- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Tudom, igaz a cx10-en is meglepődtem milyen kicsi, de megszoktam.
Pont elég szobába.X5C, ez nem jó hír, mert következő project az lenne.
Most elgondolkodtam.
Akkor már tényleg késő, nem is értem ezt a megoldást.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
veterán
Symához képest gyorsabb, hubsan gyorsabb szerintem, nekem az már extrém fokozaton játszhatatlan. Annyira még nem megy vele.
Hubsant azért szeretem, mert beltéren is használható, ezt már nem. Hacsak nincs hatalmas szoba.
Ennyit nagyon megér!
Főleg ha dobsz hozzá még valamit és ingyen lesz a posta.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
anorche1
őstag
Nekem az eddigi összes töltőm ezt csinálta, a sony az lg, a Samsung, az expansys mind sípolt, ha nem volt rajta nagy terhelés. Hang alapján megtudom mondani, hogy mikor töltődött fel a telefonom. Nem tudom miért lepődött meg sok ember hírtelen ezen. A polar m400 -as órámat nem is tudom a szobámban tölteni, mert kevés áramot vesz fel, és az összes töltő sípol.
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
mirci18
addikt
Jól látod.
Jelenleg emberhiány miatt lassú a posta logisztikai szortírozó része.
Elsőbbségi levelem 3 nap alatt jött meg az egy nap helyett.
Úgyhogy jelenleg semmi értelme elsőbbségi postázást kérni mert hasztalan.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
FingR86
őstag
Android, app fel Play-ből. Már alapból egy ideiglenes profillal lépett be. Írtam be mail címet meg jelszót és gépen kitöltöttem a címet meg személyes adatokat. Betettem pár dolgot kedvencekbe, meg benéztem a kuponok közé és ott volt 2db egy 4 és egy 5$-os. Aztán telón betettem kosárba a kedvencekből és le is vonta.
Amikor feltelepült az áruházból az app és elindult, azonnal feldobott egy ilyen ablakot amiben a fentebb említett töltő és társai voltak felsorolva. Gondolom ha ez megjelenik, akkor érzékeli az app, hohy new user vagy és akkor kaptad meg a kuponokat.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz rasky #146101 üzenetére
A kamerásban nem a kamera minősége a lényeg, mert az tényleg elég gagyi, hanem hogy a 65 dolláros csomagban van a gép mellé 5.8GHz-es vevő egység, kijelző, plusz VR szett amivel fejre rakható.
Ez így egy low cost alap racer élmény, és elvileg a kamera képe is gyorsan frissít, nem az akadozós wifis verzió.
Majd aztán meglátjuk mit mutat a tapasztalat, de ennyi pénzért nem nagy kockázat, legrosszabb esetben is kiszállok belőle nullán.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest