-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz Heimdallr75 #7451 üzenetére
Dehogy haverhoz! Van garázsom, benne az egyetlen csaj, "akiben" feltétel nélkül megbízom!
Egyébként járható út, volt már rá példa!Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Nestor16
senior tag
válasz Heimdallr75 #7597 üzenetére
Szóval köszi mindenkinek. Ettől függetlenül sikerült megnyerni egy éjszakai aukción.
De nem, NEM vagyok függő, ez tuti célzás volt, a link!!! Csak viccelek
Amúgy 80 FT-t nekem megér Azért nekem nem tiszta hogyan nyertem meg a licitek alapján.
Mini OTG kütyüt is sikerült tegnap nyernem jó áron, aztán ha egymásba dugom a kettőt akkor én csodát várok (vagy fényt ), vagyis előtte pedig a tabletbe.Üdv, Dávid
-
kovisoft
őstag
válasz Heimdallr75 #8160 üzenetére
Ahogy elnézem, a xiaNomi (sic) névnek te sem igazán néztél utána...
-
Gépötty
senior tag
válasz Heimdallr75 #10310 üzenetére
Elvesztettem a fonalat: "...PayPal will now give US buyers up to 180 days from payment...".
A policy updates szerint pedig: "PayPal’s Seller Protection and Buyer Protection policies may vary from country to country."
Aztán mire végigolvastam, teljesen összezavarodtam.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
e=mc²
őstag
válasz Heimdallr75 #11010 üzenetére
A kessel torteno probalgatast nem ajanlom, elegge balesetveszelyes.
Javaslom azt a modszert, hogy rakulcsolsz ket kezzel, a tetore, ugy, hogy a tenyered parnaival a csuklodnal illeszkedjen ket oldalrol a tetore es raszoritasz. Igazabol meghajlitod a kupakot hogy a vakuum megszunjon es hallasz egy kis hangot ha jol csinaltad, bele megy a levego. Utana egyszeruen csavard le.
Ambulimax Provider
-
petipetya
nagyúr
-
Real_Necro
veterán
válasz Heimdallr75 #12934 üzenetére
Ellenben nem is arra találták ki, hogy az x éve odaszáradt "retket" leszedje. Arra ott vannak a tisztítókendők meg spricnis oldószerek.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
cof
veterán
válasz Heimdallr75 #76677 üzenetére
#Krogoth Köszi találáltam, bár ahogy látom nem spirálos a kulcskarika. Hátha mást is érdekel: [link]
#Heimdallr75 Köszi pont reggel vettem az ebayen 2db-ot 1$/db áron.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Talala
senior tag
válasz Heimdallr75 #89302 üzenetére
-
XtremLor
őstag
válasz Heimdallr75 #89304 üzenetére
Jakemy keszlet GB-n, vagy dd4-en amire gondolsz akkor abban van minden fele.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
bul07
nagyúr
válasz Heimdallr75 #89304 üzenetére
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bobbysolo
tag
-
Endless
aktív tag
válasz Heimdallr75 #102859 üzenetére
Kiváncsiaágból egyet behúzok, köszi
[ Szerkesztve ]
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest