- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz Kernel #31736 üzenetére
Akkor minek nevezzem? Villanykörte? Az se igaz, inkább villanykukorica Múltkor is le lettem szólva hogy lámpának neveztem, pedig magyar oldalakon is úgy hívják
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Csak nem megint... Majdnem, Tronsmart 3 Pack 3*1,8m-es microUSB kábel WIOCUQAS kuponnal 5.59USD.
Tronsmart 5 portos töltő CZRMSKIY kuponnal meg 21.99USD. Viszont csak AU pluggal! De azt meg párszázért lehet kapni, szóval még mindig olcsóbb mint a rendes árú EU plugos. És állítólag a töltőre a TNT Shipping-et vagy mit is leárazták, 3-5 napos szállítási időt ígér 0-1USD-ért.
Bundle CLZFZBPY kuponnal 26.99USD.4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Black&White #32222 üzenetére
Ha már kesztyű:
Itt lesz fekete péntekkor (most pénteken) jóárasítva Etip Quatro kesztyű, igaz csak 50db. Ugye most 16.890 helyett 9.980, pénteken meg csak 3.980. Valós leárazás, mert külföldi oldalakon meg 65USD az ára, ami kb. 19.000.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
"Tetszett" ez a snapup is. Becéloztam a LED szalagot, pontos idő szerint kattintottam, persze még nem kezdődött el az akció. Kattintgatom, úgy öt másodperc múlva már nem írja ki hogy túl korán van, a gomb meg elsötétül de nem csinál semmit. F5, nyomom, PP feljön, sold out. Snap up oldalon pedig csak harmadik Ctrl+F5-re lett sold out.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz krisztianAMG #33495 üzenetére
Banyek, neme kell egy ilyen. Ilyen miért nincs snap-upban párezerért, mondjuk 100 darab
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz dajkapeter #33730 üzenetére
Nekem egy 32-es Adata olyan másfél hónap után halt meg a telefonomban. Olvasni még lehetett, írni nem. Azóta egy 32-es Samsung EVO-t használok. kb 4 hónapja, ezzel semmi baj.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Ha már szóba került, Win10-hez milyen Bluetooth USB modul ajánlott hanghoz? BT fülest/hangszórót használnék a laptoppal, de a wifi kártyába épített BT modul valami ritka szar lehet, az átadott hang dobozos, mélyek/magasak elvesznek, szinte kivehetetlen a beszéd.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Silent77 #34050 üzenetére
Köszi, már egy ideje szintet akartam lépni a H8 mini után
U807+akksi+motor+ingyen szállítás pontok után 25.73USDhavri1: Nekem megjöttek, 10.25-ei rendelés, 11.13-án meg is jött. Ellenben a Gearbest-es 1db lámpa már 91 napja nem, szerencsére volt refund (meg az az 1db pont annyiba került mint a Banggood-os 3 )
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Ehhez nem jár kamera, külön kapni, de van kulcstartós kamerám, majd azzal megpróbálok repülni. De sok sajnos nem várható az ilyen 2MP-es "HD" kameráktól
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Hurkafej #34129 üzenetére
Mikor párszáz forintos HDMI kábelt küldték így, még mondtam hogy OK. Mikor az MM-től vettem 40ezres villanyborotvát, már a postás úgy hozta ki hátulról a hatalmas dobozt hogy hallom ahogy zörög össze-vissza a dobozban, hát...
Ehhez képest mikor Zavvi-ról UK-ból rendeltem ingyen postával egy ezresért telefonhoz kézibeszélőt, ugyanekkora dobozban jött, de érdekes módon tele tudták tömni ugyanilyen zacskós levegőkkel.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
sinceritytrading / courtesytrading pedig 8.99, tehát nagy akciónak nem nevezném.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz #04441088 #34190 üzenetére
Utóbbi BG-s idők:
Jóárasított H8 mini 43 nap alatt volt csak itt, kuponból rendelt olcsó biszembaszomok 13/15 nap alatt, Xiaomi 3db lámpa 19 nap. BW kétoldalas USB kábelre és egy tolómérőre pedig 30 napja várok. Még mindig jobb mint a Gearbest, ahonnan a Nitecore töltő 51 napig jött, Xiaomi lámpáról 90 napja semmi hír. Innentől kezdve onnan csak 2$-os NLPost TN-el rendelek. Remélem az U807 itt lesz UK-ből pár nap alatt.4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz dugesz77 #34248 üzenetére
Amíg se a lámpát, se a kártyát nem adják fel, és nem kapom meg, addig tuti nem veszek innen semmit. Gondolj bele mekkora biznisz, hogy minimális összegekért promóciót hirdetnek, ráugrik pár tízezer ember, és bezsebelnek pár nap alatt többmillió forintnyi pénzt. Hiszem ha látom
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz dugesz77 #34611 üzenetére
Azért itt is van mismásolás, $16 helyett $13, de most csak $3. Mikor eBay-en ugyanez $5. Persze még így is megéri. Én sajnos csak fejjel lefelé tudnám beletenni a telefont
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz dajkapeter #34814 üzenetére
Hát ebből csak az derült ki hogy mennyire gyorsan tud írni/olvasni, hogy mennyi fér rá azt nem. Ezt egy 8GB-os kártya is tudja amire bármit rá lehet nyomtatni. h2testw-t is futtasd le rajta.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Megjött az U807 1 nap alatt. De: egyik motor haldoklik, ha megpöckölöm csak akkor indul el az egyik prop. A hatótávolság pedig kész vicc, olvastam külföldi fórumokon, kérdezték hogy antenna-modot csinált-e valaki? Válasz: lehetne, de felesleges, mert alapból 150m a hatótáv. Erre én kipróbálom (teljesen feltöltött akksi a quadcopterben, kontrollerben teljesen feltöltött vadi új Eneloop akksik), eredmény: kemény 10m! Kivezettem a kontroller antennáját, 2-3-szor olyan hosszú mint ami a mini-buttplug-ba belefér: 14m! Úgyhogy nagyon nem vagyok ezzel megelégedve, GB-nek megy is a videó meg minden. Hogy most mivel van a baj, kontroller vagy quadkopter, fogalmam sincs
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz maestro87 #34935 üzenetére
Ha lemerült akkor zuhant nekem, bár esetemben ki tudja hogy most lemerült vagy sem. Villog a fénye ha merül, tehát nappal képtelenség látni, a kontroller töltöttségjelzője meg nem mutatja a quad töltöttségét (pedig annak épp lenne értelme). Ha pedig elveszti a jelet, nyom még egy kis gázt majd ugyanúgy lezuhan.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
U807 hatótávra visszatérve: megvettem a kapható legdrágább elemet, Duracell Duralock vagy miafene. 1.5V, nem 1.2, tehát elvileg nagyobb hatótávot kell kapjak. 1.2V-os Eneloop-al ugye volt olyan 15m. Duracell elemekkel: 30m alatt. Tehát kétszeresére növekedett a hatótáv, de ez a hirdetett 150m-nek még mindig az ötöde! Szóval ezzel valami nem százas. Szétszedtem a quadcoptert és a távirányítót is, az antennák megfelelően vannak odaforrasztva, elég hosszúak, stb. A H8 mini gyárilag tud min 30m-t, kábelt kivezetve 100m-t simán. U807-en is kivezettem, de semmi változás, 30m. Vagy van még mindig valami amit nem tudok?
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz dugesz77 #35479 üzenetére
Nekem a nagyobb értékű csomagokat a kezdetektől fotózták, egy kivételével a címemet is ki tudtam olvasni rajtuk. 1-2 dollárosokat meg nem fotózgatták. Meg az EU-s raktárból érkezőket sem.
Most nekem sem sikerült feladniuk egy rendelést, dec. 5-én rendeltem U807-hez kamerát, azóta semmi. Mondjuk most épp tárgyalok velük a tizedakkora hatótáv miatt, addig nem bactatom őket mással
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Utánaolvastam/kérdeztem a témában itteni drón topikban és külföldi fórumokon is, úgy látszik én vagyok az egyetlen szerencsétlen Mindenki másnak elmegy 100-150 méterre, dicsőítik is hogy milyen jó a hatótávja gyárilag. Most próbálok kisírni a GB-től egy drón/táv. alaplapot, először akartak adni 10% refundot, na az semmire se elég max egy pótmotorra.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
-
tonyrulez
őstag
válasz cris78 #35522 üzenetére
Nem tudom mit tud ez a Dazzle Edition, gondolom egy szinten van a Youth Editionnel, mindenesetre nem olyan nagy akció, Geekbuying-on is közel ennyi, úgyhogy nem hiszem hogy fake.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Megjött a BW kétoldalas kábel.
BW 5 portos töltővel: 4.66V, 1.71A
Olvastam hogy valakinek gyári töltővel nagyon leesett az amper. 2A-es töltő most nincs kéznél, úgyhogy laptop USB3-as portján mért értékek: 4.51V, 1.64A. Kábel nélkül pontosan ugyanennyi.
1.35A-es gyári töltőn pedig 1.41A.4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz Silent77 #35904 üzenetére
Valami tipp U807-hez hogy mit lehetne rátenni aminek még jó a képe? Rátettem öngyújtós kamerát, alig jellosodot, YT-on néztem a gyári kamerának jobb a képe, de több a jellosodás, igaz lehet szivacsot gyűrni a kamera és a ház közé a csökkentéséhez. Megrendeltem a kamerát, de 2 hete processing tehát még meg tudnám állítani a rendelést. Ha van hasonló árkategóriában jobb képminőséggel, hasonló súllyal akkor váltanék arra.
(Bár a gyáriban még tetszik hogy állítható a kamera dőlésszöge)[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Megjött a BT adapter. Itt láttam meg, eBay-ről rendelve, 14 nap után meg is jött. A laptop wifikártyába épített BT modulja nem tudom mitól szarta össze magát a QCY QY7 láttán, de nagyon rossz volt azzal a hang. Azt letiltva, ezt telepítve tökéletes a hang
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Az is van, azzal is működik. Win10-en használom, egyszer kell beállítani, onnan kezdve ha bekapcsolom a fülest/hangszórót, rögtön csatlakozik és megy át a hang. Egy dolog zavar csak, a folyamatosan villogó kék led, de ez még könnyen orvosolható.
(Külön öröm hogy nem a Win beépített, legalapabb BT kezelőjét használja, ott csak megjelenik egy eszközként, és azon keresztül használja a saját szoftverét, ami már többet tud)4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Most látom hogy Edigital-on 5000 lett JETBeam i4 PRO - ugyanaz mint a NITECORE Intellicharger I4. Tekintettel arra hogy Edigi ingyen szállít ki, és 1 év garancia van rá, onnan jobban megérheti most mint Kínából.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Gyári töltővel pont hogy nem ajánlott tölteni, most linkelni nem tudom, de párban tölti, pulzálva, vagy valami ilyesmi. Ez a töltő függetlenül kezeli az akksikat, állandó árammal tölt, így tovább is fog tartani az akksi. Én Nitecore D4-et használok akksitöltéshez, nincs vele gond.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz grabber #37021 üzenetére
Mivel az akksik 3.6-3.7V-osak, és azok töltésére is van használva, ezért nyilván ilyen feszre írják rá a kapacitását. Nincs abban semmi csalás hogy most 5V-al töltve mekkora az. Tegyük fel tölthetnéd a powerbankot 220-al, akkor írják rá hogy 150mAh?
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz ghostie #37406 üzenetére
Ez arra pl használható, hogy több mobillal rácsatlakozok és pl. Minecraft multit játszani rajta? Mert akkor powerbankba be, és instant buy (tudom hogy lehet okostelefonon hotspotot csinálni, de a Minecraft is éppcsak elmegy rajta, az a hotspot mindig ledobál, főleg 2-nél több eszközzel).
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Tetszik ahogy a BG önmagának mond ellent a snapupoknál. Lenovo K80M 53k-ra leárazva 119k-ról, buy it direct->telefon csak 63k
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Úgy látszik ez a BLVSsokszám TN valós volt. 6 nap alatt itt volt a csomag Kínából!
20 nap alatt megjött a Zapals-os ingyen autós USB töltő, nem hiszem hogy be merném tenni, inkább csak nézegetem
És megjött az eddigi leglassabb Banggood rendelés, digitális tolómérő, 2015.11.07-én rendelt, ma kaptam meg.4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- PS4 500GB 1DB Gyári Joy v2 drift mentes hibátlan működés Táp Kábel HDMI Kábel
- Álomszép 10.generációs laptop/8Gb ram/256Gb ssd/15,6" Full HD IPS/RGB bill./kiváló akku/
- Eladó hibátlan LG 55UN70003LA 4K LCD TV
- ÚJ - Cooler Master Cosmos C700M (szürke/fekete) - 2+1 év Alza garancia! UTOLSÓ DARAB CSAK ITT!
- Creative SB1090 X-Fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest