- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- Elviszi a ZT Systems, AMD-hez került gyárát a Sanmina
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
dugesz77 #80879 üzenetére
nekem is megérkezett a SESOO, én kétgombos virágmintásat rendeltem próbából, kívülről nézegetve tetszik, de én még egyelőre azt nézegetem, hogy karmos befeszítős dobozba hogyan fogom beszerelni.
az előlap lepattintás nem volt egyszerű, ha csak kicsit nyúlok alá csavarhúzóval, akkor csak hajlik a műanyag, aztán beljebb toltam és lejött az érintőpanel is az üveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, 27% áfás szá
- Yamaha RX-V4A
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest