Hirdetés
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
szabi__memo #164598 üzenetére
Kifejezetten a jövőre tervezte a maszkot, de szerintem még az aktuális járvány végére is ideér.
-
vince
őstag
válasz
szabi__memo #164598 üzenetére
2021-es influenzaszezonra jó lesz
-
Gsx-rr
veterán
Volt mar kerdes?
Olyan maszkot ami ved is honnan erdemes venni?
Nem surgos a jovore gondolva taraznek be -
San398
őstag
Nekem mindig ezt a hibát dobja az Alis játék: "your participation in this game is limited due to security reasons" Valami ötlet, hogy mi lehet a hiba oka?
-
Wajk
addikt
FYI: a Kuponok fülön lehet pontokért kuponokat vásárolni:
$1/$8
$3/$20A játékot érdemes akár többször végigpörgetni, mert kb. 3-jára adott be egy $2/$2.01-es kupont is.
-
Beni2360
félisten
válasz
Donki Hóte #164585 üzenetére
Nem baj majd előveszed a dárdádat és avval védekezel.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
-
alázógyík
addikt
válasz
-
Degeczi
nagyúr
válasz
#53667584 #164584 üzenetére
Egy régi, de érdekes teszt, aminek szintén az a végkicsengése, h ha már digitális, akkor fülhőmérő, megtanulva a használatát.
-
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #164582 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Van itthon kb. 10 lázmérő, pár euróstól 50 eurósig. Van köztük homlokon mérő, fülben mérő, hagyomános higanyos, alkoholos, digitális, de mind mást mér. A legjobb amikor ugyanaz a lázmérő két egymás utáni mérésnél akár 1 fok eltérést is mutat.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #164582 üzenetére
Infra fülhőmérő inkább bevált. Gyorsan, és ha megszoktad a használatát, hogyan-mennyire nyomd be, akkor pontosan is mér.
-
Az miért van, hogy egy digitális lázmérő sokkal alacsonyabb hőmérsékletet mér, mint a valóság.
Előszedtem a korábban beszerzett hiper-szuper digitális lázmérőket (van köztük Xiaomi is) és mind 34,9 - 35,5 fok közötti testhőmérsékletet mér, miközben a jó öreg higanyos 36,8-at mutat
Ha a digitálissal mérem, akkor sosem leszek lázas
-
vince
őstag
válasz
pulutodurumo #164577 üzenetére
"Az első gondolatom nem az volt, hogy milyen ügyi vagyok, hanem az, hogy kevesebbet kéne költenem."
El fog múlni, ne aggódj -
CHIPman
nagyúr
Teljes árakat számol szerintem, tehát amit abból lekuponozol, azt nem veszi bele.
-
pulutodurumo
őstag
Azon gondolkodom, hogy ez az alis időkapszula, összesítő, akármi, nem fog-e negatív hatást kiváltani. Én is elcsaptam 6 év alatt majd' 2000$-t. Az első gondolatom nem az volt, hogy milyen ügyi vagyok, hanem az, hogy kevesebbet kéne költenem.
Persze van közte egy csomó olyan cucc is, amit így is, úgy is megvettem volna, itthon, boltban.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
w.miki #164573 üzenetére
Jól összesít.
A saját nyilvántartásomat Alira szűrve 2019-ben $618 jön ki, az ő összegzésük szerint $625. 2018-ban sem sokkal nagyobb az eltérés: $481 helyett $493. Még a refunded összegeket is szépen levonták belőle.Valszeg abszolút precíz, csak én persze a fizetett összeget írom be, ők meg nyilván a kuponok előtti teljeset, azért a minimális eltérés.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Digitalpimp #164534 üzenetére
Én a megrendelések követése miatt egy Google táblázatba beírok mindent, és akkor már az összeget is, amit így könnyű szummázni - de valóban jobb nem tenni, mert abban így minden site benne van: 2018-ban pl. $2200, 2019-ben már "csak" a fele, de az is veszett sok...
-
edk-
őstag
Hoppá. Nem gondoltam vóna.
-
maestro87
őstag
Aliexpress Funbox játék kuponokért. Alkalmazásban érdemes megnyitni, rögtön ott van a főoldalon.
-
Saccco
nagyúr
válasz
HornedReaper #164567 üzenetére
Nem hülyeség, az csak a 11.11 vásárlásai.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper #164532 üzenetére
Az első költéses adat nálam is hülyeségnek tűnt, de lejjebb utána ott volt rendesen évekre lebontva
-
petipetya
nagyúr
válasz
fateless #164554 üzenetére
AliExpress előtt toltam az eBay-t, igaz onnan akkori kollégáknak is sokat rendeltem. Aztán ott van még a Banggood/Gearbest (az évek alatt 2 teló, 2 laptop és számtalan műszaki cucc), amazon UK/DE és JoyBuy, és ahonnan egyszeri alkalommal rendeltem: tomtop, geekbuying, rosegal, giztop, cafago stb.
-
Saccco
nagyúr
Azért vannak beteg összegek. Kicsit megijedtem, amikor az első "kisebb" tételeket írtátok...
281/$2660/5 év
Szerk.: mondjuk mindenkinek is rendeltem mindenfélét. -
szabi__memo
nagyúr
173 rendelés, 6 napos átlag (2.6év), $900
-
macilaci78
nagyúr
33 rendelés, szűk 295$.
-
zsiz
őstag
Azt figyeltétek, hogy leszaladt a dollár 295-re, aztán 10 nappal később most 330Ft? Rendeltem én még 200Ft körüli árfolyamon is, régi szép idők
Érdekes... az időkapszula szerint 744 dollárt költöttem 2014 óta. 2016-ban költöttem ~250-et, ebből egy rendelés egy 205$-os telefon (amit amúgy a mai napig is használok), a többi meg apróság. 2019-ben közel ugyanannyit költöttem (230$) azzal a különbséggel, hogy tavaly a legdrágább rendelésem 65$ volt és a többi pedig apróság
-
-
jmuranyi
tag
válasz
MADcat #164551 üzenetére
Szia, valamelyik xtar töltő, nekem éppen
VC2 plus van, hazai beszerzéssel is elérhető.
De az elemlámpás topikban jobban képben vannak. -
18650-es 26650-es akkumulátor töltésére tudtok ajánlani valamit? Kínából most mi a helyzet a szállítással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest