondolom ez az RCA lenne.
Erősítő hátulja
Mélyláda hátuljaEhhez keresek kábelt.
-
bexinho23
őstag
Január 28-án rendeltem ezt a "szőnyeget" a kocsiba. A rádió alá kellett a tárolórészbe, hogy a telefon ne csúszkáljon.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
RGB SMD led szalagokkal van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest