- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
callmeakos #13 üzenetére
Nekem is az egyik kedvencem az elmúlt évtizedből. Talán nem véletlen, hogy a régebbi részek közül az az egyetlen ahol még mostanában is lehet ellenfeleket találni egy kis multis versenyzéshez.
-
mg1992mg
őstag
válasz
callmeakos #18 üzenetére
Az, hogy fel van hozva, az csak jelzi, hogy a legtöbb ilyen megszólalásnak sajnos alapja van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
callmeakos #18 üzenetére
én nfs témában az NFS 3-4et szoktam felhozni.. Run nálam az utolsó még élvezhető NFS
-
mg1992mg
őstag
Ez a rész csak egy bárgyú próbálkozás a sikeres Forza Horizon széria koppintására. 2005 Most Wanted óta nem találják el, hogy mit kéne újra lerakni az asztalra. Ha elkaszálnák a sorozatot, se lenne kár érte.
-
válasz
callmeakos #13 üzenetére
A Run az egyetlen NFS jelenleg az Origin accountomon, megnéztem ez az utolsó Black Box-os NFS.
Igazán felrakhatnák az Undergroundot és a Most Wantedet (2005) az Origin storeba, szerintem lenne rá igény.
-
markknight
veterán
Poén, hogy haverommal pont a napokban vetettem meg
-
Joccc07
addikt
Nem is baj. Oda való. Megjelenéskor megvettem. 100/100 de ennyi volt. Ugyanolyan tartalommentes mint az előzőek. Ahogy - = Zk = - is írja Run volt a legjobb. Ott tudtad, hogy vége akkor vége. Míg itt reménykedsz, hogy tesznek be új pályákat, autókat vagy bármi tartalmat és minden évben pofára esel. 1 autós DLC.....Vicc.
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #12 üzenetére
A Run is egy teljesen jó rész volt, és méltatlanul alulértékelt. Az a lavinás szakasz a mai napig epic.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
callmeakos #11 üzenetére
ha már utolsó NFS, nekem a RUN volt amit még élveztem... sztori+kontrolleres irányítás...
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Pedig ez tényleg egy egész jó NFS lett. A történetben is volt lendület, ami sajna a végére picit kifulladt, de messze ez volt évek óta a legélvezetesebb. A Criterionból én csak a bajt nézem ki, a 2012-es Most Wanteddel kimutatták a foguk fehérjét.
-
rdt89
addikt
válasz
GuineaPigMan #9 üzenetére
Az se sokkal jobb...
Black Box kellene ide vissza! -
rdt89
addikt
Én még megjelenéskor próbáltam ki a 10 órás trial-t, de 1 óránál többet nem bírtam a játékkal. Mikor adják már oda normális fejlesztőknek a játékot?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
callmeakos #6 üzenetére
nyugi, az EA csírájában fojtja el az efféle dolgokat
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #3 üzenetére
Pont írni akartam hogy nem kell ennek annyira örülni, mert ezzel gyakorlatilag RIP a játéknak
-
Maxxy10
addikt
Ha jól tudom egy hét különbség volt a Fallen Order ès a Heat kiadása között, gondolom ez is mutatja, hogy a a SW mennyivel jobban fogy.
-
- = Zk = -
félisten
és jött a hír nemsokkal ezelőtt: lelövik a további támogatást a játékhoz, fókuszálnak a köv nfs-re
zsépvót EA -
- = Zk = -
félisten
válasz
GuineaPigMan #1 üzenetére
engem az irányítása offra tett, így uninstall lett a vége... ha jobb lenne a netem, lehet ismét leszedném,m hogy rálessek
-
GuineaPigMan
tag
Mindenképpen beszerzek akkor egy hónap EA Access-t, mert nagyon ki akartam próbálni, csak még nem jutottam el oda, hogy megvegyem. Szerencsére már nem is kell.
Olvastam róla jót is, és rosszat is, szóval kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest