Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Na kábelrendezőm nekem is befutott JD-ről. Jó időt futottak ahogy látom másnál is megjött a csoportban.
A többi cuccomról még mindig nincs hír rá is kérdeztem a supportnál. Sokkal értelmesebbnek tűnnek így elsőre mint a Gearbest supportja
Képesek voltak kerek mondatokban válaszolni és arra amit kérdeztem.
-
Randomized
csendes tag
válasz
Beni2360 #126465 üzenetére
Hirtelen mindenki tudja, hogy mi van abban a régi laptopban, csak én nem?
Egyszerűbb lett volna megkérdezni, hogy milyen laptopról van szó, vagy csak annyit, hogy van-e benne ez meg az.
Nincs benne se bluetooth, se mikrofon. Leírtam, hogy mire van(/volt) szükségem. Megrendeltem egy fejhallgatót, annyit megért nekem a próba.Köszönöm a segítséget, egyelőre nem kérek több tanácsot ezzel kapcsolatban.
-
Megjött a hiperolcsó (79 centes) 2 méteres Ugreen kábel JoyBuy-ról. A hátoldalán két számsor van, a többi mind kínai (a gyártó neve és címe angol) 0755-28066995 és Q/LLKJ001-2018.
Próbaként kipróbáltam egy USB doctorral, és a Honor 8 telefonommal, egy 2 portos BlitzWolf fali töltővel és egy Xiaomi Power Bankkal is, 1.4ampert vett fel a telefon mindenhonnan, 5.05V feszültség mellett, a SPEDU töltőkábelem ugyanezeket az értékeket adta. A Huawei féle gyorstöltés is megy, de a telefon sem akart többet felvenni, mert ott 9.12V/0.38A érték jött ki.
-
Beni2360
félisten
Na megkaptam 4 akciós csomagomat 2 hét alatt itt volt a joybuy.com oldalról. Dicséretet érdemelnek.
-
dugesz77
őstag
válasz
Mr.Csizmás #126487 üzenetére
Flash deals alá szokták nagyrészt kitenni őket.
Illetve van egy másik 24 órás vásáruk még talán azt érdemes figyelgetni. -
EXIEZ
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #126487 üzenetére
Nem tudok róla, véletlen találok rájuk
Mondjuk ha tárca jön még lehet jobb is
Luxury Brand Fashion Women dress Watches Leather Band Analog Quartz Wrist Watch - 1.99$
Ez az óra 2$ ért nem is olyan rossz
(#126488) alázógyík Ennyiért nem nagyon néztem, majd ha megjön kipróbálom
-
EXIEZ
aktív tag
-
TOMIC mug glass brush gift (color random) (Üveg mosó szivacs)
0.19$2.35$ -
BullZeye
veterán
válasz
pulutodurumo #126483 üzenetére
Ettől függetlenül egy jó töltő és kábel sosem árt.
-
anonymus89
addikt
válasz
lumpy92 #126481 üzenetére
Én ezt vettem most havernak, sokkal pontosabban mér mint ami előtte volt és még 2 napig akciós.
Fogkrémre, rágóra is bejelez egyébként de egymás után 3-an is fújtunk ugyanannyi ital után és mindenkinek más jött ki szóval biztos jól mér. -
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Elektromos alkohol szondát tudtok ajánlani? Hátha valakinek már van tapasztalata ilyesemivel.
Számítok rá, hogy nem lesz halálpontos, de azért jó lenne csekkolni másnap, hogy elindulhatok-e már kocsival -
gyapo11
őstag
válasz
Real_Necro #126479 üzenetére
Molnár kocsival simán lehet lépcsőzni is, ha ketten fogják, és csak akkor kell emelni, amikor le vagy föl lép a következő lépcsőfokra. Hevederrel meg végig emelni kell.
-
sonar
addikt
válasz
pocokxx #126477 üzenetére
Lakásban illetve sima terepre lehet venni görgőket, Lidlben szokott akcióban lenni. Nálam nagyon bevállt. Nagytakaritáskor, ház átrendezéskor pikk pakk bármit lehet vele mozgatni. Nagyon cool mikor mész takaritó géppel és csak arrébb lököd az ágyat, szekrényt, megszárad és vissza mindent a helyére.
-
cidalain
veterán
válasz
EXIEZ #126441 üzenetére
Nekem nincs pesti ismerosom (olyan akire ilyen dolgot raterhelnek), de van helyben legalabb 2-3 ikeabuzi. Ilyen ember mindenhol van. Ezek legfontosabb tulandonsaga, hogy imad ikeaba jarni, akar havonta tobbszor is. Imad bevasarolni. Szivesen hoz barkinek barmit ingyen bermentve (nyilvan csak az arat kifizetve neki). Csak meg kell talalni ezeket az embereket, es ha kell valami korbepingelni ki-mikor megy. Rossz esetben peched van epp most voltak, de akkor is par het, es megoldodik a gondod. Nekem most hoztak egy gyerekagyat matraccal, ami nem arrol hires, hogy befer egy kistaskaba. Es megis itt van
-
sloja
csendes tag
válasz
janakbacsi #126472 üzenetére
Nekem kezd rossz véleményem kialakulni a .banggooddal kapcsolatban. Éppen most kaptam tőlük egy levelet, hogy az előrendelésemet visszaküldték nekik és refrundolnák. Az utóbbi időkben két megoldatlan minőségi problémám is volt velük.
-
Mr.Csizmás
titán
SKMEI 1251 karóra 7.99$
Xiaomi Mi Band 3 30.99$ nem nfc, kínai verzió -
chatran
őstag
Egy Redmi 3S-hez kellene töltő meg olyan kábel, ami viszi a 2A-t. Melyiket tudnátok ajánlani?
köszi -
fo_di
őstag
valaki rendelt már kínából gurtnit? (bútorszállításhoz) van bevált darab? olyan kéne, amivel ketten el tudunk vinni egy mosógépet lépcsőn kényelmesen
-
bul07
nagyúr
rosegal.com
Universal 360 Degrees Rotation Long Arm Car Windshield Holder Mount Bracket Stand for Cell Phones - Black
[link]
LFJY38
$1.20 -
Beni2360
félisten
válasz
hattrickuser #126453 üzenetére
vagy olcsóbb értékhatár alatti típus - nem tudom mit néztél ki de manapság már 40 dodo felett van az érték határ. Júliusban 42 $ és valamennyi.
-
Beni2360
félisten
válasz
Randomized #126463 üzenetére
Ahhoz, hogy laptopon tudjon beszélgetni nem kell mikrofonos fejhallgató.
Nekem is egy van amit a házimozihoz használok és azt dugom be a laptoppba. A mikrofon meg van a laptopnak még a 15 évesnek is. Két bemenet van 1 füles, 1 miki. -
válasz
hattrickuser #126453 üzenetére
Itt nézegethetsz, de minden box 20-30%-kal drágább, mint fél éve...
-
Randomized
csendes tag
válasz
tupacamaru #126461 üzenetére
A laptopban nincs. A 8-10 éves laptop nem páréves?
Egyébként apámat ismerve nem szívesen szenvedne azzal, hogy állandóan töltögesse a fejhallgatót. -
GIJoe
addikt
srácok rá 1 jó kupont tudtok?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Randomized #126460 üzenetére
Miért, a laptopba nincs? Mert akkor az nem pár éves....
-
vittorio7
őstag
válasz
Silent77 #126403 üzenetére
Lassan pontokat sem adnak. Úgy látom, hogy minden egyes pontért, minden egyes centért meg kell küzdeni. Régebben folyamatosan kitörlődtek az értékelések, többször kellett megírni, mire pontot adtak. Aztán aki becsületesen beérkeztette a megrendeléseit, viszont nem írt értékeléseket 30 napon belül, ha később értékel nem kap pontokat.
Most meg, beérkeztetem a cuccokat, utána leadok 3 értékelést, és nem jön a pont. Jegyet nyitok egy hét múlva, jön a válasz, bocs lassú a rendszer, jön a pont. És ezt most zsinórban háromszor.
Amivel csak lehet megnehezítik a pontadást. A Gearbestnek úgy hiányzik ez a pontrendszer, mint púp a hátukra. Nem lenne meglepő, ha egyszer csak megszüntetnék.
(#126401) Skillet
"De van sok olyan cucc is, ami gearbest-en van legjobb áron."
Ez így igaz. Nagyon sok mindent vettem tőlük. Egy időben verhetetlen áron voltak a Xiaomi termékek például. De most pár hét alatt több megrendelésem volt a joybuy-ról, mint a GB-ről 3 hónap alatt.
-
sepsi0
őstag
válasz
Randomized #126457 üzenetére
Erre a célra én egy Bluetoothos fejhallgatót vettem volna 20-30$ között beépített mikrofonnal. Van itthon Tescos Wuf (wufwuf) füles, 780ft volt akcióban amúgy 8eft 12 órát bír az akuja és jól szól. Van ilyen Xiaomiban 30-40$ között szokott lenni.
Amit rendeltél, nemsoká rendelhetsz hozzá szigszallagot. -
Randomized
csendes tag
válasz
sepsi0 #126454 üzenetére
Köszi a tapasztalatot. Már mindegy, lassú voltál.
Nem nekem lesz, apámnak vettem, mert ami most van, csak a ragasztó szalag tartja egyben. Az, hogy ennek a nevében ott van, hogy "gaming", nem azt jelenti, hogy mindenképpen arra kell. Csak arra kell, hogy beszélgetni tudjon rajta, ha legalább annyira jó a minősége, hogy értsék egymást, akkor már megérte.
Nincs is komoly gépe, csak egy pár éves laptop. -
Saccco
nagyúr
válasz
enginev3.0 #126455 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Spemallon mi értelme a Tax_Insurance opciónak, ha úgy is eu expresszel kérem a cuccot?
-
sepsi0
őstag
válasz
Randomized #126450 üzenetére
Ha tényleg érdekel a véleményem tapasztalatból:
- mindenképpen hangkártya akár használtan 5eft-tól: Asus Xonar DG/DGX
- ha nagyon gémer akarsz lenni: Kingston HyperX Cloud Pro, vagy ha rám hallgatsz ezt ajánlanám, de már nincs Takstar HI 2050, ez van helyette. Plusz mikrofonnak egy Zalman ZM-MIC1.Ha a gémer vonal, akkor még ami van itthon és jó: SteelSeries 9H, egyedül nálunk az összesnek (3db) a kábele haldoklik, most írtam a supportnak, úgy néz ki küldenek új kábeleket (fiaim használják). Steelseries shopban szokott lenni 2db 9H akcióban 130eur-ért. Egyiket eladod 25-ért így 15-ből van egy jó fülesed, ha tudsz vigyázni a kábelra. (nem lehet hozzá kábelt venni)
Vagy Senheiser 50-től fölfelé (pl 598/599 használtan 25eft) örök darabok.
Hangkártyát mindenképo vegyél! Tudom nem kell, jó az alaplapi, én is így voltam vele, amíg nem vettem Xonart....
Bocs mindenkitől az offért.
U.i. Kínából nem éri meg ilyet venni, vagyis nekem az első Takstar-om az Aliról lett véve, de az könnyen szerelhető és nagyon masszív....
Az olcsó csillivilli 20-20000hz-es csodákat nem ajánlom.(#126452) Randomized
Na pont az ilyeneket felejtsd el!
Hidd el én végigjártam ezt 3000ft-tól 30000ft-ig sok mindent kiprobáltam, de nem kell hallgatni rám. -
hattrickuser
aktív tag
TV box-ra nem tudtok kupont? GB-n EU raktár tökéletes lenne, vagy olcsóbb értékhatár alatti típus. Régen mintha meg lehetett volna oldani pl: eu 5-ös raktáron lévő termékek között válogatni, de most ez nem megy.
-
Randomized
csendes tag
válasz
Randomized #126450 üzenetére
GearBest-en találtam ezt, pontozva 10.76$-ért megpróbálkozok vele.
-
enginev3.0
félisten
Spemallhoz nem tudtok valami kupont?
-
Minstrel
senior tag
Joybuy-on az e-ink kijelzős xiaomi hőmérő árát lehet még valamivel csökkenteni?
-
Na ha már az IKEA témát kimaxoltuk, akkor talán haladhatunk tovább...
-
dugesz77
őstag
válasz
kigyi_23 #126430 üzenetére
Hát 220 Km-et utazni biztos nem fognak sokan csak a sebtapaszért, de ha többen vagytok és a tényleg jó és olcsó dolgaikért jöttök fel akkor már bőven megéri. Ha csak a LADDA akkukból bevásárolsz pár csomaggal már akkor jó "üzlet" lehet, de ott a sok konyhai motyó ami árukhoz képest bőven jók. Érdemes ránézni a havi Ikea family-s ajánlatokra is ott is jók szoktak lenni. Mondjuk én könnyen beszélek 5 percre van egy áruház tőlem. Bocs az offért mindenkitől.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kigyi_23 #126430 üzenetére
Felőlem minden kerületben lehet egy IKEA, mert egy sebtapasz, elemtöltő vagy más apró dolog miatt be nem tenném a lábam abba a labirintusba. Annyi haszna van annak a boltnak, hogy mikor ágyat, ágydeszkát, matracot és egyebet vettem egyszerre, akkor kényelmes volt elintézni mindezt náluk.
-
Pzoli2
tag
Ezt találta hátha valakit érdekel PINENG PN 920 20000 mAh 11 dollár.
[link] -
-
sepsi0
őstag
válasz
Randomized #126428 üzenetére
Gagyit én nem vennék. Gondolom mivel kintről vennéd, minél olcsóbb kellene.
Mennyi a keret?Van hangkártyád, vagy csak alaplapi. Ne adj isten USB-s kellene?
-
Randomized
csendes tag
válasz
Randomized #126340 üzenetére
Senki? Mikor meg nem volt rá szükségem linkelgettétek itt az dolgokat
-
sepsi0
őstag
válasz
ktommy91 #126426 üzenetére
Nálam sem megy, utolsó pontot 30-án kaptam. Töröltem, újra bejelentkeztem, volt frissítés is, semmi...
Van vagy 9 értékelésem, amit egymás után adtam le képekjel és videókkal, semmit nem kaptam érte. Amit elótte leadtam probából, arra kaptam 50 pontot. Leadtam a 9 után csak egy szövegeset, arra is negkaptam a 10 pontot, nagy zsiványok...
Hooppssz, azt hittem a GB topikban vagyok, bocs off
-
air
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #126407 üzenetére
Nem vagy egy hardcore buyer.
(#126416) DJ. Ru$y
Csak éppen 4x annyiba kerül mint az IKEÁs. -
anadroid
senior tag
Működik-e még valakinek a mobil telefonos bejelentkezéshez kapcsolódó pontgyűjtés a Gearbesten? Nekem ma reggel óta nem megy.
-
cibere11
tag
Üdv!
Wifis akció kamerát keresek nagyon olcsón.
Köszi -
Beni2360
félisten
válasz
Mr.Csizmás #126415 üzenetére
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Xiaomitol van best buy webkamera (mikrofonnal) otthoni hasznalatra?
Az se baj ha nincs hozza kupon.Koszonom a valaszt.
-
Silεncε
őstag
válasz
Mr.Csizmás #126415 üzenetére
NFC speaker?
-
Roklif
csendes tag
Sziasztok!
SEAGO SG - 507-hez és/vagy
Stylish 450ml Stainless Steel Vacuum Cup-hoz van esetleg kupon? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
EXIEZ #126351 üzenetére
Ha valaki jó sebtapaszt akar, és nincs náluk IKEA (mert, hogy inkább nincs, mint van
), én Master-Aid-et használok, bármelyik patikában van, ha nincs, akkor pedig másnapra beszerzik, itt a vidéki sztyeppén ~800 Ft-ért (olcsóbb, mint neten) adják. Ez tényleg vízálló, egész napos Balatonozáson tesztelve. Ha az ujjadat vágod el, a kézmosás és a szappanok sem hozzák le.
-
Mr.Csizmás
titán
JB akciós?
Henhaoro Mini NFC Bluetooth Speaker 13.50-13.99$ silver, white
kamu razer egérpad 2.99$
Xiaomi Mi Huami Amazfit Bip 59,99$ mind a 4 szín -
Krogoth
senior tag
válasz
Zsoleszhun #126407 üzenetére
Szállítási költség. Review your Order résznél vagy a termék adatlapján tudsz másik szállítási lehetőséget választani.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
cidalain #126405 üzenetére
Venni akartam egy ilyen órát, az alin mi ez a Shipping 1.86$ ? Van rá valami trükk?
-
maestro87
őstag
válasz
bandigyerek #126399 üzenetére
Az egészet, mert nem akarok fúrni és így jobban fog tartani (a rögzítőket már leszedtem). És nem teljesen sima a felület sem, így olyan "szivacsos" kellene szerintem. Kínában nincs valami vállalható? A Tesa ára nem tetszik.
-
cidalain
veterán
Mondjuk az ali az egy piac. Aki ott elad, nem kell fenntartania boltot, webshopot, infrastrukturat, semmit. Lehet hogy az arut is a gyarbol hozza ki, tokmindegy.
Nyilvan jobb arakat lehet talalni ott, mint egy webshopnal. De nem is az alapar a lenyeg, hanem az akcios ar. Ami a webshopnal (mondjuk GB-nel) lehet sokkal jobbis. Csak persze ki kell varni. -
Skillet
addikt
válasz
bandigyerek #126402 üzenetére
Pontosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest