Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz Bence123 #29439 üzenetére
Emailezek a postával, de mivel nyomkövetés nélküli a csomag, illetve adatvédelmi okok, gyakorlatilag a jelöletlen csomagokkal nem tudnak mit kezdeni.
Ők is azt mondják, a helyi postánál érdeklődjek.
De hiába érdeklődök, ők is szétteszik a kezüket.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Feketelaszlo
senior tag
-
zsiz
őstag
válasz Bence123 #30237 üzenetére
hát nem vagyunk egyformák.. vagy az egereink.. bár ránézésre tök ugyanaz mint az enyém (ami annyival több hogy van rajta egy dupla katt gomb, de ezen kívül nagyon hasonlítanak). nagyjából ugyanaz amit leírtál: állítható dpi, plusz gombok, gumis, harisnyás, nem kopik... de én nagyon utálom nem tudom megszokni, nem bírok pontosan pozicionálni. így számomra játékra is használhatatlan. plusz folyamatosan színt vált benne a LED fény, ami elég piaci hatást ad neki (jó, tulajdonképpen tényleg piaci, na de akkor is.. ). tervben van a cseréje egy Logitech G100s-re, ami ugyan nem csicsás, de legalább egy jó egér.
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
mirci18
addikt
Kössz a tippet pont most akarok egeret venni mert a régi bedöglött az auchanban vettem addig egy olcsó gagyi slim egeret de hosszú használatra nem az igazi.
Ennek az egérnek mennyire van súlya?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Kössz a tippet pont most akarok egeret venni mert a régi bedöglött az auchanban vettem addig egy olcsó gagyi slim egeret de hosszú használatra nem az igazi.
Ennek az egérnek mennyire van súlya?
Olvastam az adatlapját de inkább a felhasználói vélemény érdekel.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
lkristóf
senior tag
válasz Bence123 #32149 üzenetére
Pont ilyet vettem és innen (egy pirosat meg egy kéket)! A 8x3.3cm megfelel a leírás szerint, max pár mm eltérés lehet. Jó kemény külsőleg, de kellemes tapintású, megvédi ami benne van, cipzárja könnyen megy, nem akad. Nem tudom mit írhatnék még róla, itt van pár kép:
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
válasz Bence123 #32149 üzenetére
Rendeltem belol, nekem nem jott be,, most nezem ez nem pont az, ennek a huzokajan van gumi.... 3db van abbol a fajtabol itthon amin ott a beats logo, kicsit dragabb de jobb is! Most uton van 2db ilyen:[link] ezekbe tervezem a piston 3/hybrid-et tartani.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
elszabi
tag
válasz Bence123 #45997 üzenetére
ebayben is árulnak ilyet, talán akkor azokból érdemes. DIY power bank varázsszóra bejön egy csomó
-
spidersoft
senior tag
válasz Bence123 #50405 üzenetére
Erről a pálkáról van szó? Ha van charger doctorod (esetleg valami kellő áramot biztosító forrásod, power bank vagy fali töltő), megtennéd, hogy rámérsz, hány Ampert vesz fel? Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz Bence123 #50420 üzenetére
Tehát számítógép USB-ről nem érdemes táplálni -- erre voltam kíváncsi, hogy miképp működik. Lehetne a 7W úgy is, hogy csak arra a pár másodpercre 7W, amikor bekapcsolom, egyébként valami kapacitásban/akkuban tárolja az energiát, amit a várakozó idejében USB2-kompatibilis árammal szív magába. Persze ez már nem biztos, hogy beleférne az 1400Ft-ba, de Kína sok csodát rejteget
Vastagabb hegy nem létezik hozzá? Valamiért úgy érzem, hogy a videón a nagy padek forrasztásánál nem is annyira a 7W kevés, inkább a hegyben tárolt hőenergia.
Köszönöm a felvilágosítást, rendelek is egyet
-
Janos250
őstag
válasz Bence123 #51711 üzenetére
Csodaszivacs. Hamarosan kidobom a kukába. :-(
Igen, úgy használnám, de mindig hamarosan eldobom és előveszem a színes szivacsot.
Két személynek adtam belőle, ők is ugyanígy vannak vele. Pedig az itt ajánlott linkről rendeltem.Annak idején évfolyamtársaim mesélték, hogy katonaságnál valakik megnéztek egy iszonyú vacak filmet, de utána egekbe dicsérték. Sorban mindenki megnézte, és dicsérte. Csak akkor röhögték el magukat, mikor az utolsók is megnézték. Lehet, hogy ezzel a szivaccsal is ez a helyzet?
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Bence123 #68394 üzenetére
"Sorra hallom hogy a márkás pendriveok, kártyák tönkremennek sinceritytradingtől,..."
Gyári hibás mindenhol előfordul néha, elenyésző mennyiségben. Ettől eltekintve még mindig Sincerity az ajánlott és megbízható eladó. Eredetit ad, korrekt áron.
"... de a kínaiakra sose panaszkodik senki... "
Talán azért, mert az itteni fórumlakók nemigen vesznek olyat.
Miért mindig én???
-
Nalam egesz csaladnak sincerity/courtesytradingtol vannak a pendriveok es sdkartyak, egy se ment még tonkre. kb 10 darabrol beszelunk. Ha tonkremegy, az pech, ilyen ez a mai vilag, gyártót lehet szidni.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
őstag
Rendelj ebayről egy 256 GB-osat indokolatlanul olcsón, kb 3000 forintért, aztán várj rá egy hónapot, amikor megérkezik h2testw-vel bizonyítsd h kamu, kérd vissza a pénzed, nyilván utána pozitív értékelés opcionális és van egy szutyok, valós 4-8 GB-os pendrive-od ingyé, ami bármikor elpusztulhat.
Vagy az általad is említett lehetőség, mert 1300 forint könyörgöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest