-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Mostanában volt szó itt ezekről a mozgás érzékelős lámpákról. Adatok alapján a xiaomi legfeljebb éjjeli fénynek lenne jó. Azonban a fentebb linkelt Arilux nem tűnik rossznak. Aki használ ilyet meg tudná mondani, hogy elemcsere milyen gyakran szükséges? Illetve valami ötlet hogy lehetne öntapadóssá varázsolni oket? Úgy látom hogy alapból csak csavaros megoldás van.
-
Talala
senior tag
válasz fant0mi #89216 üzenetére
Köszönöm az infót. Igen jobban megnézve én is észrevettem a kétoldalú ragasztót. Holnap regisztrálok aztán veszek is 1-2 apróságot próbaképp.
Új nekem ez a külföldről vásárlás kis pénzért dolog, de ahogy így nézelődök az oldalon úgy érzem hamar beszippantja az embert. könnyen össze lehet vásárolni minden vackotMég egy kérdés, lehet nem is ide kéne. Fizetésnél számít valamit hogy paypal vagy bankkártya. Jár a netbankomhoz egy virtuális bankkártya azt használnám. vagy tutibb a paypal? Mert akkor azt is kell csinálnom .
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
válasz Nirvatti #89218 üzenetére
Nekem a virtuális számláról nem enged utalni paypalra.
Ez az üzenet fogad a számla kiválasztása után: "A kiválasztott számla nem folyószámla. Kérjük, hajtsa végre újból a kifizetést és válasszon egy másik számlát." Pedig a virtuális bankkártya van hozzárendelve. Vagy csak valós folyószámláról lehet utalni, de akkor mi értelme a virtuális kártyának? (Lehet buta kérdés, bocsi nagyon kezdő vagyok ebbe)[ Szerkesztve ]
-
-
Talala
senior tag
válasz Heimdallr75 #89302 üzenetére
-
Talala
senior tag
Ez elég jó ár érte nem ? Xiaomi Mijia
-
Talala
senior tag
Megjött Aliról rendelt Tronsmart Chocolate töltő alig 2 hét alatt. Eddig nagyon jó kis kütyünek ígérkezik. Valaki tudna ajánlani hozzá konnektorba dugható töltő fejet?
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Hali! Valaki rendelt már ilyen, vagy hasonló terméket? Mire lehet számítani mennyire gyűrik, tépik meg szállítás közben? Esetleg itthoni ajánlat ember áron? Falvédő funkciót töltene be.
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Megjött aXiaomi wifi jelerősítő.
TP-LINK TL-WR841N router Galaxy S7-el mérve.
Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Félve ugyan, de megkérdezem. Miband 2 kuponról tud valaki, vagy lesz egyáltalán még olyan 15$ körül?
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
válasz Mr.Csizmás #95074 üzenetére
+1 a BlitzWolfra. Én is használok egyet, nagyon hasznos a különböző színhőmérsékletek és fényerősségek állíthatósága illetve a több irányú mozgathatóság.
Szerintem nem összehasonlítható a két készülék[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Hali! Valaki tud ajánlani jobbféle BT-s hangfalat otthonra. Jóárasított előny
Ali, BG, GB, Ebay játszik[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
válasz Chris Kiki #97597 üzenetére
Nekem is van, bár hasznát nem veszem. (de jó kis cucc, szinte ingyér) Talán találok majd valakit a családban akinek el tudom ajándékozni
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
válasz Kalandor #98167 üzenetére
Én Tronsmart Chocolate töltőt használok. Nekem bevált Galaxy S7 és Lumia 930-al egyaránt. Az S7-en Spigen neo hybrid tok van, a 930-on Muvit Minigel. egyik sem az a papír vékony és gond nélkül működik a töltés. A töltő kis mérete miatt nem mindegy hogyan rakod rá a telót, ennyi a negatívuma számomra. Tudja a QC-t is megfelelő kábellel és fali adapterrel, gyári samsung qc töltővel próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
válasz Donki Hóte #98744 üzenetére
+1
gondolom korlátozott darabszára vonatkozott -
Talala
senior tag
Ebből vagy hasonló okos izzóból tud valaki E14-es foglalattal. Nem sikerül találni, pedig mint ha láttam volna valahol ugyan ezt választható mérettel.
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Valami jobb fajta párásítót tudnátok ajánlani?
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Ilyen wireless fülhallgatót vett már valaki? van tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Megjött a xiaomi yeelight rgb izzóm. De nem tudom összehozni a MiHome appal. Látja de a csatlakozás közben mindig megszakad a dolog. Szüleimnél próbáltam, nem sokára hazaérek, de ott is hasonlók a körülmények.
-
Talala
senior tag
Sziasztok! e-bayről kitől érdemes memóriakártyát venni? (van egy tag akit szoktak itt ajánlani, de az istenért nem találom most). Esetleg más beszerzési forrást is megköszönnék!
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Jobb minőségű iskolatáskát tudtok ajánlani? Vagy akár csak "márkát" ami bevált.
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Xiaomi kesztyűre nem tud valaki kupont?
-
Talala
senior tag
válasz Masooo #112991 üzenetére
Pár hete nekem is ez volt. Pedig nem rendelek sokat onnan. Válaszoltam nekik ahogy kértek, jött is válasz a tiketre, hogy köszönik szépen. Majd pár napja jött egy újabb email hogy zárják a tiketet mert nem kaptak választ. Én elengedtem a dolgot....
De nekem 1 konkrét rendeléssel kapcsolatban kérték. -
Talala
senior tag
Sziasztok! Lakásba szeretnék pára tartalom mérőt, valami megbízhatóbbat. Ezt a Xiaomi-t láttam meg. Ez működik egymagában is vagy kell hozzá gateway?Nem tudomm ennyire vannak össze nőve ezek az okos otthon kütyük Esetleg egy jóárasító kupont megköszönnék, ha tud valaki.
Vagy tippet másik készülékre. -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Akinek van ilyen Utorch asztali lámpája. Hálózatról lehet működtetni? Úgy rémlik lehet így így is úgy, de most visszakeresve nem találtam itt róla infót. -
Talala
senior tag
válasz Talala #115033 üzenetére
Vettem egy BlitzWolf® BW-S6 QC3.0-t. Ezzel nem nyúltam mellé igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest